Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Φίλε Athanasis,

οι συνεχείς σου αναφορές περί Dreambox σε άσχετα threads νομίζω πως έχουν γίνει λίγο κουραστικές. Δεν ξέρω την άποψη των άλλων συνφορουμιτών, αλλά υπάρχει ολόκληρη υποκατηγορία "Dreambox" στην οποία μπορείς να γράφεις ότι θέλεις για τη συγκεκριμένη μάρκα δεκτών.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος

Μην τον μαλώνεις βρε Κώστα ...

Θυμάσαι τη διαφήμιση που έλεγε ¨Χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε" ?

Ε, κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Θανάση, αλλά δεν το κάνει κακόβουλα !

Φίλιππος

Γεια σας παιδιά. Ναι, στην Κύπρο είμαι. Δεν ξέρω στα σίγουρα αν ο PVR που δίνει η νόβα είναι παντρεμένος με την κάρτα αλλά μάλλον ναι.
Δεν έχω ασχοληθεί με card sharing καθόλου. Έπαιξα για λίγο με το cas studio... αλλά τα πράγματα έγιναν δύσκολα.
Μ.

Ποιο μοντελο χρησιμοποιουν για το PVR πακετο?Αν θυμαμαι καλα ο δεκτης PVR δεν εχει ενσωματομενο το silicon τσιπακι το οποιο επιτρεπει το παντρεμα.. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Ποιο μοντελο χρησιμοποιουν για το PVR πακετο?Αν θυμαμαι καλα ο δεκτης PVR δεν εχει ενσωματομενο το silicon τσιπακι το οποιο επιτρεπει το παντρεμα.. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος

Σωστα τα λες,nova 3001 ειναι ο δεκτης.Δεν παντρευεται μαζι του η καρτα.Αλλα τελειωσε το stock.

Φίλε Athanasis,

οι συνεχείς σου αναφορές περί Dreambox σε άσχετα threads νομίζω πως έχουν γίνει λίγο κουραστικές. Δεν ξέρω την άποψη των άλλων συνφορουμιτών, αλλά υπάρχει ολόκληρη υποκατηγορία "Dreambox" στην οποία μπορείς να γράφεις ότι θέλεις για τη συγκεκριμένη μάρκα δεκτών.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος

Για να ακούγεται και η άποψη και άλλων συμφορουμητών.....

Η δική μου είναι πως δεν κουράζει καθόλου.

Θα μπορούσα να πω πως κουράζουν να βλέπουμε τα ίδια Post από πολλούς που αναφέρονται σε άλλους δέκτες και δεν ανοίγουν κατηγορία για αυτούς ή δεν θέλουν να πάνε να γράψουν εκεί που υπάρχει.

Athanasis συνέχισε φίλε :ADFADF1:

Δεν είχα ότι είχε τέτοια ημερομηνία, απλά διάβασα τα Posts παρακάτω ως συνήθως.

Anyway δεν είχα σκοπό για φωτιές αλλά απλά μου φάνηκε κάπως το εν λόγω post.

Χαιρετώ την παρέα

Έχω έναν αποκωδικοποιητή PremiumQ 7400peu και θέλω να αγοράσω κάρτα ΝΟΒΑ αλλά διαβάζω ότι τώρα πια δεν γίνεται. Τι ισχύει τελικά?

Δεν μπορείς. Η κάρτες είναι παντρεμένες με τον ιδιοκτησιακό αποκωδικοποιητή...

Δεν μπορείς. Η κάρτες είναι παντρεμένες με τον ιδιοκτησιακό αποκωδικοποιητή...

Δεν υπάρχει άλλος νομιμος τρόπος να βάλω ΝΟΒΑ χωρίς να πετάξω τον αποκωδικοποιητή?

Τα αλλα τα μαθατε?? απο Σεπτεμβριο ετοιμαζονται να κλεισουν ολα τα pvr και κανεις δεν θα μπορει να βλεπει πανω απο 1 καναλι στην οικια του.Εχει ακουσει κανεις κατι περι του θεματος η ειναι ραδιο αρβυλα??

Από τη μια μας λες αν το μάθαμε και από την άλλη αν είναι ραδιοαρβύλα. Ποια είναι η πηγή σου;

Τα αλλα τα μαθατε?? απο Σεπτεμβριο ετοιμαζονται να κλεισουν ολα τα pvr και κανεις δεν θα μπορει να βλεπει πανω απο 1 καναλι στην οικια του.Εχει ακουσει κανεις κατι περι του θεματος η ειναι ραδιο αρβυλα??

Σε όσους πούλησαν pvr θα τους επιστρέψουν πίσω τα χρήματα για το κουτί που τους φόρτωσαν;