παρε τελ την νοβα να σου πει, αντε μπας και βγει καμια ακρη.μολλον τελικα η αλλαγη της καταστασης της καρτας με το surf lock συμβαινει με εντολες μετα απο διακοπη και επανασυνδεση ή αλλαγη πακετου οπου στελνοντε στις καρτες οι εντολες για οσες καρτες δεν παιρνουν εντολη γινετε αντικατασταση, υπαρχουν καρτες που δουλευουν ακομα χωρις προβλημα , γιατι δεν συνεβη κατι απο τα παραπανω !!
παιδια γεια σας στο σπιτι μου εχουμε Nova την οποια την μοιραζουμε στα δωματια με card splitter μας ηρθε ενα χαρτι απο την Nova προχθες που ελεγε οτι πρεπει να αλλαξουμε την καρτα αυτη που εχουμε τωρα ειναι Ird3to 5 αν βαλουμε την καινουρια καρτα της Nova θα παιζει με το splitter?
παιζει και surf lock 1 απο ποτε?:BXVZCBXZ6: την καρτα δεν την εχω παραλαβει ακομα? πως θα ξερω τι παιζει με το surf lock?....μαλλον δεν θα παίζει! Εξαρταται απο το αν θα εχει ενεργοποιήσει ή όχι το surf lock 1 (αφού η καρτα δεν ειναι παντρεμένη)
παιζει και surf lock 1 απο ποτε?:BXVZCBXZ6: την καρτα δεν την εχω παραλαβει ακομα? πως θα ξερω τι παιζει με το surf lock?
Και πιο ειναι το special oscam ver. ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.