Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Κατι πρεπει να λεμε :popcorn:

Η γλώσσα δεν πονάει, είναι και ευλύγιστη.....

Τα δακτυλάκια όμως ????? :D

Η κουβέντα αυτή ασφαλώς είναι ανεξάντλητη. Ωστόσο θα ήθελα να πω και εγώ τη άποψή μου:
Η nova προσφέρει πάρα πολύ λίγα για τα χρήματα που ζητάει. Ούτε η ποσότητα αλλά ούτε και η ποιότητα των υπηρεσιών της δικαιολογεί ένα ποσό κοντά στα 60 ευρώ. Προσωπικά συνεχίζω τη συνδρομή μου από ανάγκη (σχεδόν) λόγω novasports καθώς είμαι "άρρωστος" με τη μπάλα και τα αθλητικά γενικότερα και επιπλέον για κάποιους λόγους (που δεν έχει σημασία να αναφερθούν εδώ) δεν γίνεται να έχω ικανοποιητικό σήμα κεραίας στο σπίτι μου ώστε να βλέπω και τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.
Από την άλλη μεριά, δεν δικαιούμαστε να λέμε ότι μας πιάσανε μ*****ς. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και όλοι ξέραμε πολύ καλά τι κανάλια προσφέρει και πόσα ζητάει όταν υπογράφαμε το συμβόλαιο. Το να γκρινιάζουμε γι'αυτό το λόγο απλά μας κάνει γραφικούς. Κανείς δεν μας υποχρέωσε να πάρουμε αυτό το προϊόν ούτε μας το "φορτώσανε" με το ζόρι. Εν γνώση μας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έγινε συνδρομητής σε ένα τόσο ακριβό πακέτο. Το να τους "τα χώνουμε" εκ των υστέρων είναι απλά αστείο.

Εν τέλει, είναι ένα "προϊόν" που κανείς δεν έχει ανάγκη. Κανείς δεν πρόκειται να σκάσει για το πόσο κοστίζει η συνδρομή της nova. Όσοι νομίζουν το αγοράζουν.

ΥΓ. Αυτά τα περί κλεισίματος της nova αφήστε τα ρε παιδιά. Δεν πρόκειται να κλείσει, είναι το μόνο βέβαιο. Το ότι κάποιοι το εύχονται δεν είναι αρκετό...

Η
Από την άλλη μεριά, δεν δικαιούμαστε να λέμε ότι μας πιάσανε μ*****ς. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και όλοι ξέραμε πολύ καλά τι κανάλια προσφέρει και πόσα ζητάει όταν υπογράφαμε το συμβόλαιο. Το να γκρινιάζουμε γι'αυτό το λόγο απλά μας κάνει γραφικούς. Κανείς δεν μας υποχρέωσε να πάρουμε αυτό το προϊόν ούτε μας το "φορτώσανε" με το ζόρι. Εν γνώση μας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έγινε συνδρομητής σε ένα τόσο ακριβό πακέτο. Το να τους "τα χώνουμε" εκ των υστέρων είναι απλά αστείο.
Εν μερει εχεις δικιο,απο εκει και περα οτι και να λεμε πλεον δεν ειμαστε σαν τους αγροτες που κλεινουν τους δρομους.Αλλα απο την αλλη μερια γιατι ξεχωρισαν παλιους με νεους αυτο ειναι που δεν με εκατσε φιλε μου.

Το μήνα Δεκέμβριο έκανα την καθιερωμένη "εορταστική" επανασύνδεση στο πλήρες πακέτο (να σημειώσω πως το κόστος 9,90 ευρώ για επανασύνδεση το θεωρώ απαράδεκτο). Σε σχέση με το Δεκέμβρη του 2008 παρατήρησα βελτίωση εικόνας στα κανάλια novasports 1 και τα 3 κινηματογραφικά, τουλάχιστον αυτά είναι τα κανάλια που παρακολουθούσα κατά κύριο λόγο και με ενδιαφέρουν περισσότερο, και τη θεωρώ θετική εξέλιξη. Κατά τα λοιπά δε χωρεί αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα ακριβό πακέτο, το οποίο όμως, αν κόστιζε τα μισά, σίγουρα θα με είχε πελάτη του όλο το χρόνο. Από κει και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει και τα γραφόμενα του dimfil με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Πάντως πιστεύω ότι, και 20 ευρώ να έφτανε η τιμή του full pack, και πάλι η πλειοψηφία θα προσπαθούσε να το δει δωρεάν και παράνομα... Τέλος νομίζω ότι το να κλείσει η πλατφόρμα δε θα είναι εξέλιξη προς το καλύτερο για τα δορυφορικά μας πράγματα (προσωπική μου άποψη).

Εγω να πω οτι ο καθενας κοιταζει το συμφερον του και συμφωνα με το οπως τα βλεπει πρατει.
Επειδη εχουν ειπωθει πολλα για τη Νοβα που συμφωνω αλλα και διαφωνω,θα πω και δυο πραγματα για το Sky UK που συγκρινετε.
Πολλοι Αγγλοι που ξερω δεν ειναι συνδρομητες,λογω του δεκτη, που δεν ειναι κατι το αξιολογο αλλα και λογω τιμης του πακετου.
Επισης,σε κατι pub αντι για Sky UK προτιμαται οι Αγγλικοι αγωνες να μεταδιδονται απο τα Νovasports.
Παρανομα βεβαια και με ρισκο.
Αρκετες ομοιοτητες νομιζω για τη φιλοσοφια των δυο χωρων.

Δεν υπάρχει διαφορά στην φιλοσοφία του Sky και της Νοβα, ο Γιάννης έχει δίκιο.

Απλά, αν το δούμε πληθυσμιακά, κατά κεφαλήν εισόδημα και μορφολογικά η Νόβα είναι όντως ακριβή.

Είναι λίγοι οι πάροχοι που προσφέρουν δέκτη αξιόλογο και όχι αποκωδικοποιητή....

Απλά γκρινιάζουμε και ας μη έχουμε NOVA γιατί κάνουμε αντιπολίτευση!
Αν δεν γκρινιάζαμε τώρα θα κόστιζε τουλάχιστον 80 ευρώ η full συνδρομή.

Το ότι δεν έχω κάτι δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κρίνω!!!! -bye-

Μπα, εγώ θα έλεγα να βάλουνε και ένα μηδενικό ακόμα, δηλαδή 800 ευρώ, να ζητάνε και στο ψηφιακό πακέτο όσα και στο αναλογικό (2 κανάλια - 40 ευρώ => 40 κανάλια - 800 ευρώ). Να μη νοιώθουν και αδικημένοι οι αναλογικοί συνδρομητές.

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τις τοποθετήσεις των dimfil και Serafeim.

Αυτό που λέω εγώ είναι πως έχω βαρεθεί να ακούω μόνο κριτική. Κάνει λάθη η Nova, αλλά τον τελευταίο χρόνο με τα υποπακέτα, τις προσφορές και τις εκπτώσεις κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Το πακέτο αν και πειρατεύεται πολύ εύκολα κρατά τη συνδρομητική του βάση στα ίδια επίπεδα. Εκτιμώ πως οι συνδρομητές του θα ανέβουν μόλις παταχτεί τουλάχιστο το φαινόμενο με τις λευκές κάρτες.

Το δεύτερο που λέω είναι πως καμία μείωση στο 1/2 ή 1/3 της τιμής δε θα κάνει την πλατφόρμα να έχει 2.000.000 συνδρομητές. Απλά δε γίνεται. Σε ποια χώρα της Ευρώπης το συνδρομητικό πακέτο έχει συνδρομές όσο το 1/5 του πληθυσμού της χώρας; Πουθενά.

Η συνδρομητική τηλεόραση, φτηνή ή ακριβή, δεν είναι για τον καθένα. Οι περισσότεροι αρκούνται στα 10-15 ελεύθερα αναλογικά κανάλια στην παλιά crt τηλεόρασή τους. Δεν έχουν όλοι το μικρόβιο που έχουμε πολλοί εδώ μέσα.

Τέλος, αν τα 60 σας φαίνονται ακριβά αλλά τα 30 όχι, μοιραστείτε τη συνδρομή σας με ένα γείτονα και σταματήστε τη γκρίνια. Ναι ξέρω είναι παράνομο. Όμως είναι καλύτερο για τη Nova να έχει μία συνδρομή στις δύο οικογένειες από το να μην έχει καμία.

Πως να μοιραστούν τη συνδρομή φίλε Μαλακουδη αφού ο φίλος dimfil μου είπε ότι πρέπει να κάνεις και συνδρομή PVR σήμερα για να παίζεις σε 2 τηλεοράσεις. Έλα που εγώ θέλω να παίζω σε 3 ?

Δυστηχώς δεν είμουν ποτέ Νοβάκιας. ¨Ομως τώρα η Αδελφή μου θέλει κανάλια στο υπνοδωμάτιο, ο άντρας της θέλει στο καθηστικό, η μητέρα μου στην κουζίνα, και γώ στην μοναχική μου σοφιτούλα.

Στεναχωρήθηκα που δεν μπορώ να κάνω sharing. Όμως δεν πιστεύω πως δεν γίνεται. ¨Ολοι αυτοί που έχουν σερβερς πώς τα καταφέρνουν ακόμα και με το Sky Italia και με το Sky UK; Πρέπει να υπάρχει κάποια λύση για νόμιμο οικογενιακό μοίρασμα.

Θανάσης

Αν πάρεις την pvr σύνδεση η κάρτα δεν είναι παντρεμένη με το δέκτη οπότε μέσα στο σπίτι τη μοιράζεις σε όσες δέκτες θέλεις !!!!