Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Re: ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ NOVA card sharing??

μολλον τελικα η αλλαγη της καταστασης της καρτας με το surf lock συμβαινει με εντολες μετα απο διακοπη και επανασυνδεση ή αλλαγη πακετου οπου στελνοντε στις καρτες οι εντολες για οσες καρτες δεν παιρνουν εντολη γινετε αντικατασταση, υπαρχουν καρτες που δουλευουν ακομα χωρις προβλημα , γιατι δεν συνεβη κατι απο τα παραπανω !!

υπάρχουν, αλλά δεν είναι Zeta, είναι ορισμένες Kappa.

Στο δικο μου συμβαλαιο παντως δεν αναγραφεται οτι μου απογορευεται να γραφω αλλο καναλι και αλλο να βλεπω.

Απάντηση: Re: ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ NOVA card sharing??

μολλον τελικα η αλλαγη της καταστασης της καρτας με το surf lock συμβαινει με εντολες μετα απο διακοπη και επανασυνδεση ή αλλαγη πακετου οπου στελνοντε στις καρτες οι εντολες για οσες καρτες δεν παιρνουν εντολη γινετε αντικατασταση, υπαρχουν καρτες που δουλευουν ακομα χωρις προβλημα , γιατι δεν συνεβη κατι απο τα παραπανω !!
παρε τελ την νοβα να σου πει, αντε μπας και βγει καμια ακρη.

Και εμένα κλεφτικα να μου σφυρίξεις αφου και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι συμβαίνει καμία ενημέρωση απο τη φορθνετ προς τη νοβα ούτε καν το μουλτι βίου δεν δουλεύει τα μισά δεν ενεργοποιούνται , ασε που αν είχες pvr και δεν είχες τις υπηρεσίες pvr δηλαδή το έχτρα κόστος έκοβε η κάρτα και δεν εκανε update ,

Μπάχαλο μεγάλο δεν υπάρχει άλλο πιο μοναδικό αναμένεται να γίνει της κακομοίρας !!

παιδια γεια σας στο σπιτι μου εχουμε Nova την οποια την μοιραζουμε στα δωματια με card splitter μας ηρθε ενα χαρτι απο την Nova προχθες που ελεγε οτι πρεπει να αλλαξουμε την καρτα αυτη που εχουμε τωρα ειναι Ird3to 5 αν βαλουμε την καινουρια καρτα της Nova θα παιζει με το splitter?

παιδια γεια σας στο σπιτι μου εχουμε Nova την οποια την μοιραζουμε στα δωματια με card splitter μας ηρθε ενα χαρτι απο την Nova προχθες που ελεγε οτι πρεπει να αλλαξουμε την καρτα αυτη που εχουμε τωρα ειναι Ird3to 5 αν βαλουμε την καινουρια καρτα της Nova θα παιζει με το splitter?

....μαλλον δεν θα παίζει! Εξαρταται απο το αν θα εχει ενεργοποιήσει ή όχι το surf lock 1 (αφού η καρτα δεν ειναι παντρεμένη)

....μαλλον δεν θα παίζει! Εξαρταται απο το αν θα εχει ενεργοποιήσει ή όχι το surf lock 1 (αφού η καρτα δεν ειναι παντρεμένη)
παιζει και surf lock 1 απο ποτε?:BXVZCBXZ6: την καρτα δεν την εχω παραλαβει ακομα? πως θα ξερω τι παιζει με το surf lock?

παιζει και surf lock 1 απο ποτε?:BXVZCBXZ6: την καρτα δεν την εχω παραλαβει ακομα? πως θα ξερω τι παιζει με το surf lock?

Ε...θα το μαθεις όταν την παραλάβεις...
Αν δεις σε αλλα νήματα το έχουν ενεργοποιήσει σε αρκετές κάρτες...

Οι νέες κάρτες το έχουν. Ενεργό το surf lock 1 δεν το λαμβάνουν απο τον αέρα !!!

Ετσι και με την δικιά μου. Υποβάθμισα απο Full Pack σε Start Pack απο 1 Ιουλη και απο εχτες δεν μπορω να κανω share σε 2 clients μεσα στο σπιτι μου. Αρρργγγγ. Πανε οι καλες μερες. Υπαρχει τροπος να γινει η καρτα reset, ωστε αν βαλω το σπεσιαλ oscam να μπλοκαρει το surf lock?

Και πιο ειναι το special oscam ver. ?

Είναι αργά τώρα και πάλι δεν κάνεις πολλα κάποια στιγμή θα το τσακισουν και αυτο πρέπει να βγει κάτι που να το σταματά ενω είναι στην κάρτα επάνω μετα την λήψη του δηλαδή

δεν παιζει δηλαδη να μην δεκτεις να παρεις την καινουρια καρτα?

serafeim Θα του σταματίσει να παίζει χωρίς να το καταλάβει. Εγω το λογαριασμό πήγα να πληρώσω μου έδωσαν την νέα κάρτα, και φτάνοντας στο σπίτι η zetta είχε βγεί off...........

γεια σας ηθελα να κανω μια ερωτηση το σπιτι μου ειναι μεζονετα υπογειο-ισογειο-1ος οροφος σοφιτα.
στο υπογειο ειναι το μηχανημα που εχει την καρτα (opticum 7300l pvr 2cx plus) και θελω να εχω στην σοφιτα Ν * * Α αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα για να περαστει καλωδιο η για ασυρματο υπαρχει αλλη λυση?
η καρτα ειναι καππα ετσι γραφει δηλαδη.
σκεφτηκα μηπως αντιγραφετε η καρτα!!