Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

ΧΑΙΡΕΤΑΙ
έχω ένα πρόβλημα με την nova αλλά είμαι και άσχετος και σας παρακαλώ θα ήθελα την βοηθειά σας
ειμαι συνδρομητης νοβα εδω και 4 χρονια μεχρι προχθες ολα καλά έβλεπα τα πάντα έχω έναν αποδικώποιητη commander 6000 irci και ηταν όλα μέλι γάλα (έχω συνγχρόνος και ένα ψηφιακό πακέτο στον ASTRA )
πριν 2 μήνες έκανα καίνουργιο συμβόλαιο για να έχω και το πακέτο H.D.
(τί ηθελα και το έκανα)
μου έδωσαν καινουργια κάρτα έκδοσης kappa και δικο τους αποδικωποιητή
ο οποιως όμως είναι παντρεμενος με την καρτα και δεν παιζει στον commander
με αποτέλεσμα έχασα και τα υπολοιπα κανάλια που εχω απο το άλλο πακετο
ύπαρχει λύση να παίζει η νοβα στον commabder 6000 irci και αν όχο πείτε μου ποιος αποδικωποιητής στο εμπόριο μπορει να παιξει την νοβα αλλά να πάιρνει κα άλλες καρτες και να πιάνει και αλοούε δορυφόρους
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

εχει 1000ειπωθει:

παντρεμενη καρτα,δεν παιζει πουθενα αλλου εκτος απο τον ιδιοκτησιακο δεκτη...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

εχω τρελλα με την μουσικη και στον ASTRA εχω ενα πακετο του MTV όπως και πολλα ελευθερα καναλια εχουν χαθει λόγω οτι ο δεκτης της νοβα δεν παιρνει και αλλη καρτα , οι συχνοτητες του ειναι περιορισμενες και μονο για HOTBIRD

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

εχω τρελλα με την μουσικη και στον ASTRA εχω ενα πακετο του MTV όπως και πολλα ελευθερα καναλια εχουν χαθει λόγω οτι ο δεκτης της νοβα δεν παιρνει και αλλη καρτα , οι συχνοτητες του ειναι περιορισμενες και μονο για HOTBIRD

...οποτε απο την στιγμη που εχεις παντρεμενη καρτα,μεχρι και εαν προσθεσει και αλλους δορυφορους/συχνοτητες στον ιδιοκτησιακο της η νοβα,βαζεις εναν 2ο δεκτη για τα υπολοιπα.
αλλη λυση,δεν βλεπω...

Είδα σε άλλα fora, ότι συνεχίζουν να μην ακούγονται καρδερίνες,αναφέρομαι στα HD...

Παιδιά θέλω να ενεργοποιήσω για το καλοκαίρι μια κάρτα NOVA ver5 4015.
Με ενημέρωσαν από την εξυπηρέτηση πελατών πως πλέον δεν ενεργοποιούν τέτοιες κάρτες.
Είναι πλέον πάγια αυτή η θέση ή μπορώ να τους πιέσω και να επικαλεστώ κάποιον όρο του συμβολαίου και να μου την ενεργοποιήσουν?

Μια φίλη χώρισε από τον άνδρα της και της έμεινε η εγκατάσταση της Nova σπίτι της με έναν Panasat 720.
Είχαν κάρτα που δεν ήταν παντρεμένη, την είχαν πριν από καμία 10 ετία και την είχαν διακόψει πριν μερικά χρόνια. Την κάρτα αυτή ή την πήρε ο άντρας της μαζί του ή χάθηκε.
Το θέμα είναι ότι θέλει να ξεκινήσει πάλι τη συνδρομή στη Nova, αλλά χωρίς παντρεμένη κάρτα, με τον εξοπλισμό που ήδη έχει (και είχε πληρώσει και πανάκριβα.) Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορούν να της δώσουν κάρτα που δεν είναι παντρεμένη; Μπορούν να της αλλάξουν τον Panasat με έναν καινούριο; Δεν την απασχολή τι δέκτης θα είναι κτλ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην δώσει πάλι λεφτά για εξοπλισμό.

Μια φίλη χώρισε από τον άνδρα της και της έμεινε η εγκατάσταση της Nova σπίτι της με έναν Panasat 720.
Είχαν κάρτα που δεν ήταν παντρεμένη, την είχαν πριν από καμία 10 ετία και την είχαν διακόψει πριν μερικά χρόνια. Την κάρτα αυτή ή την πήρε ο άντρας της μαζί του ή χάθηκε.
Το θέμα είναι ότι θέλει να ξεκινήσει πάλι τη συνδρομή στη Nova, αλλά χωρίς παντρεμένη κάρτα, με τον εξοπλισμό που ήδη έχει (και είχε πληρώσει και πανάκριβα.) Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορούν να της δώσουν κάρτα που δεν είναι παντρεμένη; Μπορούν να της αλλάξουν τον Panasat με έναν καινούριο; Δεν την απασχολή τι δέκτης θα είναι κτλ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην δώσει πάλι λεφτά για εξοπλισμό.

απλα ξεχασε το...
pace με παντρεμενη καρτα...μονοδρομος...

Η παλιά συνδρομή ήταν στο όνομά της; Αν όχι, μπορεί να εκμεταλευτεί κάποιο από τα προγράμματα nova in a box που στην ουσία παίρνεις δωρεάν τον εξοπλισμό.

To συμπέρασμα τελικά είναι πως από τον σύντροφό σου χωρίζεις, αλλά η κάρτα της nova πρέπει να παραμείνει "παντεμένη" LOL

To συμπέρασμα τελικά είναι πως από τον σύντροφό σου χωρίζεις, αλλά η κάρτα της nova πρέπει να παραμείνει "παντεμένη" LOL

χαχαχα γ@μ@το σχολιο! ;-))

σκέφτεται ο πατέρας μου να πάρει nova και επειδή έχω μπερδευτεί αν κάνω ένα αντίγραφο της κάρτας του θα μπορέσει να παίξει σε αποκωδικοποιητή στο σπίτι μου? μιλάμε για διαφορετικές περιοχές οι δυο συσκευές θα βρίσκονται.

δηλαδή με έναν smart card reader δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν κλώνο της μαμάς κάρτας? τι στοιχεία έχει αυτή η κάρτα που δεν γίνετε να γίνει η αντιγραφή της? τα spec της μαμάς κάρτας της nova ποια είναι?
και κάτι άσχετο αν ο πατέρας μου παρει ενα box πακέτο της nova και του αλαξω αποκωδικοποιητή θα έχει ασυμβατότητα με τον νέο αποκωδικοποιητή? ευχαριστώ-bye--bye-

δηλαδή με έναν smart card reader δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν κλώνο της μαμάς κάρτας?

:blink:

και κάτι άσχετο αν ο πατέρας μου παρει ενα box πακέτο της nova και του αλαξω αποκωδικοποιητή θα έχει ασυμβατότητα με τον νέο αποκωδικοποιητή? ευχαριστώ-bye--bye-

Η κάρτα είναι συμβατή μόνο με τον δέκτη που θα σου δώσει η Nova στο Box.

Σε οποιονδήποτε άλλο δέκτη τοποθετηθεί, δεν θα παίζει.....

δηλαδή με έναν smart card reader δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν κλώνο της μαμάς κάρτας? τι στοιχεία έχει αυτή η κάρτα που δεν γίνετε να γίνει η αντιγραφή της? τα spec της μαμάς κάρτας της nova ποια είναι?
Ειναι σαν να παρεις ενα δισκακι game για xbox και να θελεις να παιξει σε ps3.