Θεωρώ πάντως τα περί "backdoors" στους routers λίγο υπερβολικά. Στην τελική μη χρησιμοποιείτε το router του isp, βάλτε ένα δικό σας.
Θα πρότεινα να ανοίξουμε ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία για να συζητήσουμε όλα αυτά, γιατί ξεφύγαμε εντελώς.....
Καλημέρες...![]()
Έχουμε ειδική κατηγορία για Δίκτυα Αντώνη ???
Αν ναι, να ζητήσουμε απο τους διαχειριστές να τα μεταφέρουν εκεί... Να βάλουμε και ένα τίτλο "Ασφαλή δίκτυα σε ADSL συνδέσεις" και να τα πούμε εκει πέρα. Εγώ πάντως είμαι μέσα, αλλά με τον όρο οτι θα παραμείνουμε αυστηρά στα δικτυακά και δε θα επεκταθούμε σε πιθανές εφαρμογές τους :a0210:
Φίλιππος
αντε παιδια μεσα και εγω ας γινει μια ενοτητα για να μαθουμε 5 πραματα για τα ρουτερ
Αντώνη είμαι κατά της γομολάστιχας!!Αλέξη λόγω της πιθανής μεταφοράς των άσχετων/σχετικών με ρουτερ μηνυμάτων μη τα σβήσεις please !!!!
Thanks...
Αντώνη είμαι κατά της γομολάστιχας!!
(ειδικά πριν την εισβολή κάποιον cowboys στην κατηγορία δεν ήξερα που είναι το πλήκτρο "edit")
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ποιο ωραια λυση απο αυτην δεν θα βρεις,το εχω και εγω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π ποιο ωραια λυση απο αυτην δεν θα βρεις,το εχω και εγω.
Από εικόνα είναι καλός ο δέκτης ;
Γιατί με ενδιαφέρει κ εμένα. :a0210:
Kαλή λύση αλλά μην το "δένετε" κιόλας ότι θα παίζει αργότερα όταν ληφθούν τα όποια μέτρα.
To embedded reader είναι conax !
Άσε που βλέπω και την τιμή τσιμπιμένη !
Εδώ έχει έναν παρόμοιο αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο !
http://www.elektronik.gr/eshop/inde...cts_id=16438&zenid=ir3aadhkaer1jq753cip0ug6o0
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.