Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Η απόφαση της ΕΕΕΤ δεν έκανε 10 χρόνια να βγει και είναι σαφής. Η Nova πρέπει να συνεργάζεται με άλλους κατασκευαστές και να επιτρέπει συμβατό εξοπλισμό. Τα συγκεκριμένα CI+ είναι συμβατά. Αν κανείς δεν επιχειρήσει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του που προκύπτουν από την απόφαση, δε πρόκειται η Nova από μόνη της να το διαφημίσει.

Αν θα το ξεκινησει καποιος ειναι οι κατασκευαστες δεκτων. Γιατι δεν το κανουν ομως;

Ισως να το ελεγα διαφορετικά και πιο κοντα στην Ελληνική πραγματικότητα: Αν δε το ξεκινησουν αυτοι που εμπορευονται τους δεκτες και τα modules στην Ελλαδα, ποιος θα το κανει;

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Αν θα το ξεκινησει καποιος ειναι οι κατασκευαστες δεκτων. Γιατι δεν το κανουν ομως;

Συμφωνω.
Το συμβολαιο το εχω διαβασει κι εγω. Δεν μιλαει υποχρεωτικα για το δικο της δεκτη, αλλα για συμβατο με το Secure Silicon πραγμα που με το CI+ διασφαλιζεται.

Απο την αλλη ομως σας ρωταω: Ειναι υποχρεωμενοι να το τηρησουν; Ειναι υποχρεωμενοι να υπογραψουν συμβολαιο με ενα πελατη που "δεν ειναι της αρεσκειας τους";
Κι αν δεν τηρησουν τους ορους του συμβολαιου, τι γινεται; Λυση του! Οπως οταν ο πελατης δεν τηρει τους ορους, ετσι και απο τη μερια του παροχου. Δεν υπαρχει καποια ποινικη ρητρα, ή κανω λαθος;
Για να γινει ανακληση της αδειας (που θα οδηγουσε σε αναδιπλωση του παροχου), δεν νομιζω οτι αρκει μια τετοια μεμονωμενη διεκδικηση.

ΥΓ. Ως μεμονομενος πελατης πως μπορεις να αποδειξεις οτι υπεστεις καποια οικονομικη "βλαβη". Ως κατασκευαστης ή εμπορος δεκτων ομως, μπορεις!!! Κι εκει πιστευω οτι υπαρχουν περισσοτερες ελπιδες. Εκτος βεβαια αν καποια στοματα εχουν "βουλωσει διαφορετικα..." πχ με ποσοστα απο καθε συνδρομη κλπ...Αλλωστε οι περισσοτεροι εμποροι τετοιων ειδων, πουλανε και Νοβα.

Last edited:

Για κάποιο λόγο οι εισαγωγείς δε θέλουν να ανακατευτούν. Το ίδιο έγινε και στην αγωγή στην ΕΕΕΤ των δύο ιδιωτών (ένας ήταν ο Αργύρης Νομικός από το περιοδικό), κανείς εισαγωγέας δεν έκανε παράσταση.

τωρα που θα πεσουνε δυστηχως λουκετα σε πολλα μαγαζια του ειδους θα βαλουνε μυαλο........

υποθετω ο,τι εννοει ο φιλος πως μερος της πελατειας των καταστημάτων στηριζόταν στην αγορά διαφορων δεκτών για λαθροθεαση. Μονο οι καταστηματαρχες ξερουν ποσο μεγαλο ηταν αυτό το ποσοστό και αν ειναι ικανό να φερει λουκέτο σε ενα καταστημα.

Η έκδοση softcell του Pace είναι η 3.9.26 . Τα CI+ που έχουν υποστήριξη softcell 3.11 είναι προς τα πίσω συμβατά, σύμφωνα πάντα με τα specs τους.

Η δική μου με Start Pack έκλεισε πριν από λίγο. Είχε έρθει μήνυμα χθες ότι από αύριο (σημερα) δεν θα μπορώ να δω έκτος εάν αγοράσω τον PACE.

Και εγώ τους χαιρετώ...

Last edited:
Λογικα σε μερικες μερες θα εχουμε και αλλαγη σε mpeg4... Αι να δουμε τις βελτιωσεις....

Ξέρει κανείς να μας εξηγήσει πως θα γίνει αυτή η αλλαγή σε mpeg4. Θα αλλάξει αναμεταδότες και θα μεταφέρει τα κανάλια εκεί ή οι ίδιοι θα αλλάξουν κωδικοποίηση;

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

ΥΓ. Ως μεμονομενος πελατης πως μπορεις να αποδειξεις οτι υπεστεις καποια οικονομικη "βλαβη". Ως κατασκευαστης ή εμπορος δεκτων ομως, μπορεις!!! Κι εκει πιστευω οτι υπαρχουν περισσοτερες ελπιδες. Εκτος βεβαια αν καποια στοματα εχουν "βουλωσει διαφορετικα..." πχ με ποσοστα απο καθε συνδρομη κλπ...Αλλωστε οι περισσοτεροι εμποροι τετοιων ειδων, πουλανε και Νοβα.

Αυτό δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα......

Ναι αυτο δε στεκει φιλε scan. Αλλα Αντωνη, αν γνωριζεις, υπάρχει σωματειο που να προστατευει τον κλαδο σας; Σιγουρα οι πωλησεις θα επιρρεαστουν κάπως. Δε θα πρεπει κατι να γινει;

Last edited:

Ας μη μιλήσω καλύτερα...... άστο.. κανείς σας δεν μπορεί να φανταστεί τι γίνεται..

Το μόνο που θα σας δώσω είναι ένα παράδειγμα...

Αντιπρόσωπος σταματάει συνεργασία με καλό brand name και δεν ενημερώνει καν τους πελάτες του...

ο δικός μου πελάτης παραγγέλνει σε μένα και εγώ με τη σειρά μου στον αντιπρόσωπο και παίρνω την απάντηση από αντιπρόσωπο ότι "ααα, έχουμε σταματήσει συνεργασία με αυτούς.."

Δεν περιγράφω άλλο γιατί από το βρίσιμο θα πάω για μπάνια !!!

σας δεν μπορεί να φανταστεί τι γίνεται..

-Της Τζουλιας Αλεξανδρατου;; :music-smiley-005:

Ακομη και οι αντιπροσωποι παντως ειναι δευτεροι στην "ιεραρχια". Θα περιμενα να υπαρχει καποιος πανω και απο αυτους που να παρεχει ενα στοιχειωση συντονισμο.

Συγγνώμη, δεν ήθελα να θίξω κανέναν. Μία σκέψη ήταν μόνο (καχυποψία; παντού υπάρχουν και μαύρα πρόβατα ) Πάντως αν πραγματικά μειώνονται οι πωλήσεις και θίγονται τα συμφέροντα σας, ίσως εσείς έχετε και τη μεγαλύτερη δύναμη για να καταφέρετε κάτι.

Τελικα εκλεισαν...;

ο Αντ1 το μεσημερι επαιζε στην καρτα του αδερφου μου και 3,4 αλλα δεν θυμαμαι πια μου ειπε, νομιζω απο τα ντοκυμαντερ

Status
Not open for further replies.