Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Μάλλον πρέπει να εννοποιηθούν τα νήματα. Από http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=962117&postcount=34

Εγω μεχρι τωρα εβλεπα ΝΟΒΑ πληρωνοντας 50% (λογω ΜΜΕ κτλ).
Ξαφνικα βλεπω τον λογαριασμο απο 29 στα 42 ευρω!
Τους παιρνω τηλεφωνο, μου λενε οτι η εκπτωση εγινε απο 50% στα 30%.
Γιατι -ρωταω αφελως?
Πηραμε -λεει- περισσοτερα πρωταθληματα του εξωτερικου και σχεδον ολες τις ομαδες τις ελληνικες!
Μα του λεω πως βαζεις στην ιδια ζυγαρια το Ισπανικο που χασατε με το Αλβανικο και τα λιμα που πηρατε? Επισης αν ειχατε κλεισει και τον Ολυμπιακο στην Ελλαδα θα κοβατε εντελως την εκπτωση?
Εννοειτε οτι δεν περιμενω απαντηση, θελω ομως πολυ να ψαξω "εναλλακτικους" τροπους διαμαρτυριας κοβοντας την συνδρομη...
Ξερει κανεις κανεναν απο αυτους?
Εστω και με ΡΜ...

Και γιατί να έχεις έκπτωση φίλε μου επειδή έχεις ταυτότητα από ΜΜΕ; Αυτή η έκπτωση είναι άδικη και καλά έκαναν και την μείωσαν - και θα πρέπει να την μηδενίσουν.

Αν θες να "διαμαρτυρηθείς", απλώς κόβεις τη σύνδεση. Φυσικά δε θα βλέπεις. Αλλά μάλλον εσύ θες και να διαμαρτυρηθείς και να βλέπεις ... δικαίωμά σου βέβαια να γίνεις λαθροθεατής, αλλά μη το διατυμπανίζεις κιόλας. Έλεος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Και γιατί να έχεις έκπτωση φίλε μου επειδή έχεις ταυτότητα από ΜΜΕ; Αυτή η έκπτωση είναι άδικη και καλά έκαναν και την μείωσαν - και θα πρέπει να την μηδενίσουν.

Αν θες να "διαμαρτυρηθείς", απλώς κόβεις τη σύνδεση. Φυσικά δε θα βλέπεις. Αλλά μάλλον εσύ θες και να διαμαρτυρηθείς και να βλέπεις ... δικαίωμά σου βέβαια να γίνεις λαθροθεατής, αλλά μη το διατυμπανίζεις κιόλας. Έλεος!

Φιλε μου -μια που εγω εγραψα τα παραπανω- καλα τα λες...
Διαμαρτυρηθηκα γιατι αλλαξε η τιμολογιακη πολιτικη χωρις ενημερωση και οι δικαιολογιες τους (πηραμε περισσοτερα ξενα πρωταθληματα) δεν ηταν αρκετες για μενα.
Οσο για το αν ειναι δικαιο ή αδικο το 50% αρκει να σου πω οτι η ιδια η ΝΟΒΑ το εδωσε σε μας, δεν το κλεψαμε.
Οσο για το λαθροθεατης, ειναι σαν να κατεβαζεις μουσικη απο διαφορα sites... Δεν πιστευω να το εχεις κανει ποτε σου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Φίλε μου να φωνάζεις επειδή οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν 75% έκπτωση ή του ΟΤΕ μια από τα ίδια το καταλαβαίνω. Εκεί τους πληρώνουμε θέλουμε και όχι. Το να φωνάζεις όμως για μια ιδιωτική εταιρεία η οποία βασίζεται σε συνδρομητές και ενώ δεν βελτιώνει την ποιότητα της κάνει συνεχώς αυξήσεις και κόβει παροχές σε ουσιαστικά συνεργάτες της, δεν το καταλαβαίνω. Ο φίλος δεν κοστίζει σε σένα. Ούτε στην ΝΟΒΑ κοστίζει.
Δεν μπορείς να λες ότι τα τζάμπα σουβλάκια κοστίζουν 1 ευρώ γιατί αλλάξαμε χαρτί περιτυλίγματος.

Τι εννοείς; Ποιο είναι το πρόβλημα με τις kappa; Απ' όσο ξέρω παίζουν και σε original cam irdeto αλλά και σε ucas.

Φιλε malakudi εγω δεν εχω και δεν ξερω αμα παιζει η δεν παιζει η νεα kappa διοτι εχω sky hd. Απλα γελαω γιατι βλεπω φιλαρακια μου που δουλευουν με το γνωστο combo db+psipsi kam να ψαχνονται πανικοβλητοι τι γινεται με την εν λογω version πριν κανουνε ενεργοποιηση :flipout:

Το οτι λες οτι παιζουν ειναι ιδιαιτερως ευχαριστο, απλα αλλα ειχα διαβασει εγω.

Η πλακα ειναι οτι το νημα ητανε πεθαμενο απο τον Ιουλιο και με ενα ποστ που εκανα αναψανε φωτιες...:flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Φιλε μου -μια που εγω εγραψα τα παραπανω- καλα τα λες...
Διαμαρτυρηθηκα γιατι αλλαξε η τιμολογιακη πολιτικη χωρις ενημερωση και οι δικαιολογιες τους (πηραμε περισσοτερα ξενα πρωταθληματα) δεν ηταν αρκετες για μενα.
Οσο για το αν ειναι δικαιο ή αδικο το 50% αρκει να σου πω οτι η ιδια η ΝΟΒΑ το εδωσε σε μας, δεν το κλεψαμε.
Οσο για το λαθροθεατης, ειναι σαν να κατεβαζεις μουσικη απο διαφορα sites... Δεν πιστευω να το εχεις κανει ποτε σου...

Φίλε μου να φωνάζεις επειδή οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν 75% έκπτωση ή του ΟΤΕ μια από τα ίδια το καταλαβαίνω. Εκεί τους πληρώνουμε θέλουμε και όχι. Το να φωνάζεις όμως για μια ιδιωτική εταιρεία η οποία βασίζεται σε συνδρομητές και ενώ δεν βελτιώνει την ποιότητα της κάνει συνεχώς αυξήσεις και κόβει παροχές σε ουσιαστικά συνεργάτες της, δεν το καταλαβαίνω. Ο φίλος δεν κοστίζει σε σένα. Ούτε στην ΝΟΒΑ κοστίζει.
Δεν μπορείς να λες ότι τα τζάμπα σουβλάκια κοστίζουν 1 ευρώ γιατί αλλάξαμε χαρτί περιτυλίγματος.

Για το ότι δεν ενημέρωσε για την αύξηση έχεις δίκιο. Συνήθως ενημερώνουν για τις αυξήσεις μέσα στο φάκελο. Η δικαιολογία ήταν χαζή επίσης. Αλλά διαφωνώ με την έκπτωση. Γιατί να έχει έκπτωση κάποιος με δημοσιογραφική ταυτότητα; Είναι άδικο για τον απλό πολίτη που δεν έχει αυτό το προνόμιο. Όσο για το αν κοστίζει σε μένα, αυτό είναι σχετικό. Αν θεωρήσουμε πως το κόστος λειτουργίας του καναλιού επιμερίζεται σε όλους τους συνδρομητές, τότε ναι, ζημιώνομαι όταν κάποιοι καταβάλλουν λιγότερα.

Όσο για τις εκπτώσεις σε υπαλλήλους του ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ, ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να καταργηθούν.

Για τα περί λαθροθέασης και κατεβάσματος μουσικής, έχω τις απόψεις μου, που σε λίγες λέξεις συνοψίζονται ως "καμία ανοχή στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί δεν προασπίζουν το δημιουργό αλλά τους βιομήχανους του IP". Αλλά το να διατυμπανίζεις σε ένα φόρουμ πως θες να τιμωρήσεις την nova αναζητώντας τρόπους λαθροθέασης φέρνει σε δύσκολη θέση πρώτ' απ' όλα το ίδιο το φόρουμ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Για το ότι δεν ενημέρωσε για την αύξηση έχεις δίκιο. Συνήθως ενημερώνουν για τις αυξήσεις μέσα στο φάκελο. Η δικαιολογία ήταν χαζή επίσης. Αλλά διαφωνώ με την έκπτωση. Γιατί να έχει έκπτωση κάποιος με δημοσιογραφική ταυτότητα; Είναι άδικο για τον απλό πολίτη που δεν έχει αυτό το προνόμιο. Όσο για το αν κοστίζει σε μένα, αυτό είναι σχετικό. Αν θεωρήσουμε πως το κόστος λειτουργίας του καναλιού επιμερίζεται σε όλους τους συνδρομητές, τότε ναι, ζημιώνομαι όταν κάποιοι καταβάλλουν λιγότερα.

Όσο για τις εκπτώσεις σε υπαλλήλους του ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ, ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να καταργηθούν.

Για τα περί λαθροθέασης και κατεβάσματος μουσικής, έχω τις απόψεις μου, που σε λίγες λέξεις συνοψίζονται ως "καμία ανοχή στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας γιατί δεν προασπίζουν το δημιουργό αλλά τους βιομήχανους του IP". Αλλά το να διατυμπανίζεις σε ένα φόρουμ πως θες να τιμωρήσεις την nova αναζητώντας τρόπους λαθροθέασης φέρνει σε δύσκολη θέση πρώτ' απ' όλα το ίδιο το φόρουμ.

Δεν θα διαφωνησω με αυτα που γραφεις. Εχουμε τις ιδιες αποψεις.
Παντως δεν θεωρω οτι διατυμπανισα κατι.
Το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν να φερω σε δυσκολη θεση το φορουμ.

Εμενα θα μπορεσει κανεις να μου πει αμα παιζουνε οι kappa με τον εν λογω συνδυασμο που προανεφερα? Εαν χρειαζεται εστω και σε πμ.

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Εμενα θα μπορεσει κανεις να μου πει αμα παιζουνε οι kappa με τον εν λογω συνδυασμο που προανεφερα? Εαν χρειαζεται εστω και σε πμ.

Ιδρώνουμε, ιδρώνουμε?

Οι κάρτες σταματούν να παίζουν γιατί πολύ απλά στέλνουν διάφορα οι αναμεταδότες στις κάρτες για να τις κόψουν.

Μετά όπως είδατε σε άλλο post φίλου, τους παίρνεις τηλέφωνο και πάνε να σε ψαρέψουν αν θα πάρεις τον δέκτη, αν όχι τσουπ την ξεκλειδώνουν πάλι.

Ε ρε ρεζιλίκι που πρέπει να φάνε στο Πανελλήνιο και όχι μόνο !!!!!!
Μια ζωή να ταλαιπωριέται ο καημένος καταναλωτής.

Καλά έκανα και τους έκοψα!!!!

Οι κάρτες σταματούν να παίζουν γιατί πολύ απλά στέλνουν διάφορα οι αναμεταδότες στις κάρτες για να τις κόψουν.

Μετά όπως είδατε σε άλλο post φίλου, τους παίρνεις τηλέφωνο και πάνε να σε ψαρέψουν αν θα πάρεις τον δέκτη, αν όχι τσουπ την ξεκλειδώνουν πάλι.

Ε ρε ρεζιλίκι που πρέπει να φάνε στο Πανελλήνιο και όχι μόνο !!!!!!
Μια ζωή να ταλαιπωριέται ο καημένος καταναλωτής.

Καλά έκανα και τους έκοψα!!!!

Και γω τους εκοψα τρια χρονια τωρα. Αντιστοιχα χρονια ειμαι συνδρομητης στο sky και δεν το εχω μετανιωσει ουτε για αστειο. Οσοι δεν εχετε προβλημα με τη γλωσσα θα δειτε το φως το αληθινο.
Νικος

Φίλε malakudi καλημέρα και από εμένα,
Σίγουρα είναι άδικη και ρατσιστική η πολιτική της Nova να ξεχωρίζει κάποια ομάδα ανθρώπων από τους υπόλοιπους. Ο σκοπός όμως δεν είναι να αυξηθεί η τιμή συνδρομής των δημοσιογράφων, αλλά να πέσουν οι τιμές των υπολοίπων στην τιμή των δημοσιογράφων. Από ότι καταλαβαίνω κάτι τέτοιο ήθελες να εννοήσεις...
Όσο για τους εργαζόμενους σε ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ, πριν κάνουμε τέτοιες κριτικές, καλύτερα είναι να δούμε τι μισθό παίρνει ο καθένας. Γιατί όλα αυτά οι εργοδότες, κράτος ή ιδιώτες, τα δίνουν αντί αυξήσεως σε μισθούς. Δεν μπορούμε λοιπόν να ζητάμε να μην έχει έκπτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ ένας εργαζόμενος, που αμείβεται με λιγότερα από 1.000 ευρώ. Ας έρθουν πρώτα οι μισθοί εκεί που πρέπει να είναι (και μιλάω για όλους τους εργαζόμενους) και μετά ας κόψουν τα προνόμια. Αλλιώς ας δώσουν προνόμια σε όλους τους χαμηλόμισθους...

Σίγουρα είναι άδικη και ρατσιστική η πολιτική της Nova να ξεχωρίζει κάποια ομάδα ανθρώπων από τους υπόλοιπους. Ο σκοπός όμως δεν είναι να αυξηθεί η τιμή συνδρομής των δημοσιογράφων, αλλά να πέσουν οι τιμές των υπολοίπων στην τιμή των δημοσιογράφων. Από ότι καταλαβαίνω κάτι τέτοιο ήθελες να εννοήσεις...
Όσο για τους εργαζόμενους σε ΟΤΕ, ΔΕΗ κτλ, πριν κάνουμε τέτοιες κριτικές, καλύτερα είναι να δούμε τι μισθό παίρνει ο καθένας. Γιατί όλα αυτά οι εργοδότες, κράτος ή ιδιώτες, τα δίνουν αντί αυξήσεως σε μισθούς. Δεν μπορούμε λοιπόν να ζητάμε να μην έχει έκπτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ ένας εργαζόμενος, που αμείβεται με λιγότερα από 1.000 ευρώ. Ας έρθουν πρώτα οι μισθοί εκεί που πρέπει να είναι (και μιλάω για όλους τους εργαζόμενους) και μετά ας κόψουν τα προνόμια. Αλλιώς ας δώσουν προνόμια σε όλους τους χαμηλόμισθους...

διαφωνω....
η nova και η καθε nova,ειναι ιδιωτικη επιχειρηση και μπορει να χαριζει συνδρομες οπου και οπως θελει.
η δεη και η καθε δημοσια υπηρεσια που πληρωνεται απο τους πολιτες δεν εχει δικαιωμα να "μοιραζει" τα λεφτα μας.
κοντα στο χιλιαρικο ειναι το μεγαλυτερο κομματι των εργαζoμενων.
αρα ειναι ανιση αντιμετωπιση προς τους υπολοιπους.
δεν μπορει εμενα να ερχεται ο λογαριασμος 230-280 ευρο εχοντας κλειστο το σπιτι τον Αυγουστο για 15 ημερες και του υπαλληλου της δεη ο μισος...

χωρις νοβα ζεις,χωρις ρευμα δεν ζεις....:grandpa:

Last edited:
Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Δηλαδή εγώ που δεν είμαι χαμηλόμισθος αλλά ούτε υψιλόμισθος και εκτός του ότι δουλεύω παραπάνω ώρες και μέρες, δεν έχω τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων αλλά ούτε και τις παροχές αλλά και δουλεύω αντί να ξύνομαι γιατί πληρώνω τα άντερα μου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ?
Δεν είναι όπως τα λες φίλε μου. Το ότι όλες οι κυβερνήσεις κοιτάνε πρώτα από όλα να έχουνε χαρούμενεους τους δημόσιους υπάληλους και μετά έρχονται οι πολίτες δεν είναι μυστικό. Το ότι όλοι οι Έλληνες κοιτάνε για μια θέση στο Δημόσιο επίσης δεν είναι.
Αλλά μην μου συγκρίνεις την ΝΟΒΑ με το Δημόσιο. Το ξέρουμε ότι μας έχει γραμμένους. Δεν μπορέι να χάνει Γερμανικό, Ισπανικό, Ιταλικό και να μας κάνει άυξηση της συνδρομής. Δεν μπορεί να έχει την χειρότερη ποιότητα εικόνας και έχει διαφήμιση που διατυμπανίζει για τη κορυφαία ποιότητα!!!
Για εμένα η ΝΟΒΑ και η νοοτροπία της φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο σε μια απλή ερώτηση που είχα κάνει πριν καιρό. Τους ρώτησα γιατί όταν βλέπαμε Novasport7 και είχε αγώνα το logo ήτανε πάνω από το ρολόι. Και η απάντηση ήταν ότι είχανε πληρώσει μόνο για 6 κανάλια με δυνατότητα ενεργών λογότυπων. Το 7 ήτανε στατικό και δεν μπορούσε να αλλάξει. :rifle::rifle:

Απ' όσο ξέρω δε μπορεί μία εταιρεία να κάνει εκπτώσεις σε μία κοινωνική ομάδα. Δεν επιτρέπεται εκ του νόμου. Οι τιμές είναι ίδιες σε όλους. Δε μπορώ να έχω ένα περίπτερο και να πουλάω τα τσιγάρα φτηνότερα στους δημοσιογράφους. Οπότε να μας εξηγήσει η nova γιατί έδινε έκπτωση 50% (και τώρα 25%) στους δημοσιογράφους. Μήπως για να την έχουν κάποιοι στο απυρόβλητο;

Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν 700 ευρώ (και όχι 1000) και δεν έχουν έκπτωση σε ΔΕΗ και ΟΤΕ. Γιατί να έχουν οι υπάλληλοί τους; Το ότι κάποτε τους δώσανε έκπτωση αντί αύξησης με αφήνει παγερά αδιάφορο. Είναι οι πλέον ευνοημένοι στη σημερινή ελληνική κοινωνία (οι δημόσιοι υπάλληλοι) - δουλειά χαλαρή και λεφτά ικανοποιητικά. Οπότε μη ζητάνε και τα ρέστα, γιατί εμείς οι υπόλοιποι κάποια στιγμή θα αγανακτήσουμε και η μονιμότητα στο δημόσιο θα πάει περίπατο.

Απ' όσο ξέρω δε μπορεί μία εταιρεία να κάνει εκπτώσεις σε μία κοινωνική ομάδα. Δεν επιτρέπεται εκ του νόμου. Οι τιμές είναι ίδιες σε όλους. Δε μπορώ να έχω ένα περίπτερο και να πουλάω τα τσιγάρα φτηνότερα στους δημοσιογράφους. Οπότε να μας εξηγήσει η nova γιατί έδινε έκπτωση 50% (και τώρα 25%) στους δημοσιογράφους. Μήπως για να την έχουν κάποιοι στο απυρόβλητο;

Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν 700 ευρώ (και όχι 1000) και δεν έχουν έκπτωση σε ΔΕΗ και ΟΤΕ. Γιατί να έχουν οι υπάλληλοί τους; Το ότι κάποτε τους δώσανε έκπτωση αντί αύξησης με αφήνει παγερά αδιάφορο. Είναι οι πλέον ευνοημένοι στη σημερινή ελληνική κοινωνία (οι δημόσιοι υπάλληλοι) - δουλειά χαλαρή και λεφτά ικανοποιητικά. Οπότε μη ζητάνε και τα ρέστα, γιατί εμείς οι υπόλοιποι κάποια στιγμή θα αγανακτήσουμε και η μονιμότητα στο δημόσιο θα πάει περίπατο.

Για την ιστορια να σας θυμισω οτι οι Δημοσιοι υπαλληλοι που βριζετε κρατανε αυτο το δισμοιρο κρατος στην πλατη τους αφου ολοι μα ολοι συνταξιουχοι και μισθωτοι πληρωνουμε το μαρμαρο στην εφορια. Οι υπολοιποι σφυριζουν αδιαφορα και κανουν και χιουμορ τη στιγμη που βγαζουν ενα σκασμο λεφτα και παιρνουν και επιστροφη απο την εφορια.
Μολις λυθει (που δεν το βλεπω να γινεται ποτε) αυτη η αδικια τοτε τα ξαναλεμε.
Και ακομα κατι. Και γω δημοσιος υπαλληλος ειμαι αλλα δεν εχω καμμια εκπτωση ουτε σε ΔΕΗ ουτε σε ΟΤΕ ουτε πουθενα αλλου.

Η μονιμότητα στο δημόσιο πρέπει να καταργηθεί...είναι αιτια πολλών κακών στην χωρα μας.

Για την ιστορια να σας θυμισω οτι οι Δημοσιοι υπαλληλοι που βριζετε κρατανε αυτο το δισμοιρο κρατος στην πλατη τους αφου ολοι μα ολοι συνταξιουχοι και μισθωτοι πληρωνουμε το μαρμαρο στην εφορια. Οι υπολοιποι σφυριζουν αδιαφορα και κανουν και χιουμορ τη στιγμη που βγαζουν ενα σκασμο λεφτα και παιρνουν και επιστροφη απο την εφορια.
Μολις λυθει (που δεν το βλεπω να γινεται ποτε) αυτη η αδικια τοτε τα ξαναλεμε.
Και ακομα κατι. Και γω δημοσιος υπαλληλος ειμαι αλλα δεν εχω καμμια εκπτωση ουτε σε ΔΕΗ ουτε σε ΟΤΕ ουτε πουθενα αλλου.

ο δημοσιος υπαλληλος ειναι "κακομοιρης"...?

δηλαδη ο ιδιωτικος υπαλληλος-ανεξαιρετως εταιριας ή θεσης που εργαζεται-που δεν γνωριζει εαν και ποτε θα κλεισει η θα τον διωξουν,τι ειναι?
αυτος τι πρεπει να κανει?να αυτοκτονησει?

δημοσιος υπαλληλος=μισθος στανταρ βρεξει-χιονισει και "ακουνητος" απο την θεση σου,οτι και να γινει + πολλα αλλα αβανταζ.
εαν παραπονιεσαι παντως για την θεση σου στο δημοσιο,μπορεις να δοκιμασεις τον ιδιωτικο τομεα.δεν ειναι καθολου δυσκολο...:antlers:

δεν μπορει εμενα να ερχεται ο λογαριασμος 230-280 ευρο εχοντας κλειστο το σπιτι τον Αυγουστο για 15 ημερες και του υπαλληλου της δεη ο μισος...

χωρις νοβα ζεις,χωρις ρευμα δεν ζεις....:grandpa:

Αν ήταν ο μισός του κανονικού (ο λογαριασμός του Δεητζή) θα ήταν και σχετικά αποδεκτό, το θέμα είναι ότι είναι το 10% του κανονικού...