Τέλος στα "bezels" βάζει η LG

Οπως εχει αναφερθεί και στην προηγούμενη σελιδα υπαρχουν λυσεις που μπορουν να αποτρέψουν την κατα λαθος επαφη .
Θα μπορουσε πχ διπλα στα πλαισια της οθονης 1-2 χιλιοστα να μην ειναι ενεργα και με αυτον τον τροπο να εχουμε το ωφέλιμο της μεγαλης οθονης χωρις να ξεφεύγει στο μεγεθος η συσκευή.

Αν κρίνω απ´αυτά που διαβάζω, πρέπει να είμαι απ´τους πολύ ελάχιστους που, αισθητικά, δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο κινητό χωρίς τα bezels.
Όλο το σκηνικό μου θυμίζει το "είπαν στον τρελό να χέσει..."
Τα κινητά ξεκίνησαν παντόφλες και παρακολουθήσαμε έναν αγώνα δρόμου για το ποιός θα φτιάξει το μικρότερο (by the way ακόμα αναπολώ το Motorola-κι μου το RAZR). Μετά αναγκαστήκαμε να παρακολουθούμε, και κυρίως να πληρώνουμε, την ανάποδη διδρομή, ποιός θα βγάλει το μεγαλύτερο.
Ένα ετελείωτο πήγαινε- έλα, λούπες, επαναλαμβανόμενους κύκλους... Γόβες φαρδιές, γόβες μυτερές, παντελόνια καμπάνα παντελόνια σωλήνα... Το θέμα είναι να μας πείσουν οτι και μας αρέσουν αλλά και τα έχουμε ανάγκη... Κι απ´ότι φαίνεται μιά χαρά τα πάνε.

Re: Απάντηση: Τέλος στα "bezels" βάζει η LG

Αν κρίνω απ´αυτά που διαβάζω, πρέπει να είμαι απ´τους πολύ ελάχιστους που, αισθητικά, δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο κινητό χωρίς τα bezels.

...

Το συγκεκριμένο εξάρτημα στις φωτογραφίες είναι ΜΟΝΟ η οθόνη LED LCD , δεν είναι ολόκληρο κινητό.

Τα κινητά ξεκίνησαν παντόφλες και παρακολουθήσαμε έναν αγώνα δρόμου για το ποιός θα φτιάξει το μικρότερο (by the way ακόμα αναπολώ το Motorola-κι μου το RAZR). Μετά αναγκαστήκαμε να παρακολουθούμε, και κυρίως να πληρώνουμε, την ανάποδη διδρομή, ποιός θα βγάλει το μεγαλύτερο.
Ένα ετελείωτο πήγαινε- έλα, λούπες, επαναλαμβανόμενους κύκλους... Γόβες φαρδιές, γόβες μυτερές, παντελόνια καμπάνα παντελόνια σωλήνα... Το θέμα είναι να μας πείσουν οτι και μας αρέσουν αλλά και τα έχουμε ανάγκη... Κι απ´ότι φαίνεται μιά χαρά τα πάνε.

Γιατι βρε Μπαμπη;
Υπαρχει περίπτωση να σε πείσει κανεις να παρεις κινητο μεγέθους note αν δεν σε βολεύει;
Και γιατι αναπολείς το Razr?
Μηπως δεν υπαρχουν σημερα κινητα στις διαστάσεις του και ακομα καλύτερα ;

Τι μου θύμισες. Ακόμα θυμάμαι τα Εricsson t28 και t66. Ήταν τα μικρότερα κινητά που είχαν κυκλοφορήσει ποτέ, γιατί η Ericsson είχε αυτό το κόλλημα τότε. Να βγάλει τα μικρότερα τηλέφωνα.
Το t28 δεν είχε χώρο για μπαταρία της προκοπής, και δεν έβγαζε μέρα. Το t66 ήταν ακόμα μικρότερο, και όταν το έπιασα δοκιμαστικά στα χέρια μου κατάλαβα ότι το θέμα με το μικρότερο κινητό είχε τελειώσει. Ήταν τόσο μικρό που δεν μπορούσες να πατήσεις τα πλήκτρα.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=282&idPhone2=117
Τα επόμενα μοντέλα άρχιζαν πάλι να μεγαλώνουν, και λίγο αργότερα βγήκαν τα πρώτα έγχρωμα, και άρχισε η ανάγκη για όλο και μεγαλύτερες οθόνες.
Άλλες χρήσεις που οδηγούν και σε άλλες ανάγκες. Μπαίνει και λίγο (ή αρκετά) η μόδα μέσα...
Πάντως με τις χρήσεις που κάνουμε πια σε κινητά, λογικά κυνηγάμε όλο και μεγαλύτερες οθόνες. Είχα εντυπωσιαστεί στην αρχή από την 4άρα οθόνη του κινητού μου, αλλά τώρα πάω για μεγαλύτερο. Είμαστε πάλι στο όριο που πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ μεγάλης οθόνης και φορητότητας. Να δούμε που θα πάει το πράγμα, που θα είναι το τελικό όριο, και με ποια τεχνολογία.

Γιατι βρε Μπαμπη;
Υπαρχει περίπτωση να σε πείσει κανεις να παρεις κινητο μεγέθους note αν δεν σε βολεύει;

Όχι, εννοείται. Σ´όλους μας υπάρχει η τάση να ακολουθούμε τη μόδα, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, αλλά υπάρχουν και όρια.
Χθές έπιασα στα χέρια μου το iPhone 6. Δεν ήταν ανοιχτό και δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έβλεπα και την οθόνη αλλά η αίσθηση στο χέρι μου, σε σχέση με το 5s, ευτυχώς δεν μου άρεσε καθόλου...:tongue:

Και γιατι αναπολείς το Razr?

Γιατί, για την εποχή του, ήταν κομψοτέχνημα. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν σ´εμένα.

Αλλες οι τοτε εποχες και αλλες οι τώρα.
Τότε θελαμε το πιο μικρο κινητο γιατι το χρησιμοποιουσαμε μονο σαν τηλεφωνο και τιποτα αλλο.
Τωρα θελουμε να κανει τα παντα και η δυνατοτητα τηλεφωνου ερχετε σε 2η μοιρα.
Μονο και μονο το κομματι του internet ειναι μεγαλη υποθεση για μενα.
Εχω 5" τηλεφωνο και οταν βρισκομαι με τον κολλητο μου που εχει το Note 3, επιλέγω το δικο του για να ψαξω κατι στο internet.
Camera, gps, skype, ολα αυτα θελουν οθονη μεγαλη να τα χορταινεις.
Remote desktop στο Pc μου, στους φιλους-οικογενεια οταν εχουν προβλημα με το pc τους, στο nas για να κατεβασω ταινια
Που να αναφερω και τα social media για οσους τα χρησιμοποιουν.
Να postαρουν φωτο, ενω πριν θα την εχουν κανει edit.
Να postαρουν ενα video, youtube

Με το razr και το καθε razr, απλα επαιρνες τηλεφωνο

Όχι, εννοείται. Σ´όλους μας υπάρχει η τάση να ακολουθούμε τη μόδα, είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, αλλά υπάρχουν και όρια.
Χθές έπιασα στα χέρια μου το iPhone 6. Δεν ήταν ανοιχτό και δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έβλεπα και την οθόνη αλλά η αίσθηση στο χέρι μου, σε σχέση με το 5s, ευτυχώς δεν μου άρεσε καθόλου...:tongue:

Γιατί, για την εποχή του, ήταν κομψοτέχνημα. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν σ´εμένα.

Καλά εντάξει, αν όλοι έκαναν την δική σου χρήση ακόμα δεν θα είχαν ανακαλυφθεί τα smartphones....:flipout:

Καλά εντάξει, αν όλοι έκαναν την δική σου χρήση ακόμα δεν θα είχαν ανακαλυφθεί τα smartphones....:flipout:

Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για να τηλεφωνώ... So simple...
Εσείς θέλετε να φτιάχνετε και μουσακά με τις συσκευές σας, δεν είμαι εγώ ο ανάποδος. :silly:

Εσείς θέλετε να φτιάχνετε και μουσακά με τις συσκευές σας, δεν είμαι εγώ ο ανάποδος. :silly:

Εισαι ο Χατζηγεωργίου των κινητών TM :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στα "bezels" βάζει η LG

Εισαι ο Χατζηγεωργίου των κινητών TM :p

Ρε άντε φόρα τ´ακουστικά σου και παράτα μας... :earmuffs:

Που αντι να κοιτάς τη δουλειά σου μου τους έχεις αφήσει στο περίμενε... Κι όχι τίποτε άλλο... αντί να πάρουν εσένα παίρνουν εμένα...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στα "bezels" βάζει η LG

Ρε άντε φόρα τ´ακουστικά σου και παράτα μας... :earmuffs:

Που αντι να κοιτάς τη δουλειά σου μου τους έχεις αφήσει στο περίμενε... Κι όχι τίποτε άλλο... αντί να πάρουν εσένα παίρνουν εμένα...:flipout:

Eτσι, τους εχω παρει τον αέρα (ειδικά του δικού μας - ο άλλος φαινεται καλό παιδι)

Νταξ, αυριο τελειωνουν τα βάσανά σου (κι αρχίζουν τα χειρότερα)

:p

Kαι ποιο τηλεφωνο ειπαμε εχεις τωρα φιλε :p ?