Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;
Και γιατί να έχεις έκπτωση φίλε μου επειδή έχεις ταυτότητα από ΜΜΕ; Αυτή η έκπτωση είναι άδικη και καλά έκαναν και την μείωσαν - και θα πρέπει να την μηδενίσουν.
Αν θες να "διαμαρτυρηθείς", απλώς κόβεις τη σύνδεση. Φυσικά δε θα βλέπεις. Αλλά μάλλον εσύ θες και να διαμαρτυρηθείς και να βλέπεις ... δικαίωμά σου βέβαια να γίνεις λαθροθεατής, αλλά μη το διατυμπανίζεις κιόλας. Έλεος!
Μάλλον πρέπει να εννοποιηθούν τα νήματα. Από http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=962117&postcount=34
Εγω μεχρι τωρα εβλεπα ΝΟΒΑ πληρωνοντας 50% (λογω ΜΜΕ κτλ).
Ξαφνικα βλεπω τον λογαριασμο απο 29 στα 42 ευρω!
Τους παιρνω τηλεφωνο, μου λενε οτι η εκπτωση εγινε απο 50% στα 30%.
Γιατι -ρωταω αφελως?
Πηραμε -λεει- περισσοτερα πρωταθληματα του εξωτερικου και σχεδον ολες τις ομαδες τις ελληνικες!
Μα του λεω πως βαζεις στην ιδια ζυγαρια το Ισπανικο που χασατε με το Αλβανικο και τα λιμα που πηρατε? Επισης αν ειχατε κλεισει και τον Ολυμπιακο στην Ελλαδα θα κοβατε εντελως την εκπτωση?
Εννοειτε οτι δεν περιμενω απαντηση, θελω ομως πολυ να ψαξω "εναλλακτικους" τροπους διαμαρτυριας κοβοντας την συνδρομη...
Ξερει κανεις κανεναν απο αυτους?
Εστω και με ΡΜ...
Και γιατί να έχεις έκπτωση φίλε μου επειδή έχεις ταυτότητα από ΜΜΕ; Αυτή η έκπτωση είναι άδικη και καλά έκαναν και την μείωσαν - και θα πρέπει να την μηδενίσουν.
Αν θες να "διαμαρτυρηθείς", απλώς κόβεις τη σύνδεση. Φυσικά δε θα βλέπεις. Αλλά μάλλον εσύ θες και να διαμαρτυρηθείς και να βλέπεις ... δικαίωμά σου βέβαια να γίνεις λαθροθεατής, αλλά μη το διατυμπανίζεις κιόλας. Έλεος!