Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Θα πρότεινα να ανοίξουμε ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία για να συζητήσουμε όλα αυτά, γιατί ξεφύγαμε εντελώς.....

Καλημέρες... :D

Θεωρώ πάντως τα περί "backdoors" στους routers λίγο υπερβολικά. Στην τελική μη χρησιμοποιείτε το router του isp, βάλτε ένα δικό σας.

Υπερβολικά δεν είναι, και έχω γνώση του τί λέω .... Σαν αντιμετώπιση, έκανα την ίδια πρόταση με σένα, καμμια 20αριά ποστς πιο πάνω.

Απο κεί και πέρα, "αμαρτίαν ουκ έχω" ....

Θα πρότεινα να ανοίξουμε ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία για να συζητήσουμε όλα αυτά, γιατί ξεφύγαμε εντελώς.....

Καλημέρες... :D

Έχουμε ειδική κατηγορία για Δίκτυα Αντώνη ???
Αν ναι, να ζητήσουμε απο τους διαχειριστές να τα μεταφέρουν εκεί... Να βάλουμε και ένα τίτλο "Ασφαλή δίκτυα σε ADSL συνδέσεις" και να τα πούμε εκει πέρα. Εγώ πάντως είμαι μέσα, αλλά με τον όρο οτι θα παραμείνουμε αυστηρά στα δικτυακά και δε θα επεκταθούμε σε πιθανές εφαρμογές τους :a0210:

Φίλιππος

Έχουμε ειδική κατηγορία για Δίκτυα Αντώνη ???
Αν ναι, να ζητήσουμε απο τους διαχειριστές να τα μεταφέρουν εκεί... Να βάλουμε και ένα τίτλο "Ασφαλή δίκτυα σε ADSL συνδέσεις" και να τα πούμε εκει πέρα. Εγώ πάντως είμαι μέσα, αλλά με τον όρο οτι θα παραμείνουμε αυστηρά στα δικτυακά και δε θα επεκταθούμε σε πιθανές εφαρμογές τους :a0210:

Φίλιππος

Ίσως κάτι να γίνει, θα μάθουμε σύντομα και θα μεταφερθεί και η κουβέντα που ανοίξαμε.

Αλέξη λόγω της πιθανής μεταφοράς των άσχετων/σχετικών με ρουτερ μηνυμάτων μη τα σβήσεις please !!!!

Thanks...

αντε παιδια μεσα και εγω ας γινει μια ενοτητα για να μαθουμε 5 πραματα για τα ρουτερ

το θέμα δεν είναι τι router και τι μπορείς να κανεις με αυτά
αλλα ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν είναι καθόλου ασφαλές το διαδίκτυο και μπάζει από παντού

αν δεν το διαβάσατε η γερμανική κυβέρνηση και μετά γαλλική είπαν σε όλους τους χρηστες να μην χρησιμοποιούν internet explorer γιατί είναι παρα πολύ ευάλωτοι μετά το hackarisma τις google στην κίνα (έχεις δυνατότερα μηχανήματα ασφαλειας από την google ?)
το παραδέχτηκε και οι microsoft,βγάζοντας δημόσια και μια τρυπα του firefox για εκδίκηση

δεν είναι θέμα ασφαλείας αλλα σε μια ip εάν έχει κίνηση σε μια πόρτα 300kb υπάρχει θέμα

φιλε @μαλακούδη δεν μίλησα πουθενά για hack έφερα κάποια παραδείγματα απλά ποσο ευάλωτος είναι κάποιος

αν κάποτε βγει κάτι σε ssh το συζητάμε ξανά
το vpn δεν είναι λύση
το proxy δεν είναι επίσης

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Αλέξη λόγω της πιθανής μεταφοράς των άσχετων/σχετικών με ρουτερ μηνυμάτων μη τα σβήσεις please !!!!

Thanks...
Αντώνη είμαι κατά της γομολάστιχας!!
(ειδικά πριν την εισβολή κάποιον cowboys στην κατηγορία δεν ήξερα που είναι το πλήκτρο "edit")

τεσπα εβγαλα τον ντρεαμ μποξ και εβαλα παλι τον γιαματου,απο πισω τραβηξα ενα καλωδιο που βγαζει ο δεκτης και το πηγα γυρω γυρω και το βαλα στην τβ στην κραβατοκαμαρα,οποτε τωρα για να δουμε τη θα πουνε και αυτο ειναι παρανομο?το κακο ειναι γμτ οτι οτι βλεπω στο σαλονι το βλεπω και στην κραβατοκαμαρα.

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Αντώνη είμαι κατά της γομολάστιχας!!
(ειδικά πριν την εισβολή κάποιον cowboys στην κατηγορία δεν ήξερα που είναι το πλήκτρο "edit")

cowboys ή τεντιμπόης ????? :D

Κάπου κάτω δεξιά πρέπει να είναι !!!!!:flipout::flipout:

Τελικα, εαν δεν χρησιμοποιησουμε το ρουτερ που δινει ο provider, θα ειμαστε πιο ασφαλεις στις τυχον "υποκλοπες-επιθεσεις" του provider?

Πως πρέπει να γίνουν οι συνδέσεις; Και τα 2 καλώδια από το διπλό lnb πρέπει να καταλήγουν στον receiver να υποθέσω. Πως θα πηγαίνει το σήμα στην 2η τηλεόραση; Πως θα διαχειρίζεσαι τον receiver αυτόν από άλλο δωμάτιο ή/και από άλλο όροφο; Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει;

Ευχαριστώ

Kαλή λύση αλλά μην το "δένετε" κιόλας ότι θα παίζει αργότερα όταν ληφθούν τα όποια μέτρα.
To embedded reader είναι conax !
Άσε που βλέπω και την τιμή τσιμπιμένη !
Εδώ έχει έναν παρόμοιο αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο !

http://www.elektronik.gr/eshop/inde...cts_id=16438&zenid=ir3aadhkaer1jq753cip0ug6o0

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ποιο ωραια λυση απο αυτην δεν θα βρεις,το εχω και εγω.

πως λειτουργει?μπορεις να μας δωσεις μια εικονα?

Από εικόνα είναι καλός ο δέκτης ;
Γιατί με ενδιαφέρει κ εμένα. :a0210:

δεν τον εχω.ως παραδειγμα τον ανεφερα.
τον7300 της ιδιας εταιριας που ειχα δοκιμασει,μια χαρα ηταν σε εικονα,αλλα ειχε προβλημα με την προσαρμογη της εικονας(16/9,4/3)στην tv.

Kαλή λύση αλλά μην το "δένετε" κιόλας ότι θα παίζει αργότερα όταν ληφθούν τα όποια μέτρα.
To embedded reader είναι conax !
Άσε που βλέπω και την τιμή τσιμπιμένη !
Εδώ έχει έναν παρόμοιο αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο !

http://www.elektronik.gr/eshop/inde...cts_id=16438&zenid=ir3aadhkaer1jq753cip0ug6o0

αυτο λεω.να δουμε πως λειτουργει και βλεπουμε.