Μάλλον για sharing εννοεί ο Athanasis Πάνο.
Πως γίνεται Sharing χωρίς σπάσιμο ?
ακουσα απο ενα φιλο οτι εχει σπασει ηδη και η Kappa. τι κριμα..
Πως γίνεται Sharing χωρίς σπάσιμο ?
δλδ αν παρεις μια καρτα γνησια..την βαλεις σε card spliter και την μοιραζεις στο σπιτι σου..εσυ θα θεωρεις οτι εχει σπασει η καρτα?
οποια καρτα δεν ειναι paired με τον δεκτη μοιραζεται.. αν κανω λαθος διορθωστε με
Δηλαδή φίλοι μου, οι κάρτες αυτές, οι ACS 5.7, θα μπορούσαν να παίξουν σε dreambox αν δεν ήταν παντρεμένες ?
Δηλαδή τα πράγματα είναι εύκολα, γιατί όπως είπα... Χωρίς Dreambox εγώ την NOVA δεν την παίζω ......
Δηλαδή φίλοι μου, οι κάρτες αυτές, οι ACS 5.7, θα μπορούσαν να παίξουν σε dreambox αν δεν ήταν παντρεμένες ?
Δηλαδή τα πράγματα είναι εύκολα, γιατί όπως είπα... Χωρίς Dreambox εγώ την NOVA δεν την παίζω ......
Γιατί αν φτιαχθεί νέο nano δεν θα το βρουν τα τσακαλάκια :BDGBGDB55:
Βρε φιλαρακο αν ειναι δυνατον.Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια???
Εξαρτάται τη δυσκολία του στην ανάλυση και το ενδιαφέρον που θα υπάρχει. Στο sky italia το public patch για το νέο nano πήρε βδομάδες να κυκλοφορήσει.
Όπως σωστά λέει και ο Eki_13, δεν έχει σχέση το μοίρασμα με το σπάσιμο. Όταν μιλάμε για σπάσιμο, εννοούμε κάρτα κλώνο (ή emulator). Σε ότι αφορά το cs, σε σπάσιμο αναφερόμαστε μόνο αν πρόκειται για pairing κάρτας - δέκτη, όπου εκεί "σπάμε" το pairing. Όμως για τις κάρτες kappa, αν και έχουν δυνατότητα pairing, αυτή δε χρησιμοποιείται καθολικά αφού οι παλιοί συνδρομητές έχουν unpaired κάρτες.
Ορισμένοι "εμποράκοι" θέλουν να πουλήσουν νέες κάρτες κλώνους υποσχόμενοι συμβατότητα με τις νέες kappa. Κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει, οι νέες κάρτες irdeto κλώνοι είναι επιπέδου ACS 5.3 ή 5.4 και όχι 5.7. Ο μόνος λόγος που δουλεύουν αυτή τη στιγμή είναι πως δεν έχει γυρίσει το σύστημα σε αποκλειστικό επίπεδο ACS 5.7. Όταν όμως αλλαχτούν όλες οι παλιές κάρτες, αυτό θα συμβεί.
Επαναλαμβάνω, οι ACS 5.7 χρησιμοποιούνται από Showtime και Digiturk και δεν ανοίγουν με emulators ή κάρτες κλώνους. Όσο για το pairing, οι κάρτες του Digiturk HD είναι paired με δέκτες και δεν παίζουν με κανένα public emu/cs server.
Στα bold δεν θα σου βάλω καλό βαθμό !!!!!!![]()
Στα bold δεν θα σου βάλω καλό βαθμό !!!!!!![]()
μια χαρα βαθμο θελει. μιλαει για το digiturk hd κ οχι το digiturk
Που κάνω λάθος;
Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω το 99% των καρτών Digiturk HD είναι paired με τους δέκτες, και τουλάχιστο με public emus δε μοιράζονται. Υπάρχουν και ελάχιστες παλιές συνδρομές που δεν είναι paired.
Έλα στην πίτα και θα σου πω...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.