Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

κανεις δεν αναφερθηκε στην υλοποιηση, παρα μόνο στη χαμηλη ποιοτητα εικόνας/υπηρεσιας.

Προς φιλο κοστικο...καταρχη την τεταρτι τελιονουν ολα.μετα το Νοβα στους σερβιτορους για οσους εχουν την γνωση πεζι και με μια καρτα μονο και με διο καρτες ολα τα καναλια.οσ επισης και ακομα τορα πεζουν και οι hd καρτες σε ορισμενους.οσο για το iptv αυτοι που εχουν σκοπο να το καμουν δεν θα βαλουν ολα τα καναλια του Νοβα....θα βαλουν και οτε και νοβα απο οτι ακουο καμια εικοσαρια.ζητηση θα υπαρχει για τον απλουστατο λογο θα τα εχουν με τα αλλα ολα μαζι και μιλο για ta gnosta skyitalia skyuk cyfra polsat srg swiss jsc sports και λοιπα και για να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες υπαρχει και το abudabi sports που δουλεβει μια χαρα σε ορισμενους σερβιτορους

και εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους σερβεράδες! :tdown:
Και τα παρακάτω είναι αφιερωμένα σε αυτούς και στους οπαδούς τους!
Τα συγχαρητήρια μου!
Είμαι ένας απλός μισθωτός κάτω από τον βασικό μισθό (500 ευρώ καθαρά) και φυσικά μέχρι τώρα δεν έβαζα ΝΟΒΑ λόγω κόστους και δεν ήθελα (λόγω αρχών) να βάλω πειρατική. Τώρα λόγω του 3play και επειδή άλλαζε το πακέτο 2play που είχα έβαλα και cinema pack.
Ναι βρε! είμαι (σύμφωνα με την συλλογιστική σας) μ....ας που δίνω 39,90 το μήνα! Εσείς με την μαγκιά σας τα βλέπετε όλα και μάλιστα φθηνά (άσε που πολλοί σέρβερ είναι του εξωτερικού και φεύγει χρήμα έξω). Βλέπεις αφού υπάρχει η μαγκιά να την κάνουμε! τι μας ενδιαφέρει; Φυσικά! αν όμως αρχίζουν να σας κλέβουν το δικό σας προϊόν ή αν το αφεντικό σας κάνει μείωση (για τους υπαλλήλους) τότε : ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ΑΛΗΤΕΣ!!! κλπ κλπ. Μην ξεχνάτε: και αυτοί κλέβουν το κόπο σας όπως και εσείς άλλων.
Αν σας φαίνεται ακριβό, μην βάζετε ούτε ΝΟΒΑ ούτε ΟΤΕ, βγείτε έξω με παρέα να δείτε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, να πιείτε μια μπυρίτσα ή καφεδάκι σε καφετέρια, να κάνετε χαβαλέ, να σχολιάσετε, να αφήσετε κάνα ευρώ σε κάνα επαγγελματία, να χαρείτε την επαφή.. Αλλά τι λες ρεε , θα μου πείτε, η μαγκιά μας... πάνω από όλα!
Αυτά!
συγννώμη που καταχράστηκα τον χώρο εδώ!
υγ1 εννοείτε ότι αν στο μέλλον δεν μπορώ να ανταπεξέλθω την ΝΟΒΑ θα την κόψω.
υγ2 Έχω ένα γνωστό που δεν έχει πρόβλημα χρηματικό και έχει πειρατική ΝΟΒΑ, όταν ακούει για γνήσια συνδρομή βγάζει αναφυλαξία (απλά με αηδιάζει).
υγ3. Το μόνο που καταλογίζω στην ΝΟΒΑ είναι ότι έχει γραμμένους τους υφιστάμενους και ότι χρεώνει το multiview (που δεν το θέλω εγώ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις).

Last edited by a moderator:

Χωρίς παρεξήγηση silentbreaker αλλά σίγουρα υπάρχουν άλλα φόρουμ για όποιον θέλει να συζητήσει για σερβιτόρους και γκαρσόνια.

Σχολιασαμε πριν πως το iptv ειναι μια χαμηλης ποιοτητας υποκαταστατο. Τι σε κανει να νομιζεις πως με ενδιαφερουν οι σερβιτοροι, το πως γινεται το μοιρασμα κτλ. Οπως σωστα ειπε ο Yperion, τι κανουν και τι δε κανουν ποσως ενδιαφερει κανεναν εδω σε αυτο το φορουμ.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, στο forum μας δεν έχουν θέση τέτοιες συζητήσεις. SilentBreaker, μην επανέλθεις.

Προς φιλο κοστικο...καταρχη την τεταρτι τελιονουν ολα.μετα το Νοβα στους σερβιτορους για οσους εχουν την γνωση πεζι και με μια καρτα μονο και με διο καρτες ολα τα καναλια.οσ επισης και ακομα τορα πεζουν και οι hd καρτες σε ορισμενους.οσο για το iptv αυτοι που εχουν σκοπο να το καμουν δεν θα βαλουν ολα τα καναλια του Νοβα....θα βαλουν και οτε και νοβα απο οτι ακουο καμια εικοσαρια.ζητηση θα υπαρχει για τον απλουστατο λογο θα τα εχουν με τα αλλα ολα μαζι και μιλο για ta gnosta skyitalia skyuk cyfra polsat srg swiss jsc sports και λοιπα και για να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες υπαρχει και το abudabi sports που δουλεβει μια χαρα σε ορισμενους σερβιτορους

ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Διαβάζω ότι μαυρίσανε όλα τα sport εκτός novasport1.
Γυρίσανε σε mpeg-4 και αυτά?
Ξέρει κανείς?

Τώρα λόγω του 3play
δίνω 39,90 το μήνα!
Αν σας φαίνεται ακριβό, μην βάζετε ούτε ΝΟΒΑ ούτε ΟΤΕ, βγείτε έξω με παρέα να δείτε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, να πιείτε μια μπυρίτσα ή καφεδάκι

Ρε παιδία ....ΠΟΥ τα έχετε δει αυτά!!!!!!.....Με ενδιαφέρει και εμένα......39,90 για να έχεις forthnet ιντερνετ,σταθερα τηλέφωνα και αθλητικό πακέτο......είναι μια χαρά.
Αλλά εγώ στο site της forthnet άλλα βλέπω......29,90 μηνιαίο πάγιο + 25 ευρώ για τα αθλητικά....πάμε στα 55 ευρώ........Άρα ??????........ΠΟΥ ειναι το 39,90 όλα μαζί ?????

Μήπως είναι για όσους πρόλαβαν σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή που βγήκε αυτή η προσφορά ?..........Αν είναι έτσι......θα πρέπει οι άνθρωποι της nova να σκεφτούν σοβαρά και να κάνουν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα που θα ισχύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.....Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει κάποιος 39,90 επειδή έκανε το συμβόλαιο 20 μερες πριν και κάποιος άλλος να πληρώνει 55 για να έχει τις ίδιες υπηρεσίες .....έτσι δεν είναι ?.......Πολύ ωραίο ,έξυπνο και κατά την γνώμη μου ΦΤΗΝΟ το πακέτο αυτό της forthnet......Internet,απεριόριστη ομιλία και αθλητικά ή cinema στα 39,90 είναι μία πολύ καλή και ΤΙΜΙΑ τιμή........Κάντε το ΣΤΑΝΤΑΡ τιμή που θα ισχύει για όλους ......να βάλει όλος ο κόσμος .......και αφήστε τους τσαμπατσήδες και τους φραγκοkiller να ψάχνουν για σερβιτόρους.

Last edited by a moderator:

Από 22/5 μέχρι και 15/7 υπήρχε μια προσφορά ίντερνετ μέχρι 24 MBs, απεριόριστα σταθερά, 720 λεπτά σε κινητά, ΝΟΒΑ start pack με 29.90 για πάντα, αλλά είχες το δικαίωμα να διαλέξεις και Novasports ή Novacinema με +10 ευρώ δηλαδή 39,90 για πάντα!. Δυστυχώς αυτή η προσφορά τέλειωσε!. Ήταν για όλη την Ελλάδα αλλά για όπου υπήρχε δίκτυο Forthnet.

δες εδω. Δεν ισχυει πλεον. αν θελεις αθλητικά, μπορεις να πας στις προσφορες των ομαδων, πληροφοοριες στο νημα "NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους "

σημερα ηρθε μυνημα πως απο αυριο δεν θα εχω πλεον προσβαση στα καναλια νοβα.

Δλδ. αν εχεις προσβαση στο δικτυο Forthnet με ενα 10ρικο παραπανω περνεις Start (σαν 3play)...
Αν δεν εχεις ομως προσβαση που θα δωσεις το 10ρικο για να δεις τα βασικα Ελληνικα;;;;

Προς θεου, δεν θελω να υποστηριξω κατι αλλο εδω, αλλα μιας και μιλαμε για τιμολογιακη πολιτικη (λεμε τωρα), αν αυτο ωθει ή οχι τη πειρατια δε ξερω!

Και κατι ακομα: Ας δωσω και τα διπλα, δεν με νοιαζει για χαρη της νομιμοτητας, αλλα αν μη τι αλλο ρε παιδια, μη μας γεμιζετε με τηλεκοντολ...δωστε ενα CI+ να το βαλω στην τηλεοραση απευθειας ή στο υπαρχον δεκτη μου που πιανω και ο,τι αλλο θελω και τελος...αλλα ετσι;

Ποιον δέκτη με CI+ έχεις;
Δε σε εμποδίζει κανείς να αγοράσεις ένα "συμβατό" CI+ module (πχ το Neotion υποστηρίζει Irdeto softcell 3.11) και μετά να κάνεις χρήση της απόφασης της ΕΕΕΤ που επιβάλει στη Nova να δέχεται συμβατό εξοπλισμό. Αν αρνηθεί μπορείς να την πας στα δικαστήρια. Από μόνη της δε πρόκειται να το κάνει απ' ότι φαίνεται, κάποιος πρέπει να το διεκδικήσει.

Αν δεις τα specs του Neotion έχει ακριβώς ότι ζητάει η Nova. http://www.pulsat.com/products/Irdeto-Secure-CI%2b-CAM-(Neotion).html
Δε θυμάμαι τι softcell version έχει ο Pace, πρέπει να το δω.

Last edited:

Πρωί πρωι 9:17 ήρθε το μήνυμα:ΛOΓΩ THΣ ANABAΘMIΣHΣ ΣE MPEG4 AYPIO ΔEN ΘA EXETE ΠPOΣBAΣH ΣTA KANAΛIA NOVA. ANTIKATAΣTHΣTE TON AΠOKΩΔIKOΠOIHTHΣ ΣAΣ ΣHMEPA ΣE ENA KATAΣTHMA FORTHNET
Επομένως ήρθε η ώρα να απαντήσουμε στο ερώτημα: Γαμπρός ή μακαρίτης; και δεν υπάρχει η επιλογή πλέον στρίβην δια του αραββώνα

Υπαρχουν πολλα. Τιμες γυρω στα 60 με 70 Ευρω. Τι να κανεις ομως; Να δινεις πρωτα λεφτα και μετα να περιμενεις αν και ποτε θα δικαιωθεις;;;
Ξερεις πολυ καλα πως λειτουργει η δικαιοσυνη στη χωρα μας. Εκτος αυτου, ποιος πληρωνει εξοδα , δικηγορους κλπ.

Απο την αλλη δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι υποχρεομενοι να υπογραψουν τη συμβαση παροχης υπηρεσιων. (καλιστα μπορουν να την αρνηθουν). Οπως σε καθε μαγαζι που σου ριχνει πόρτα... Αρα τι να διεκδικησεις;
Αυτο θα πρεπει ειτε απο μονοι τους να το διαθεσουν, ειτε να υποχρεωθουν ρητα απο καποιο νομο.

Δεκτη θα προτιμουσα τον Opticum HD Actus. Απ οτι διαβασα εχει CI+ slot.

Αν αρνηθεί μπορείς να την πας στα δικαστήρια.

Μέχρι να βγει τελεσίδικη απόφαση σε καμία 10ετία φέξε μου και γλίστρησα Παναγιώτη.

Status
Not open for further replies.