Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,αν δεν είναι στο σωστό θερντ μπορεί να μεταφερθεί! Λοιπόν εχω εδώ και καμία διετία νόβα, το novabox hd 831 όπου εχω καταλάβει πως η κάρτα και το μηχάνημα είναι παντρεμενα.. θέλω να ρωτήσω το εξής: το μηχάνημα το εχω σπίτι αλλά θέλω να αγοράσω άλλο ένα ίδιο για να το εχω στο χωριό μου και όταν πηγαίνω εκεί να παίρνω απλά την κάρτα και την μεταφερω από το ένα στο άλλο! Θα λειτουργεί κανονικά η θα εχω κάποιο πρόβλημα;; ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Μήν αγοράσεις άλλο, πάρε το HD 831 και τη κάρτα στο χωριό. Δεν θα παίξει σε άλλο η κάρτα.

Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,αν δεν είναι στο σωστό θερντ μπορεί να μεταφερθεί! Λοιπόν εχω εδώ και καμία διετία νόβα, το novabox hd 831 όπου εχω καταλάβει πως η κάρτα και το μηχάνημα είναι παντρεμενα.. θέλω να ρωτήσω το εξής: το μηχάνημα το εχω σπίτι αλλά θέλω να αγοράσω άλλο ένα ίδιο για να το εχω στο χωριό μου και όταν πηγαίνω εκεί να παίρνω απλά την κάρτα και την μεταφερω από το ένα στο άλλο! Θα λειτουργεί κανονικά η θα εχω κάποιο πρόβλημα;; ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

δεν θα λειτουργει...

απλα κουβαλς και τον δεκτη μαζι...

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Δικαιολογημένα τώρα θα μου πείτε που το ξέθαψες το νήμα αυτό.....
Πιστεύω πως εδώ ταίριαζε καλύτερα...

ΟΚ... Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε επισκεφτεί κάποιο ξενοδοχείο, και κάνοντας ζάπινκ βλέπουμε να εμπεριέχει στα κανάλια του το novacinema 1 k novasport 1. οκ κατανοητό, όλοι το γνωρίζουμε.

Την τρίτη βρέθηκα σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών. Σε τρίκλινο λοιπόν δωμάτιο νοσηλείας δέσποζαν 2 tv LG, έτσι ώστε όλοι οι ασθενής να βλέπουν.
Κάνοντας ζάπινκ βρίσκω όλα τα κανάλια τις nova δηλ. novacinema 1 2 3 4 novasport 1 2....7 Discovery, Animal Planet κλπ. Φυσικά κοιτώντας πίσω από τις 2 tv είδα ότι είχαν μόνο σύνδεση από το γνωστό μας rf..
Οι γνώσεις μου στα δορυφορικά δεν φτάνουν έως εκεί για να ξέρω τι κόστος χρειάζεστε και τι εξοπλισμός έτσι ώστε να γίνεται μετατροπή του σήματος και να μοιράζετε σε τόσες τηλεοράσεις.
Επίσης δεν γνωρίζω τις συμφωνίες μπορούν γίνουν, ανάμεσα στον πάροχο, και σε ένα τέτοιο νοσοκομείο, (κόστος συνδρομής, πόσες κάρτες χρειάζονται κλπ,κλπ)
Τώρα θα μου πείτε και γιατί μας το λες? Ίσως σε πολλούς από εσάς να έχει τύχη κάπου να το δείτε σε μια τέτοια τεράστια μονάδα. Εμένα μου έτυχε τώρα.... και απλά μου έκανε εντύπωση....

Άρα λοιπόν εκεί που θέλει ο πάροχος κάνει τα πάντα..

Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Δεν είναι περίεργο.
Το έχω δει και σε πλοίο με 300 καμπίνες (300 τηλεοράσεις).
Εννοείται ότι εκεί, η δορυφορική κεραία γυρίζει (αυτόματα μόνη της - συνδεδεένη με τη gyro-compass του πλοίου), ανάλογα με το προσανατολισμό του, τη πορεία του.
Ότι πληρώνεις, παίρνεις. Δεν είναι όμως ακριβώς, θέμα card sharing.

Για να βάλουμε ακόμα ένα off-topic post στο θέμα (μιας και αναφέρθηκα σε πλοία), υπάρχουν providers που δίνουν στα πλοία ένα μπουκέτο-μίγμα, άπό μπουκέτα.
Για να το πώ απλά, δίνουν Νοβα και ΟΤΕ και SKY και ότι άλλο θέλει ο "πελάτης" (πλοίο). Επειδή σ' ένα πλοίο ταξιδεύουν διάφορες εθνικότητες πελατών, ο provider προσφέρει ένα συνδιασμό, φτιαγμένο από διαφορους υπο-providers.
Έτσι, ενω το "πιάτο" του πλοίου καιτάει σ' ενα μόνο δορυφόρο, παίρνει σήμα που αναμεταδίδεται κι από άλλους δορυφόρους.
Δηλαδή, υποθέτοντας ότι το πλοίο παίρνει σήμα απ' τον Hotbird στη Μεσόγειο, άν αλλάξει θάλασσα (και βρεθεί κάπου που δεν καλύπτει ο Hotbird), μπορεί να πάρει από άλλο δορυφόρο, που το ίχνος του καλύπτει τη περιοχή που βρίσκεται.