Μα δεν φταίει η τρόικα που οι πάροχοι στην Ελλάδα μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε Αβορίγινες. Αν είχα ferrari και πήγαινα σε πρατήριο του ΟΤΕ και της nova και τους έλεγα: "βάλτε μου βενζίνη για να σας δώσω τα ωραία μου ευρώ", θα έπαιρνα την εξής απάντηση: "Λυπούμαστε Κύριε, εμείς βάζουμε βενζίνη μόνο στα Trabant που πουλάμε εμείς οι ιδιοι". Έτσι λογικά σκεπτόμενος και εγώ προκειμένου να μην αχρηστευθεί η υποθετική μου ferrari έπρεπε να πάω αλλού να βάλω καύσιμα, όπως και έκανα.τα λέει όλα η συλλογιστική σου!
Κανένα σχόλιο, ειδικά για το ΑΕΠ.
Μετά... για όλα φταίει η Τρόικα.
Το πλήρες πακέτο είναι περίπου στα 20 ευρώ/μήνα αλλά πρέπει να προπληρωθούν για 12 μήνες. 50 ευρώ ήταν το κόστος του CI+. Η ενεργοποίηση έγινε μέσω του υπολογιστή του επίσημου αντιπροσώπου, και δεν έδωσα ούτε cent παραπάνω από όσα θα έδινε ένας Τούρκος που μένει στην Τουρκία.@gbas: Τι τιμή έχει το πακέτο;
Εμένα πάντως μου είπαν να γίνω "πειρατής" για otetv.Δεν ξέρω τον τρόπο που θα το κατάφερναν.Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και ανοίξω την όρεξη σε μερικούς.
Μα δεν φταίει η τρόικα που οι πάροχοι στην Ελλάδα μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε Αβορίγινες. Αν είχα ferrari και πήγαινα σε πρατήριο του ΟΤΕ και της nova και τους έλεγα: "βάλτε μου βενζίνη για να σας δώσω τα ωραία μου ευρώ", θα έπαιρνα την εξής απάντηση: "Λυπούμαστε Κύριε, εμείς βάζουμε βενζίνη μόνο στα Trabant που πουλάμε εμείς οι ιδιοι". Έτσι λογικά σκεπτόμενος και εγώ προκειμένου να μην αχρηστευθεί η υποθετική μου ferrari έπρεπε να πάω αλλού να βάλω καύσιμα, όπως και έκανα.
Όσο για τη συλλογιστική μου φίλε, σε ενημερώνω ότι κάθε φορά που πάω στο supermarket κοιτάω, όσο έιναι δυνατόν, αυτά που αγοράζω να παράγονται στην Ελλάδα, άλλα στο Ελληνικό Μαγαζί που προσβάλλει τη νοημοσύνη μου θα του γυρίσω την πλάτη.
Το πλήρες πακέτο είναι περίπου στα 20 ευρώ/μήνα αλλά πρέπει να προπληρωθούν για 12 μήνες. 50 ευρώ ήταν το κόστος του CI+.
Εχει σπασει ο οτε κ ειναι σε διερυμενο πακετο. Απλα δεν αξιζει τον κοπο κατα την γνωμη μου.
ι ενός έξτρα διακόπτη προτεραιότητας
Τίποτα παραπάνω από όσο κάνουν οι δέκτες του εμπορίου. Αλλα μπροστά στον pace, οι περισσσότεροι δέκτες του εμπορίου, είναι ferrari.
Κάπου χάθηκε η συζήτηση. Αν θεωρείτε ότι το "παντρεμένο" CAM, δεν πλεονεκτεί του "παντρεμένου" δέκτη... σταματάω.
Όντως, για να επανέλθουμε στο εύστοχο παράδειγμα, για να πάς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, πας πιο γρήγορα με το Fiat 127.Για να πας απο το Μαρούσι στο Συνταγμα, είτε έχεις Ferrari είτε Fiat 127 την ίδια ώρα θα κανεις. Ασε που θα κάψεις πιο πολυ βενζίνη ( για να επανέλθουμε στο άστοχο παράδειγμα).
Ναι όντως χάθηκε, απλα το πάντρεμα του δεκτη ειναι επιλογή της Νοβα. Καλώς ή κακώς έτσι ειναι. Οποιος θέλει το δέχεται οποιος όχι απλα δεν βάσει Νοβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.