Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

εχω πολυ καιρό να μπω στο φορουμ. Τυχαια είδα τη συζήτηση. Λοιπόν αυτο που λενε οι προηγουμενοι ειναι αληθεια και σε μενα εγινε. Έχω forthnet και εδινα σε 2 φιλους. Μου εκλεισαν την καρτα και μαλιστα μου ειπαν και τους χρηστες που ειχα μεσα στο cccam.cfg Για αυτο λοιπον προσοχη οσοι κανουν κατι αναλογο με πολλους χρηστες ή πελατες οπως μου ειπαν απο τη nova.

Και πώς τα κατάφεραν να δούν τι έχεις στη cccam.cfg και το πιο παράξενο πώς κατάφεραν να τα συνδέσουν αυτά με τη συνδρομή σου .... Μου ακούγονται λίγο μαλακίες στο τετράγωνο,.....

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Είναι αδύνατο !!! Εκτός και αν πήγες καρφωτός απο τα φιλαράκια σου.....

Θανάσης

Για κατσε τωρα θα μας παρουν τελ απο την κυρα και θα με πουν:
-με μια καρτα δεν μπορειτε να δειτε στο σαλονι και στην κραβατοκαμαρα σας απαγορευτετε δια ροπαλου.
και εγω θα τους πω:
-μα καλα εσεις πως το ξερετε?
-και ποιο δικαιωμα κανατε ερευνα την ip μου?
-και πως σπασατε τον κωδικο που εχω στον δεκτη μου?
-και το κυριοτερο νταβα στο σπιτι μου δεν εχω βαλει ακομα,διοτι ειναι σπιτι μου και κανω οτι θελω.

αν μας απαντηση καποιος απο νομικος αποψεως αν ολα αυτα ειναι εφικτα?

Θαναση κατσε να παρουμε πρασινο φως απο την διαχηριση για της ερωτησης μας αυτες,μην φερουμε παλι σε δυσκολη θεση το φορουμ.Ακου εκει πελατες!!!!! τη πελατες ρε πανε καλα πελατης ειναι η κραβατοκαμαρα μου.......πλακα μας κανουν με την τσεπη μας παιζουν ή με τα νευρα μας?αρε vpn & nabilo image & vpn ruter που θελουν τουτη

Last edited:
Και πώς τα κατάφεραν να δούν τι έχεις στη cccam.cfg και το πιο παράξενο πώς κατάφεραν να τα συνδέσουν αυτά με τη συνδρομή σου .... Μου ακούγονται λίγο μαλακίες στο τετράγωνο,.....

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Είναι αδύνατο !!! Εκτός και αν πήγες καρφωτός απο τα φιλαράκια σου.....

Θανάσης

Θανάση είναι εύκολο ... Εχεις ένα router που είναι δικός τους ... Με το firmware που αυτοί είχαν φορτώσει επάνω ... Επίσης έχεις αφήσει το default password στο router και ξεκλείδωτο το WiFi. Επιπλέον, χρησιμοποιείς το default port στο server που έχεις (αυτοί ξέρουν ποιά έιναι τα default ports στους servers που μπορούν να μοιράσουν τις κάρτες τους). Τέλος, έχεις ένα Dreambox (π.χ.) στο οποίο έχεις αφήσει το default password (dreambox) στο root account.

Απο αυτό το σημείο και πέρα, είσαι ανοιχτός σε έρευνα, όχι μόνο απο αυτούς αλλά και απο όποιον άλλο (γείτονα, ας πούμε, που μπορεί και συνδέεται ασύρματα στο router σου) ....

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, απλή κοινή λογική είναι ....

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

τι ειναι τα feeds?

προσωρινες/δοκιμαστικες μεταδοσεις που "ανοιγουν" ξαφνικα απο το πουθενα και πολλες απ`αυτες ειναι ενδιαφερον...
γι`αυτο και ειναι πολυ χρησιμο σ`αυτες τις περιπτωσεις-εαν υποστηριζεται απο τον δεκτη-το γνωστο blindscan.
εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος expert...

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Θανάση είναι εύκολο ... Εχεις ένα router που είναι δικός τους ... Με το firmware που αυτοί είχαν φορτώσει επάνω ... Επίσης έχεις αφήσει το default password στο router και ξεκλείδωτο το WiFi. Επιπλέον, χρησιμοποιείς το default port στο server που έχεις (αυτοί ξέρουν ποιά έιναι τα default ports στους servers που μπορούν να μοιράσουν τις κάρτες τους). Τέλος, έχεις ένα Dreambox (π.χ.) στο οποίο έχεις αφήσει το default password (dreambox) στο root account.

Απο αυτό το σημείο και πέρα, είσαι ανοιχτός σε έρευνα, όχι μόνο απο αυτούς αλλά και απο όποιον άλλο (γείτονα, ας πούμε, που μπορεί και συνδέεται ασύρματα στο router σου) ....

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, απλή κοινή λογική είναι ....
πολλη σωστος,αλλα αν λεω αν το πας του δεκτη ειναι αλαγμενο,μπορουν να μπουν και εκει?οσω για της πορτες δεν μπορουν και εκει απολυτα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

προσωρινες/δοκιμαστικες μεταδοσεις που "ανοιγουν" ξαφνικα απο το πουθενα και πολλες απ`αυτες ειναι ενδιαφερον...
γι`αυτο και ειναι πολυ χρησιμο σ`αυτες τις περιπτωσεις-εαν υποστηριζεται απο τον δεκτη-το γνωστο blindscan.
εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος expert...
μια χαρα τα ειπες:firstprize:

Βρε τι δουλειά έχουν μέσα στο ρούτερ ?????? Καμία σχέση.....

Όλα γίνονται από τις δικές τους εγκαταστάσεις......

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

πολλη σωστος,αλλα αν λεω αν το πας του δεκτη ειναι αλαγμενο,μπορουν να μπουν και εκει?οσω για της πορτες δεν μπορουν και εκει απολυτα ?

Οσο το firmware παραμένει αυτό που είχε όταν σου έστειλαν το router, ναι είναι πιθανό να έχει backdoor μέσω telnet ακόμα κι αν έχεις αλλάξει το password !

Αν όμως αναβαθμίσεις το firmware se κάποιο που δεν έχει κυκλοφορήσει μέσω του site του provider (μην ξεχνάς οτι το ίδιο router χρησιμοποιείται απο την Ο2 την Αγγλική, απο την ΑΟΝ την Αυστριακή και πολλές άλλες) τότε οι πιθανότητες σαφώς μειώνονται..... Βέβαια υπάρχει και περίπτωση η ίδια η Alcatel να έχει backdoor που έχει δώσει στούς providers οπότε δεν έχεις τύχη ...

Μια καλή και εύκολη λύση λοιπόν, είναι η αγορά ενός άλλου router ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Μια καλή και εύκολη λύση λοιπόν, είναι η αγορά ενός άλλου router ;)
πως με καταλαβαινεις ωρες ωρες εσυ:a0210:
ναι αλλα στον δεκτη μου δεν μπορουν να μπουν να δουν τη εχω στο ψψψκαμ,με τιποτα.

Βρε τι δουλειά έχουν μέσα στο ρούτερ ?????? Καμία σχέση.....

Όλα γίνονται από τις δικές τους εγκαταστάσεις......

Μήν είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό Αντώνη... Στέκει ΚΑΙ νομικά άν το καλοσκεφτείς, μιας και ο router ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ! Επινοικίαση κάνουν, όχι πώληση !Πρόσθεσε και το ότι η πρόσβαση στο τοπικό σου δίκτυο είναι αδύνατον να εξιχνιαστεί μιας και ο router είναι το κεντρικό σημείο διανομής και έχεις το τέλειο έγκλημα !!

Σκέψου το λιγάκι....

Φιλικά,

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

πως με καταλαβαινεις ωρες ωρες εσυ:a0210:
ναι αλλα στον δεκτη μου δεν μπορουν να μπουν να δουν τη εχω στο ψψψκαμ,με τιποτα.

Εγώ σας λέω τί μπορεί να συμβεί απο τεχνικής πλευράς .... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ...

Οσο δε, για το άν μπορεί να μπεί κανείς στο δέκτη σου φίλε fantoma, απο τη στιγμή που είναι δικτυακός, έχει είτε telnet προσβαση ειτε ftp ή και τα δύο ...

Αν έχεις αφήσει default password (ή, ακόμα χειρότερα, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ password) τότε μπορεί να δεί κυριολεκτικά τα πάντα ....

Μήν είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό Αντώνη... Στέκει ΚΑΙ νομικά άν το καλοσκεφτείς, μιας και ο router ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ! Επινοικίαση κάνουν, όχι πώληση !Πρόσθεσε και το ότι η πρόσβαση στο τοπικό σου δίκτυο είναι αδύνατον να εξιχνιαστεί μιας και ο router είναι το κεντρικό σημείο διανομής και έχεις το τέλειο έγκλημα !!

Σκέψου το λιγάκι....

Φιλικά,

Φίλιππος

Όταν μοιράζεις μέσα στο σπίτι δεν μπορούν να το πάρουν χαμπάρι. Αυτό με τις παλιές κάρτες.
Με τις καινούργιες δεν χρειάζεται καν να μπουν στον κόπο και αυτό γιατί οι ίδιες οι κάρτες δίνουν αναφορά στο που μοιράζονται.
Αυτό μπορεί να μας το πουν και τα παιδιά που ασχολούνται με το πολύ διάβασμα για αυτές τις περιπτώσεις...

Από την άλλη, όταν θέλουν να δουν που μοιράζεις (από τη στιγμή που σε έχουν εντοπίσει, εύκολα γίνεται...) αρκεί να δουν τι φεύγει από το ρουτερ σου ( και που πάει) το οποίο υποχρεωτικά περνάει μέσα από τα δικά τους μηχανάκια ( του πάροχου) .....

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Με τις καινούργιες δεν χρειάζεται καν να μπουν στον κόπο και αυτό γιατί οι ίδιες οι κάρτες δίνουν αναφορά στο που μοιράζονται.
εισαι σιγουρος αντωνη για αυτο που λες?τα κοληματα με την νεα καρτα Κ ξερεις γιατι γινονται?

Θανάση προλαβαίνεις να κάνεις edit το τελευταίο σου ποστ.....