Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...
Καλησπερα παλι,
επειτα απο 40 λεπτα στην αναμονη, συνδεθηκα με το αρμοδιο τμημα (πρεπει να εχουν πολυ δουλεια...αυτες τις μερες

)
Αφου λοιπον τους ευχαριστησα για ολα αυτα τα χρονια συνεργασιας (μια απο τις πρωτες καρτες Δεκ.1999!!!) η πολυ ενημερωμενη κοπελια στο τηλεφωνο με ρωτησε γιατι διακοπτω.
Της εξηγησα τοτε, πως εγω δεν διακοπτω τιποτα, αλλα εκεινοι με "μαυρισανε" θελοντας να μου δωσουν οπωσδηποτε το δικο τους δεκτη! Δεν βλεπω λοιπον το λογο να πληρωνω εφοσον δε βλεπω, ειπα.
Ναι λεει μονο με τον δικο μας δεκτη μπορειτε να δειτε!
Ξερετε ομως της απανταω, οτι στους ορους του συμβολαιου, μιλαει για "συμβατο δεκτη" οπως για παραδειγμα ο δικο σας και οχι αποκλειστικα για τον δικο σας!!
Οχι λεει, δεν ειναι ετσι. Ο δεκτης θα πρεπει να ειναι "εγκεκριμενος" απο εμας και προς το παρον ειναι μονο οι δυο γνωστοι...
Καλως απαντησα, καντε τοτε τη διακοπη και αν καποτε αποφασισετε να μας δωσετε τη δυνατοτητα να βλεπουμε με καποιο CI τοτε μπορει να τα ξαναπουμε.
Αυτο δεν προκειται να γινει μου λεει, αυτη η δυνατοτητα δεν υφισταται ουτε στο μελλον!!!
Και γιατι δεν θελετε το δικο μας δεκτη; ρωταει η κυρια.
Διοτι κοπελα μου, εγω θελω με το δεκτη μου να μπορω να πιανω οτι καναλι μου αρεσει, της απανταω και αυτο δεν γινεται με το δεκτη σας. Εχω για παραδειγμα συνδρομη σε σας και σε ενα αλλο πακετο τοτε τοποθετω τις καρτες μου στα 2 CI και ολα δουλευουν ρολοι.
Και τωρα η απαντηση === κρατηθητε======
Μα μονο 2 πακετα υπαρχουν για συνδρομη κυριε! (εννοουσε ή το δικο τους ή του ΟΤΕ).
Εγω θελω κυρια μου πακετα απο το εξωτερικο, σας πειραζει;;;
Μα αυτο ξερετε απαγορευεται κυριε μου λεει, δεν μπορειτε να φερετε καρτες στην Ελλαδα απο εξω, οπως και τη δικια μας στο εξωτερικο!!!!
(μ αλλα λογια ν αγαπιωμαστε!!!)
Αυτο ειναι το προβλημα σας; λεω εγω. Το τι βλεπω εγω ειναι δικο μου θεμα! (αν καταλαβατε, ο λογος που δινουν τον δεκτη που δινουν, ειναι για να μη μπορειτε να βλεπετε τιποτα αλλο εκτος απο αυτα που σας παρεχουν εκεινοι!! ΔΕν ειναι τυχαιο! Επιτηδες το κανουν! /τουλαχιστον αν κρινω απο τα λεγομενα της κυριας...)
Εκει τα πηρα!!!!
Κοπελα μου λεω, σας εχει τσακισει τοσο η πειρατια και τα βαζετε με οσους δεν σας φταιξανε! Κανε τη διακοπη να τελειωνουμε και :ciao::ciao::ciao:
Τις 5 μερες μεχρι τελος του μηνα χαρισμα σας (δεν της το ειπα αυτο, αλλα το σκεφτηκα!)