Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Τα αλλα τα μαθατε?? απο Σεπτεμβριο ετοιμαζονται να κλεισουν ολα τα pvr και κανεις δεν θα μπορει να βλεπει πανω απο 1 καναλι στην οικια του.Εχει ακουσει κανεις κατι περι του θεματος η ειναι ραδιο αρβυλα??

ναι εχει ακουστει. Ασε θα γελασουμε απο Σεπτεμβρη..που να δεις κι απο τον επομενο που ληγει το συμβολαιο με την superleague

Ότι θέλετε λέτε βρε παιδιά ώρες ώρες... Περιμένετε και θα δούμε...

Γιατί να κλείσουν τα PVR? Αφού τώρα έρχονται και τα καινούργια που θα είναι κλάσης ανώτερα από το προβληματικό προηγούμενο.

Γιατί να κλείσουν τα PVR? Αφού τώρα έρχονται και τα καινούργια που θα είναι κλάσης ανώτερα από το προβληματικό προηγούμενο.

Καμία σχέση λειτουργίας του παλιού με το νέο..

kalispera se olous ime kenoudios ekana sindesi nova kai fisika mou dosane mazi to bananasat fovero mixanima (gia petama sta skoupidia) exo to dreambox 8000 kai i kartoula ine sto dream
ama the tin energopisi sto saravalo tous

Καλώς ήλθες, αλλά πρέπει να γράφεις Ελληνικά, όπως απαιτούν οι κανόνες του φόρουμ.

Καλησπερα.
για το dreambox ειναι δυσκολο για ενεργοποιηση της νεας καρτας!

ime apo exoteriko kai ta ellinika mou ixe xalia tin katra tin anixa se humax 5400
kai ti dokimasa se diafora ci module kai pezi kai sto dream 8000

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

το εχεις δοκιμασει;

Σήμερα είχα τηλ. επικοινωνία με κάποιον από το εμπορικό τμήμα της ΝΟΒΑ και αν κατάλαβα καλά (σε ερώτησή μου αν μπορεί η κάρτα να παίξει σε άλλον δέκτη πλην του PACE), μου είπε ότι μπορεί εφόσον είναι SECURED SILICON, οπότε ίσως αυτός ο δέκτης να είναι συμβατός...

ξερουμε αν σπαει το παντρεμα?αν ειναι το ιδιο με sky it uk τοτε μπορει?
ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Σήμερα είχα τηλ. επικοινωνία με κάποιον από το εμπορικό τμήμα της ΝΟΒΑ και αν κατάλαβα καλά (σε ερώτησή μου αν μπορεί η κάρτα να παίξει σε άλλον δέκτη πλην του PACE), μου είπε ότι μπορεί εφόσον είναι SECURED SILICON, οπότε ίσως αυτός ο δέκτης να είναι συμβατός...
Γνωρίζεις άλλο δέκτη με SECURED SILICON?????

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

ΧΑΙΡΕΤΑΙ
έχω ένα πρόβλημα με την nova αλλά είμαι και άσχετος και σας παρακαλώ θα ήθελα την βοηθειά σας
ειμαι συνδρομητης νοβα εδω και 4 χρονια μεχρι προχθες ολα καλά έβλεπα τα πάντα έχω έναν αποδικώποιητη commander 6000 irci και ηταν όλα μέλι γάλα (έχω συνγχρόνος και ένα ψηφιακό πακέτο στον ASTRA )
πριν 2 μήνες έκανα καίνουργιο συμβόλαιο για να έχω και το πακέτο H.D.
(τί ηθελα και το έκανα)
μου έδωσαν καινουργια κάρτα έκδοσης kappa και δικο τους αποδικωποιητή
ο οποιως όμως είναι παντρεμενος με την καρτα και δεν παιζει στον commander
με αποτέλεσμα έχασα και τα υπολοιπα κανάλια που εχω απο το άλλο πακετο
ύπαρχει λύση να παίζει η νοβα στον commabder 6000 irci και αν όχο πείτε μου ποιος αποδικωποιητής στο εμπόριο μπορει να παιξει την νοβα αλλά να πάιρνει κα άλλες καρτες και να πιάνει και αλοούε δορυφόρους
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων