Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Συγνώμη αλλά τα έχεις μπλέξει. Άλλο το πάντρεμα, άλλο το surf lock. Αλλά ακόμα και για το πάντρεμα, αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να τους παντρέψουν όλους, δε νομίζω πως θα έχεις κάποιο νομικό έρεισμα. Όπως είπα, το πολύ πολύ να κερδίσεις μία αποζημίωση. Δε μπορείς να υποχρεώσεις πως θα πουλάει ο άλλος το προϊόν του με μόνο επιχείρημα μία παλιά διμερή σύμβαση. Μόνο αν παραβιάζονται κανόνες της ελεύθερης αγοράς έχεις νομικό έρεισμα. Και όπως αποφάνθηκε πρόσφατα η ΕΕΕΤ, το πάντρεμα μόνο παράνομο δε κρίθηκε.

Ξαναλέω όμως, άλλο το πάντρεμα, άλλο το surf lock.

Καλε μου ανθρωπε... της Nova εισαι; Εαν ετσι.. να το ξερω.
Αλλου ειναι ο γενικος μου στοχος και γνωριζω καλα τις διαφορες που προαναφερεις.
Οι συμβασεις αοριστου χρονου δεν χωριζονται σε παλιες και καινουριες. Ενημερωσου σε παρακαλω!

Καλε μου ανθρωπε... της Nova εισαι; Εαν ετσι.. να το ξερω.
Αλλου ειναι ο γενικος μου στοχος και γνωριζω καλα τις διαφορες που προαναφερεις.
Οι συμβασεις αοριστου χρονου δεν χωριζονται σε παλιες και καινουριες. Ενημερωσου σε παρακαλω!

Τι σημασία έχει αν είμαι ή δεν είμαι; Κουβέντα κάνουμε. Αν με διαβάζεις στο φόρουμ θα ξέρεις αν είμαι ή δεν είμαι.

Δε ξέρω ποιος είναι ο δικός σου στόχος, εγώ διορθώνω αυτά που λες για να μη αποπροσανατολίζονται τα άλλα μέρη του φόρουμ.

Άλλο πράγμα λοιπόν είναι να προσπαθήσει κάποιος να αναγκάσει (;) τη Nova ώστε να καταργήσει την προστασία surf lock από τη συνδρομή του, βασιζόμενος σε μία σύμβαση αορίστου χρόνου, και άλλο το θέμα του παντρέματος.

Οι συμβάσεις αορίστου χρόνου δεν έχουν καταναγκαστική ισχύ για πάντα. Όποτε θέλει κάποιο από τα δύο μέρη υπαναχωρεί, και αν δεν υπάρχει ρήτρα υπαναχώρησης, το δικαστήριο θα καθορίσει μία. Συμφωνείς σε αυτό;

Δε μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να παρέχει κάτι για πάντα με τους όρους που υπέγραψες κάποτε. Μπορεί πάντα να υπαναχωρήσει. Αυτό ισχύει για συμβάσεις ορισμένου και αορίστου χρόνου, αυτό γνωρίζω εγώ.

νομίζω φιλε μαλακούδη ότι έχεις καβαλήσει το καλάμι...η γραφεις για να φαίνεσαι ότι γραφεις....
δεν σε θυμάμαι σε κανένα forum παλιότερα που ποστάραμε ..

νομίζεις ότι επειδή δεν γράφουμε δεν έχουμε τις γνώσεις και πολύ άλλοι "συμφοριτες" .δεν έχουμε χρόνο....

Μια χαρά τα λέει ο maλakudi. Το να απαιτείτε από τη Nova ότι έγινε υποβάθμιση υπηρεσίας επειδή κατέβηκε το surf lock που δεν αναφέρεται πουθενά μέσα στη σύμβαση είναι νομικά αβάσιμο. Αν μπορείτε να την πάτε στα δικαστήρια.

Διαβάζω τα παραπάνω, δεν είμαι νομικός, αλλά έχω γνώση της νομοθεσίας παροχής υπηρεσιών, όπως είναι η συνδρομητική τηλεόραση.
Η γνώμη μου είναι ότι, το συμβόλαιο όπως υπογράφηκε, όταν υπογράφηκε, δεν μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στη συνέχεια για αυτόν που λαμβάνει την υπηρεσία.
Δηλ., ότι και να αλλάξει απ' τη πλευρά του πάροχου, δεν μπορεί να "κόψει" κάποια υπηρεσία, την οποία έχει δεσμευτεί να παρέχει. Κάθε αλλάγή στη κατάσταση του πάροχου, οφείλει να εξασφαλίζει ότι η υπάρχουσα βάση πελατών, θα έχει τουλάχιστον τις υπηρεσίες, που έχουν συμφωνηθεί με το συμβόλαιο.
Αυτό είναι μιά "ξερή μετάφραση" του συμβολαίου που υπογράψαμε πριν 7-8 χρόνια και τίποτα περισσότερο. Μέσα απ' αυτό το συμβόλαιο όμως, πολλοί βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν τη κατάσταση για τους γνωστούς λόγους.
Είναι όπως με τη φοροδιαφυγή. Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Στο τέλος, είναι απόφαση του καθενός μας, τι υπηρεσίες χρειάζεται και σε τί κόστος.

νομίζω φιλε... ότι έχεις καβαλήσει το καλάμι...η γραφεις για να φαίνεσαι ότι γραφεις....
δεν σε θυμάμαι σε κανένα forum παλιότερα που ποστάραμε ..

νομίζεις ότι επειδή δεν γράφουμε δεν έχουμε τις γνώσεις και πολύ άλλοι "συμφοριτες" .δεν έχουμε χρόνο....

Που ακριβώς "έχω καβαλήσει το καλάμι";

Επειδή δεν έχετε χρόνο να γράφετε, δε πρέπει να γράφει κανείς;

Επειδή δεν έγραφα παλιά, δε πρέπει να γράφω τώρα;

Επί της ουσίας της κουβέντας, έχεις κάτι να προσθέσεις; Ή είσαι ένα απλό τρολ;

Μια χαρά τα λέει ο maλakudi. Το να απαιτείτε από τη Nova ότι έγινε υποβάθμιση υπηρεσίας επειδή κατέβηκε το surf lock που δεν αναφέρεται πουθενά μέσα στη σύμβαση είναι νομικά αβάσιμο. Αν μπορείτε να την πάτε στα δικαστήρια.

Ειστε νομικος? Any way...

Μετα χαρας!
Δεν ξερετε αγαπητε μου ποσο το περιμενω...:D
Αλλα δεν μου "καθεται" εμενα.. Ολο σε κατι ανασφαλεις και αβοηθητους γνωσιακα παει και την πεφτει

Ειστε νομικος? Any way...

Μετα χαρας!
Δεν ξερετε αγαπητε μου ποσο το περιμενω...:D
Αλλα δεν μου "καθεται" εμενα.. Ολο σε κατι ανασφαλεις και αβοηθητους γνωσιακα παει και την πεφτει

+1000!!! Μαζί σου για ότι ενέργειες κάνεις.:a0210:

Διαβάζω τα παραπάνω, δεν είμαι νομικός, αλλά έχω γνώση της νομοθεσίας παροχής υπηρεσιών, όπως είναι η συνδρομητική τηλεόραση.
Η γνώμη μου είναι ότι, το συμβόλαιο όπως υπογράφηκε, όταν υπογράφηκε, δεν μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στη συνέχεια για αυτόν που λαμβάνει την υπηρεσία.
Δηλ., ότι και να αλλάξει απ' τη πλευρά του πάροχου, δεν μπορεί να "κόψει" κάποια υπηρεσία, την οποία έχει δεσμευτεί να παρέχει. Κάθε αλλάγή στη κατάσταση του πάροχου, οφείλει να εξασφαλίζει ότι η υπάρχουσα βάση πελατών, θα έχει τουλάχιστον τις υπηρεσίες, που έχουν συμφωνηθεί με το συμβόλαιο.
Αυτό είναι μιά "ξερή μετάφραση" του συμβολαίου που υπογράψαμε πριν 7-8 χρόνια και τίποτα περισσότερο. Μέσα απ' αυτό το συμβόλαιο όμως, πολλοί βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν τη κατάσταση για τους γνωστούς λόγους.
Είναι όπως με τη φοροδιαφυγή. Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Στο τέλος, είναι απόφαση του καθενός μας, τι υπηρεσίες χρειάζεται και σε τί κόστος.

Είναι περίεργη η φάση με τα συμβόλαια, κανονικά αν δεν ανανεώσεις για ένα μήνα την αορίστου χρόνου, παύεις να έχεις μετά τα ίδια δικαιώματα και νομίζω πως θα πρέπει να ισχύουν οι όροι του τελευταίου συμβολαίου που έχεις υπογράψει.

Βέβαια αυτό είναι λάθος μετά από την άποψη ότι δε σου δίνουν νέο αριθμό συνδρομιτή, ούτε έχεις υπογράψει νέο συμβόλαιο, οπότε..... άβυσσος !

Εχω το ίδιο συμβόλαιο full-pack απ' το 2006 (χωρίς διακοπή), με τη κάρτα αγορασμένη τότε απ' τον Γερμανό και τον δέκτη, από άλλο κατάστημα ηλεκτρονικών.
Στη συνέχεια, μαθαίνοντας, κατάφερα να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις μεσα στο σπίτι.
Αυτό ίσχυε μεχρι πριν λίγες μέρες. Οπότε πλέον, θεωρώ πολύ ακριβή τη συνταγή μια κάρτα - μιά τηλεόραση, ειδικά στις μέρες μας.
Είναι ο τελευταίος μήνας, που θα είναι σε ισχύ το συμβόλαιό μου.

Αυτή είναι και η μόνη ισχύ που έχει ο καταναλωτής στα χέρια του. Αν πλέον δε τον καλύπτει η υπηρεσία, διακόπτει. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

YannisA, καλό θα ήταν να τους ενημερώσεις για τους λόγους που διακόπτεις. Αν το κάνουν αρκετοί, ίσως το ξανασκεφτούν το surf lock 1 σε όλους.

Φίλε malakudi αν σου πω εγώ τι μου είπαν όταν τους είπα το λόγο που διακόπτω δεν θα πιστεύεις στ αυτιά σου. Μην ρωτήσεις δεν γίνεται μέσω φόρουμ….. δεν λέγονται αυτά!!! :a0210:

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Με Κανα πμ μηπως μπορεις.Με τρωει η περιεργεια.Φυσικα η τακτικη της νοβα πλεον ειναι να μειωσει σε μεγαλο βαθμο τις απαντρευτες καρτες.Βαστατε γερα παιδια!
gab

Φίλε malakudi αν σου πω εγώ τι μου είπαν όταν τους είπα το λόγο που διακόπτω δεν θα πιστεύεις στ αυτιά σου. Μην ρωτήσεις δεν γίνεται μέσω φόρουμ….. δεν λέγονται αυτά!!! :a0210:

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Για στείλε pm !

Καλο δεν θα ειναι να μαθουμε και εμεις ?
Για να ειμαστε και προετοιμασμενοι δηλαδη.

Φίλε bykrie,

Κι εγώ είμαι εξαιρετικά περίεργος να μάθω τι σου είπαν όταν τους ανέφερες το λόγο που διέκοψες!

Αν σου είναι εύκολο βάλε με κι εμένα στη λίστα των ατόμων για το pm σου!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Θεωρώ ότι όλη η κίνηση απο μεριάς Netmed είναι άκρως εκνευριστική...και δεν ξέρω και κατα πόσo νόμιμη!...ίσως θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως!.
Aν βασιλεύσει αυτή η λογική προβλέπω σε λίγο καιρό και ο κάθε Internet Provider να μας υποχρεώνει να χρησιμοποιούμε το δικό του άθλιο δωρεάν modem router ή και να μας υποχρεώνει να τον πληρώνουμε κιόλας και με mac filtering να μην μας επιτρέπει να δίνουμε Internet σε πάνω απο ένα pc (PC lock1!)...ή αν μας επιτρέπει να πρέπει να πληρώνουμε exra,
Έλεος!!!...

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η αναδημοσίευση αλλά στο παρακάτω link φαίνεται η απόγνωση ενός καταναλωτή:
http://www.satleo.gr/content/view/4053/1/

εγω θεωρω πως γινεται η τριχα τριχια,

ελεος, συνδρομητικη τηλεοραση ειναι, μπορεις να την χαρακτηρισεις σαν υπηρεσια γενικα (οχι μονο τη νοβα) απο ειδος πολυτελειας εως παντελως αχρηστη,

αμα ειναι να σκας, πολυ απλα την κοβεις.