Αφού λοιπόν αναπαράγουμε φούμαρα, να σταματήσουμε να βάζουμε ειδήσεις και να ενημερώνουμε τον κόσμο, αφού όλες μα όλες οι ειδήσεις χωράνε αμφισβήτηση. Έτσι, το κάθε περιοδικό δεν θα πρέπει να δημοσιεύει απολύτως τίποτε. Επίσης, τα forum, το internet, η τηλεόραση και όλα τα μέσα σύμφωνα με αυτή τη λογική αναπαράγουν επίσης φούμαρα. Από που λοιπόν να ενημερωνόμαστε;
Εντωμεταξύ η είδηση αναφέρει "σύμφωνα με την Irdeto", αυτό σημαίνει ότι αυτά δεν είναι συμπεράσματα δικά μας, αλλά της ίδιας της Irdeto. Θεωρείτε λοιπόν εσείς σαν ειδικοί στην ενημέρωση ότι η είδηση δεν έπρεπε να δημοσιευτεί;
Δεν θέλω να ανοίξω κόντρα, αφού είμαστε μια παρέα εδώ στο forum και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, αλλά θεωρώ τον χαρακτηρισμό "αναπαράγουν φούμαρα" πολύ σκληρό για την δουλειά που κάνουμε και για το έργο που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από το έντυπο που βρισκόμαστε.
Επίσης, όποιος νομίζει ότι διαθέτει έγκυρες ειδήσεις, το περιοδικό Digital Sat TV είναι ανοιχτό να τις δημοσιεύσει.
Για δες ενημερωση που εχει ο κυριος μπραβο σου,για να αναμενουμε τωρα και την απαντηση!!Έχω τις ενστάσεις μου σε αυτό το θέμα. Το ότι γράφετε "σύμφωνα με την Irdeto" δε σας καλύπτει όταν γράφετε κάτι που είναι προφανές ότι δεν ισχύει. Αν έχετε τη γνώση (που ξέρω ότι την έχετε) για το πως δουλεύουν τα CA συστήματα, ξέρετε πως αυτό που αναφέρει η irdeto δε γίνεται. Δε μπορεί να γίνει ανίχνευση του sharing γιατί τα crypto words είναι ίδια για όλους, και αυτό δε μπορεί να αλλάξει γιατί είναι αξίωμα του πρωτοκόλλου DVB-CSA που όλοι χρησιμοποιούν. Επίσης το watermarking απαιτεί ειδικούς αποκωδικοποιητές που εισάγουν το watermarking στην εικόνα και δε γίνεται απλώς με τις κάρτες πρόσβασης. Όλα αυτά τα ξέρετε. Οπότε ξέρετε από πριν πως δημοσιεύετε κάτι που δεν ισχύει, και κατά τη προσωπική μου γνώμη θα έπρεπε να τα φιλτράρετε. Από εκεί και πέρα δε σας κατηγορώ, διάβασα με ενδιαφέρον το εξώδικο που σας είχε έρθει κα καταλαβαίνω τη θέση σας. Θα περίμενα να απαντήσετε στο εξώδικο αλλά δυστυχώς δε το κάνατε. Ίσως πρέπει να απαντήσουμε στη nova και κάθε nova εμείς οι συνδρομητές της και να υπερασπίσουμε την ενημέρωση.
Κλείνοντας, να πω για την irdeto πως "στο σπίτι του κρεμασμένου δε πρέπει να μιλάνε για σκοινί". Το σύστημά τους παραβιάζεται κατά συρροή εδώ και 2,5 χρόνια με κάρτες κλώνους. Το cs είναι δύσκολο να χτυπηθεί χωρίς να αλλάξει το DVB-CSA standard (κάτι που θα σημαίνει πως όλοι οι παλιοί δέκτες πάνε για πέταμα) και ως τώρα δε το έχει καταφέρει κανείς. Ακόμα και το Conax CAS7 που έχει crypto cpu και secure silicon, φαίνεται να έχει παραβιαστεί.
Για δες ενημερωση που εχει ο κυριος μπραβο σου,για να αναμενουμε τωρα και την απαντηση!!
@redribo: Ακόμα περιμένω τις σελίδες που φαίνονται στα whitebooks της irdeto αυτά που αναφέρεις. Σελίδα και παράγραφο παρακαλώ, διαφορετικά πάρε τη δήλωσή σου πίσω.
φιλε malakudi επειδη αυτα που ειπα δεν τα γραφει πουθενα αλλα μπορουν να γινουν καποια στιγμη στο μελλον και το ξερω,
εξηγησε μου λιγο πως κλειδωσαν τα sky it και δεν παιζουν σε κανενα share server ενω παιζουν κανονικα στους δεκτες τους?
kαι ακολουθουν και τα sky uk
φιλικα
ποιος θα μου εξηγησει το εξης
ειχα καρτα βερσιον 4 που επεζε εδω και 5 χρονια με σπλιτερ καλωδιακο.
ξαφνικα σημερα σταματησε να δουλευει στο σπλιτερ ενω στον 5400 humax παιζει κανονικα. την βαζω σε νεο σπλιτερ που ειναι για τις ζετα και παιζει σφαιρα.την διαβαζω και βλεπω με εκπληξη οτι δεν ειναι πια v4.1 alla v5.3.
και ετσι τωρα εχω μια καρτα που γραφει πανω της v4 αλλα ειναι ζετα 5.3
μηπως τελικα και οι v4 γινονται οτα update??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.