Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Το Digiturk έχει STi, και αν διαβάσεις το τρέχον τεύχος του Digital TV Info, θα δεις ότι παραβιάστηκε.
Το OSN έχει κυρίως Broadcom και περίπου 50.000 δέκτες STi, τους οποίους τώρα που χακεύθηκαν τους αποσύρει για να σταματήσει την πειρατεία.
Το Foxtel έχει NDS και δεν έχει σπάσει. Γενικά οι NDS υλοποιήσεις των STi δεν έχουν σπάσει (DSmart, Dolce). Φαίνεται ότι οι Ισραηλινοί είναι πιο προσεκτικοί στις υλοποιήσεις τους.

Αν μοιράσουν το τούρκικο, θα εξαπατήσουν πολύ κόσμο δηλαδή με την Νοva. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι θα το μοιράσουν σύντομα.
Θα λένε ότι αφού ανοίξαμε το τούρκικο θα ανοίξει το ελληνικό.

Το Foxtel πριν δεν είχε Irdeto και το άλλαξε πρόσφατα σε NDS ή κάνω λάθος?

Από NDS δεν έχουν σπάσει τίποτα από ότι έχω καταλάβει έτσι?

Βέβαια κατά πολύ αυτό θα κριθεί όταν παντρέψουν τα 2 Sky τα επόμενα χρόνια(το γερμανικό δεν το βλέπω).

Κάτσε να ρωτήσουμε τον Κάλχα !!!! :flipout:

malakudi καλυτερα!

Εμένα πάντως χθες ο ξαδελφος μου που αγοράζει απο σερβερα nova, sky sports Al Jazeera κλπ μου είπε οτι ολα τα nova του παίζουν ακομα κανονικά.

Εμένα πάντως χθες ο ξαδελφος μου που αγοράζει απο σερβερα nova, sky sports Al Jazeera κλπ μου είπε οτι ολα τα nova του παίζουν ακομα κανονικά.

Δεν του λες να σου στείλει καμιά φωτογραφία, με τα μενού του δέκτη του, και την νόβα στο υπόβαθρο;

Αποκλείεται να παίζουν . Δεν υπάρχει αυτό

Χθες το είδα με τα μάτια μου. Δεν σκέφτηκα να μπω σε κάποιο μενού..... Και πάνω που του την έλεγα ότι τώρα θα πρέπει να πληρώσει.

Με card sharing αποκλείεται, μην επιμένεις. Ίσως έχει βάλει κάποιο iptv streaming.

Θα ξαναπάω την Τετάρτη και θα κοιτάξω να δω λεπτομέρειες. Και εμένα φοβερή εντύπωση μου έκανε.

Με μερικές φωτογραφίες φαντάζομαι θα φανεί αν είναι streaming...

Ναι ειδικά σε HD κανάλια.
Η διαφορά ποιότητας εικόνας είναι τεράστια.

Και να φανταστείς πάνε μερικοί "έξυπνοι" που το παίζουν "μάγκες" ότι βλέπουν χωρίς κανονική συνδρομή και πληρώνουν 20-25 ευρώ/μήνα + 100-150 τον δέκτη, ενώ τόσο κοστίζει (στο συνδυαστικό ή σε προσφορά) το κανονικό πακέτο.

Και συμβιβάζονται και με ένα stream 1-2 mbps που δεν ξέρεις πότε θα κολλήσει ή πότε θα σταματήσει εντελώς.

Με το cs και τις τότε τιμές, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι κερδίζει χρήματα και έχει την ίδια υπηρεσία.

Με το iptv και τις τωρινές τιμές, θα μπορούσε να πει μόνο ότι δίνει τα ίδια χρήματα με την κανονική υπηρεσία και έχει μία χειρότερη υπηρεσία.

Μην αναφέρω και τα νομικά θέματα που είναι προφανή.

Το μόνο που τροφοδοτεί το IPTV είναι η ψευτομαγκιά του Έλληνα ότι μπορεί και βλέπει παράνομα και οι ηλίθιοι περιορισμοί στους δέκτες για κάποιον που θέλει και Νova και OTE ή το ένα από τα 2 και κάποιο ξένο πακέτο.

Το μόνο που τροφοδοτεί το IPTV είναι η ψευτομαγκιά του Έλληνα ότι μπορεί και βλέπει παράνομα

Πόσο δικιο έχεις. Πραγματικά, αν διαβασει κάποιος το τι γραφονται σε τετοιου ειδους site ειναι να αναρρωτιεται. Τωρα ολοι αναγνωριζουν πως πλεον οι τιμες ειναι λογικές, αλλα ακομη το παιζουν ψευτοτιμωροί της νοβα ή του οτε επειδη λέει εχουν πολιτική που σε αδικεί κτλ και πως δε θα βαλουν νομιμη συνδρομη ακομη και αν παει 10ευρω. Να το διαβασω αυτο απο κάποιον που ειχε καποτε νομιμη συνδρομη και του φέρθηκαν σκαρτα να το καταλάβω, αλλα και πάλι. Αναθεμα όμως και αν καποιος έχει δει ποτε κάρτα της νοβα. Αυτό που πραγματικά με εκπλήσει (ή με θλίβει) ειναι πως υπάρχει κόσμος που ειναι ετοιμος να δωσει 20ευρω σε iptv.

Εντάξει, οι τιμές μόνο των προσφορών είναι λογικές, όχι ας πούμε της σκέτης Nova χωρίς 2play αλλά ΟΚ οι περισσότεροι έχουν πρόσβαση στο 3play .:a0210:

Aυτοί που βάζουν iptv δεν θέλουν να βάλουν nova για ιδεολογικούς λόγους λένε.:SFGSFGSF:

Μπες σε αντίστοιχο forum να γελάσεις.:flipout:

Ξαναλέω πως προσωπικά δικαιολογώ μερικώς μόνο αυτούς που θέλουν πολλά πακέτα και δεν θέλουν να έχουν 30 δέκτες αλλά και πάλι το iptv από θέμα ποιότητας είναι άθλιο και υπάρχουν και άλλες λύσεις(παίρνετε από ένα πακέτο ο καθένας με τους φίλους σου και τα μοιράζεστε π.χ., στα περισσότερα είναι ακόμα εφικτό αυτό βέβαια το μέχρι πότε είναι θέμα).

Οι πιο τραγικοί από όλους είναι αυτοί που λένε ότι θα έπρεπε η Nova να έχει τιμή 10 ευρώ και δίνουν τα διπλάσια ή παραπάνω για να την έχουν σε IPTV.:flipout:

Οι ίδιοι λένε επίσης ότι θα ξαναρχίσει άμεσα το cs αλλά ταυτόχρονα παίρνουν καινούριο δέκτη iptv και συνδρομή για 6 μήνες ή 1 χρόνο.

Ή για γέλια είναι ή για κλάματα.:BDBDG54:

Αν η iptv τους δίνει οτε + νοβα, ίσως τους δελεάζει. Εγώ ποτέ δεν θα έδινα 20 ευρώ για πακέτο της nova αφού με τα 25 έχω το sports pack και το κεφάλι μου ήσυχο.

Κι εγω έχω ακούσει ότι η ποιότητα του iptv είναι σχετικά κακή αλλα για το κόστος μην τα μπερδευουμε γιατι με 20 ευρώ έχεις κατι ολοκληρωμένο ενώ με την Νοβα μόνο έχεις μόνο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ με ΟΤΕ έχεις τα υπόλοιπα αλλα δεν έχεις ελληνικό οπότε η σύγκριση του 20αρικου δεν πρέπει να γίνεται με το κόστος Νοβα αλλα με το κόστος Νοβα+ΟΤΕ αυτή είναι η σωστή σύγκριση.

αλλα για το κόστος μην τα μπερδευουμε γιατι με 20 ευρώ έχεις κατι ολοκληρωμένο ενώ με την Νοβα μόνο έχεις μόνο ελληνικό πρωτάθλημα

To ολοκληρωμένο σημαινει αφενως υπηρεσια με καποια στοιχειωδη ποιοτητα και αφετερου με όλα τα διαθεσιμα προιοντα. Δεν νομιζω να υπάρχει πακετο iptv που να προσφερει τα 50 διαθεσιμα της νοβα ή τα αλλα τόσα του οτε μαζι. Εν τέλει δεν υπαρχει καν συγκριση.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Δε θα φτάσουμε σε σημείο να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ παράνομων και νόμιμων δραστηριοτήτων! Παρακαλώ, και επειδή "ξεφεύγουμε" στα τελευταία μηνύματα, αν δεν υπάρχει οτιδήποτε νεότερο, να μην επανερχόμαστε στα ίδια. Εξάλλου το παρόν θέμα λίγη ζωή έχει ακόμη...

Status
Not open for further replies.