Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

μου λετε δλδ να μην προχωρησω στην αγορα νεου δεκτη και να περιμενω???ξερετε ποσο???
αλα ρε παιδια γιατι να μ επιβαλλει να εχω τον δεκτη της δεν καταλαβα???δλδ αμα παω και τους πω θελω την καρτα μ ελευθερη η κοβω την συνδρομη τι θα μ πουνε κοφτην???αν τολμανε...

μου λετε δλδ να μην προχωρησω στην αγορα νεου δεκτη και να περιμενω???ξερετε ποσο???
αλα ρε παιδια γιατι να μ επιβαλλει να εχω τον δεκτη της δεν καταλαβα???δλδ αμα παω και τους πω θελω την καρτα μ ελευθερη η κοβω την συνδρομη τι θα μ πουνε κοφτην???αν τολμανε...

Οι κάρτες για νέους συνδρομητές είναι παντρεμένες με το δέκτη, εκτός από τις συνδρομές με το nova pvr. Οι παλιές κάρτες (σαν τη δικιά σου) ακόμα κι αν αλλάξουν, δε θα είναι παντρεμένες. Άρα θα παίζουν σίγουρα σε δέκτες με επίσημο irdeto ή με CI και irdeto CAM. Για τους δέκτες με UCAS ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος, αφού η υλοποίηση irdeto που κάνουν δεν είναι επίσημη.

Οπότε αν πάρεις νέο δέκτη, προσπάθησε τουλάχιστο να έχει και μία CI ώστε στη χειρότερη περίπτωση στο μέλλον να χρειάζεσαι ένα επίσημο irdeto CI cam.

edit: Απ' ότι είδα ο δέκτης που σκέφτεσαι να πάρεις έχει υποδοχές για CI. Επιβεβαίωσε συμβατότητα με επίσημο irdeto cam και προχώρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Υπάρχουν ανάμεικτες συμπεριφορές φίλε μου. Εάν κάνεις ένα search στο forum Θα δεις. Η γενική συμπεριφορά είναι σε παντρεύω μέχρι να φωνάξεις και να απειλήσεις ότι διακόπτεις. Αλλά και τότε μπορέι να σε γράψω κανονικά ή να στο ανοίξω για λίγο καιρό. Όπως είπα και πριν όλοι περιμένουμε την νέα γκάφα της AVON.

Οι κάρτες για νέους συνδρομητές είναι παντρεμένες με το δέκτη, εκτός από τις συνδρομές με το nova pvr. Οι παλιές κάρτες (σαν τη δικιά σου) ακόμα κι αν αλλάξουν, δε θα είναι παντρεμένες. Άρα θα παίζουν σίγουρα σε δέκτες με επίσημο irdeto ή με CI και irdeto CAM. Για τους δέκτες με UCAS ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος, αφού η υλοποίηση irdeto που κάνουν δεν είναι επίσημη.

Οπότε αν πάρεις νέο δέκτη, προσπάθησε τουλάχιστο να έχει και μία CI ώστε στη χειρότερη περίπτωση στο μέλλον να χρειάζεσαι ένα επίσημο irdeto CI cam.

edit: Απ' ότι είδα ο δέκτης που σκέφτεσαι να πάρεις έχει υποδοχές για CI. Επιβεβαίωσε συμβατότητα με επίσημο irdeto cam και προχώρα.

SORRY για την ασχετοσυνη μ αλλα τι ειναι αυτο???

Γείτονας που έβαλε πριν 1 μήνα Nova του έδωσαν καρτούλα που παίζει και σε άλλο δέκτη (μόνο που χρειάζεται νεο cam Irdeto)

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

SORRY για την ασχετοσυνη μ αλλα τι ειναι αυτο???
Τώρα πως να σου το πω με άλλα λόγια. Είναι μοντούλα μέσα στην οποία τοποθετείται η κάρτα της Νοβα.

Ειναι αυτό στην φωτό. Στη σχισμή του μπαίνει η κάρτα και το σύνολο μπαίνει στην υποδοχή common interface του δεκτη. Αυτο το ονομάζουμε "μοντούλα Irdeto" και ειναι ειδική για το συγκεκριμένο σύστημα, ενω υπάρχουν και για πολλά άλλα. Πρόκειται για επίσημη υλοποίηση και όχι...πειρατική!

Attachments

• Irdeto_Euro_CI_M_498e027fdc034.jpg
    Irdeto_Euro_CI_M_498e027fdc034.jpg
    6.7 KB · Views: 27
Τώρα βέβαια δεν θα ξέρει το παλικάρι τι είναι η μοντούλα.

Στην ουσία είναι μια συσκευή που μπορεί και "μιλάει" (Irdeto στο παράδειγμα μας) με την κάρτα, ώστε να μπορέσει ο δέκτης να δει ότι η κάρτα είναι Irdeto κάρτα και να μεταφέρει τα δεδομένα σωστά από και προς αυτή.

Πιστεύω να βοήθησα.

ok thanks....με βοηθησατε πολυ..θα παραγγειλω αυριο τον argus mini ου εχει ci οπως λετε και ειναι συμβατο ςμε νοβα αποτι μ ειπανε τα αλλα παιδια..ευχαριστω και παλι

Απο χθες προσπαθω ματαια να ενεργοποιησω την kappa καρτα μου στο ονειροκουτι.
Αν θελει κανεις ας με βοηθησει με pm, γιατι βλεπω οτι ολοι την ενεργοποιησανε πολυ "ευκολα" και απορω τι κανω λαθος.

ευχαριστω.

Απο χθες προσπαθω ματαια να ενεργοποιησω την kappa καρτα μου στο ονειροκουτι.
Αν θελει κανεις ας με βοηθησει με pm, γιατι βλεπω οτι ολοι την ενεργοποιησανε πολυ "ευκολα" και απορω τι κανω λαθος.

ευχαριστω.

Είναι νέα κάρτα ή σου αντικατέστησαν παλαιότερη; Αν είναι νέα, δε πρόκειται να καταφέρεις τίποτα αφού είναι παντρεμένη με τον panasat. Αν είναι παλιά, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσεις σε ένα αυθεντικό irdeto cam ή παλιό panasat και μετά θα παίξει κανονικά και σε dreambox.

Είναι νέα κάρτα ή σου αντικατέστησαν παλαιότερη; Αν είναι νέα, δε πρόκειται να καταφέρεις τίποτα αφού είναι παντρεμένη με τον panasat. Αν είναι παλιά, πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσεις σε ένα αυθεντικό irdeto cam ή παλιό panasat και μετά θα παίξει κανονικά και σε dreambox.
V4 ηταν και τωρα μου στειλανε εδω και 10 μερες την kappa.
Βρηκα ενα παλιο irdeto cam , θα δοκιμασω εκει αν ανοιγει.