Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Γιατι να μην αρεσει η αναβαθμιση....δεν το καταλαβα αυτο?

Γιατί οι γάτες ...μπορεί να σταματήσουν να νιαουρίζουν!
(Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Γιατί οι γάτες ...μπορεί να σταματήσουν να νιαουρίζουν!
(Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)

αυτο ειναι δεδομενο απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας των γατιων.
αλλα και παλι θα δειξει ο χρονος.

ma aftos einai o protarxikos skopos na stamatisoun oi gatoules kai meta tha asxolithoune me ta estiatoria me tous servitorous

Δηλαδή το χαβά τους αυτοί.

Αντί να δουν πως θα κάνουν ανταγωνιστικό την πλατφόρμα τους ώστε να έχουν ευχαριστημένους πελάτες εκεί αυτοί........

Ρε μήπως τους έχει υπογράψει κανείς κανένα συμβόλαιο ότι θα είναι για πάντα στην Ελλάδα μονωπόλιο και δε το ξέρουμε;

Νομίζω πως έστω και με κάποια διακοπή...θα συνεχίσουν να νιαουρίζουν...

Γατούλες, νιαουρίσματα, ψψψαμ και άλλα θλιβερά! Έλεος, φοβάστε να γράψετε τις λέξεις;

Η gama card εξομοιώνει ACS 4.1. Άρα αν αλλαχτούν όλες οι κάρτες, gamma τέλος. Και κατά τη γνώμη μου θα είναι πολύ καλό να κλείσουν οι gamma, γιατί μερικοί θησαύρισαν πουλώντας κάρτες 200 και 300 ευρώ, ενώ δεν κοστίζουν πάνω από 10 ευρώ από πρώτο χέρι ή πάνω από 60 ευρώ από μεσάζοντα εξωτερικού. Μη ξεχνάμε, στο sharing των λίγων φίλων ο provider παίρνει χρήματα - ενώ στις gamma δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ.

Κάτι νέες titanium απ' ότι διαβιάζω εξομοιώνουν ACS 5.3. Η zeta είναι ACS 5.4 ενώ η kappa ACS 5.7. Οπότε μένει να αποδειχτεί αν αυτές θα παίζουν μετά την αλλαγή.

Συμφωνώ στο "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" αλλά το θέμα είναι με πόσο κόπο και πόσο χρηματικό κόστος γίνεται αυτό. Κάποτε όλα τα μεγάλα συστήματα εξομοιώνονταν με softcam (seca, irdeto, viaccess, tpscrypt, nagra2 κτλ) αλλά τα νέα συστήματα εδώ και μερικά χρόνια δεν έχουν παραβιαστεί (πλην του irdeto2 βεβαίως βεβαίως). Υπάρχει φυσικά και το CS και με την ευρεία χρήση του broadband έχει πάρει διαστάσεις, αλλά για να χτυπηθεί αποτελεσματικά θα χρειαστεί νέα γενιά CA συστημάτων.

Μήπως να αφήναμε αυτή τη κουβέντα εδώ ???? λέω, μήπως !!!!!

Αντώνη, αλλά και όσοι άλλοι συνηθίζουν να παρεμβαίνουν.
Η παρουσία μου στην κατηγορία είναι έντονη. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται συστάσεις προς οιονδήποτε. Για ότι σας ενοχλεί μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με π.μ.
Θεωρώ ότι αυτή η τακτική είναι δίκαιη για όλους. Παλιούς και νέους φίλους της κατηγορίας.

Δεν θεωρώ ότι έκανα παρέμβαση Αλέξη, οπότε το προσπερνάω.......

Γατούλες, νιαουρίσματα, ψψψαμ και άλλα θλιβερά! Έλεος, φοβάστε να γράψετε τις λέξεις;

Η gama card εξομοιώνει ACS 4.1. Άρα αν αλλαχτούν όλες οι κάρτες, gamma τέλος. Και κατά τη γνώμη μου θα είναι πολύ καλό να κλείσουν οι gamma, γιατί μερικοί θησαύρισαν πουλώντας κάρτες 200 και 300 ευρώ, ενώ δεν κοστίζουν πάνω από 10 ευρώ από πρώτο χέρι ή πάνω από 60 ευρώ από μεσάζοντα εξωτερικού. Μη ξεχνάμε, στο sharing των λίγων φίλων ο provider παίρνει χρήματα - ενώ στις gamma δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ.

Κάτι νέες titanium απ' ότι διαβιάζω εξομοιώνουν ACS 5.3. Η zeta είναι ACS 5.4 ενώ η kappa ACS 5.7. Οπότε μένει να αποδειχτεί αν αυτές θα παίζουν μετά την αλλαγή.

Συμφωνώ στο "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" αλλά το θέμα είναι με πόσο κόπο και πόσο χρηματικό κόστος γίνεται αυτό. Κάποτε όλα τα μεγάλα συστήματα εξομοιώνονταν με softcam (seca, irdeto, viaccess, tpscrypt, nagra2 κτλ) αλλά τα νέα συστήματα εδώ και μερικά χρόνια δεν έχουν παραβιαστεί (πλην του irdeto2 βεβαίως βεβαίως). Υπάρχει φυσικά και το CS και με την ευρεία χρήση του broadband έχει πάρει διαστάσεις, αλλά για να χτυπηθεί αποτελεσματικά θα χρειαστεί νέα γενιά CA συστημάτων.

Άρα να υποθέσω malakudi ότι στις καλές εποχές του seca-tpscrypt κ.α. έβλεπες όλα τα καλά πακέτα,τα οποία δεν είχαν από τότε καμία σχέση με την δικιά μας.-bye-

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Δεν θεωρώ ότι έκανα παρέμβαση Αλέξη, οπότε το προσπερνάω.......
Αντώνη όπως και να το πεις, παρεμβάσεις, υποδείξεις, συστάσεις κλπ.κλπ. ας γίνονται από εμένα.