Μη γράφεται πράγματα που δεν ισχύουν, ΟΤΕ TV σε card sharing δεν υπάρχει πουθενά. Nova υπάρχει ακόμα αλλά όχι για πολύ.
Δεν υπάρχει κάτι μυστικό, αρκετοί pay servers δίνουν κανάλια του ΟΤΕ (και όχι όλο το πακέτο) μέσω streaming. Προσωπικά είχα πάρει δοκιμαστική σύνδεση από ένα Λιθουανό, έχει τα 4 sport κανάλια, τα 4 σίνεμα και τα 4 ondemand. Άλλο όμως streaming και άλλο card sharing.
Kαι γω μερικες φορες λογω στοιχηματος. Γενικα θεωρω την Premier League το καλυτερο πρωταθλημα, εχει 6τουλαχιστον μεγαλες ομαδες αρα πιο πολλα ντερμπι.Εγώ με φίλους μου έχουμε κάνει "μαραθώνιους Premier League" αρκετές φορές, δηλαδή να βλέπουμε όλα τα ματς της αγωνιστικής(στις 5 το σάββατο με zapping).
Ευχαριστω για την απαντηση.και με τα καναλια ενηλικων ετσι μου εκαναν.
καταγραφεται κανονικα η ημερομηνια της τηλεφωνικης αιτησης για διακοπη και απο κει και περα,ειναι δικο τους προβλημα και δεν χρεωνεσαι επιπλεον οσο και να το καθυστερησουν.
Καλα κρασια δηλαδη... ε;;;πλέον νόβα μόνο με τον δικό τους δέκτη
Όσοι μου στέλνετε pm για το που θα βρείτε streaming για ΟΤΕ, παρακαλώ διαβάστε την υπογραφή μου. Ειδικά το κομμάτι "pm με ερωτήσεις για παράνομες πράξεις θα αναφέρονται στην ΔΟ".Ο συγκεκριμένος δεν έδινε κάποιο τρόπο για δέκτη. Έδινε ένα πρόγραμμα για PC (Windows). Η ποιότητα "ανεκτή", αλλά προσωπικά δε θα έδινα χρήματα για κάτι τέτοιο. Πήρα τη δοκιμαστική στα πλαίσια έρευνας που κάνω για το περιοδικό.
Και όλοι χάνουν από όλους. Αυτό είναι το σημαντικότερο.:a0210:
Ειδικά το κομμάτι "pm με ερωτήσεις για παράνομες πράξεις θα αναφέρονται στην ΔΟ".
Έως τότε θα συνεισφέρω στο ΑΕΠ των γειτόνων. Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με "κατσαρόλες" τύπου Pace και KAON.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.