Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Βάλε την κάρτα στον 720, συντονίσου στο mega και λογικά η εικόνα θα έρθει σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειαστεί τηλέφωνο. Αν θέλεις βέβαια, τους καλείς κιόλας.

Λοιπόν έβαλα την κάρτα στον 720 και με αρκετό κόπο είναι η αλήθεια κατάφερα να ξεκινήσω το όλο σύστημα μετά από καμιά 6-7ετία. Όμως αφού κατέβασα τα μπουκέτα μου έβγαλε αμέσως Ε16 μη ενεργοποιημένη κάρτα, που σημαίνει ότι όταν ο δέκτης μας δε δέχεται την "αναβάθμιση" απενεργοποιούν την κάρτα πλήρως μέχρι να μπει σε δικό τους δέκτη. Περίμενα κανά 10λεπτο αλλά δεν έρχονταν τα κλειδιά, οπότε τους πήρα να την ενεργοποιήσουν εκ νέου. Τώρα την έχω στο 720 μπας και κατεβάσει το ρημάδι και τελειώνουμε. Ουσιαστικά δηλαδή περιμένω την σκληρή υποβάθμιση της κάρτας. Τουλάχιστον ελπίζω να είμαι ακόμα ανύπαντρος... Αυτά. Όταν την βάλω άυριο στον Mvision θα ενημερώσω. Πάντως τόσα χρόνια με μη ιδιοκτησιακούς πρώτη φορά γίνονται αυτά, δεν ξέρω τι κάνουνε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Τα ιδια προβληματα εχω και εγω με εσενα αλλα δεν εχω τον δεκτη τους.Βαλε την καρτα στον δεκτη τους και παρτους τηλεφωνο.Θα σου πουν ποσο χρονικο διαστημα θα την εχεις εκει.Ρωτα τους αν μπορεις να κανεις zapping στα καναλια.Μετα η καρτα σου θα παιζει σε οποιοδηποτε δεκτη(ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο).
Εμενα επειδη δεν εχω ιδιοκτησιακο δεκτη μου ειπαν να την αφησω για μια μερα σε ενα καναλι (novacinema1) στον HUMAX χωρις να κανω zapping.Αν παρει την αναβαθμιση καλως αλλιως θα πρεπει να την βαλω σε Πατατα

σημερα μια από τα ίδια. την έβαλα στον πανασατ 990 και πάπαλα και εκεί. πήρα τηλέφωνο και άκουσα το παραμύθι. σταθερά σε ένα κανάλι και οχι ζαπινγκ να περάσει η κάρτα σε τεχνολογία 2011. πάλι καλά που έχει το ματσάκι στο erthd απόψε. ελπίζω αύριο να παίζει στον edition.

Αρχίζω να πιστεύω ότι προσπαθούν να αγανακτίσουν τους "ανύπαντρους" για να παραδόσουν τα όπλα και να "παντρευτούν". :confused:

Αρχίζω να πιστεύω ότι προσπαθούν να αγανακτίσουν τους "ανύπαντρους" για να παραδόσουν τα όπλα και να "παντρευτούν". :confused:

...ή ν' αφήσουν την οικογένεια και να ξενιτευτούν.

Τα ίδια κι εγώ, όπως γράφω και σε προηγούμενα ποστ αναλυτικά, η ανύπαντρη κάρτα μπήκε στον πατάτα 720 για ένα βράδυ, τηλέφωνο για ενεργοποίηση (είχε μπλοκάρει τελείως στον Mvision HD300net) και επιστροφή κανονικά στον δέκτη μου, χωρίς πρόβλημα πλέον, αλλά με όλα τα "καλούδια" της νέας εποχής. Κάνουν ό,τι μπορούν για να παντρέψουν και τους τελευταίους σε παρακαλάνε να βάλεις την κάρτα σε δικό τους δέκτη, ευχόμενοι να έχεις από 1110 και πάνω...Πλέον μόνο αυτό μας έμεινε, να κρατήσουμε με 1000 ζόρια την εργενοσύνη μας....

Last edited:

Καλά αυτό εννοείται, η ιστορία είχε αρχίσει ήδη από τα HD και την υποχρέωση να έχεις Pace για να τα δεις...

Τελικα δεν χρειαστηκε να την βαλω σε δικο τους δεκτη.Ο HUMAX πηρε την αναβαθμιση ισως επειδη εχει irdeto.Την προηγουμενη μερα που την ειχα σε ενα VENEX 3602 HD δεν την πηρε.Μαλλον εφταιγε το ucas του δεκτη.

Μία μόνο τηλεόραση και δεν παίζει? Θα σου έλεγα να διαβάσεις το συμβόλαιό σου...
Εγώ σε βλέπω να είσαι 1 βήμα πριν την εγγραφή σου στο club "διέκοψα τη Nova λόγω surflock1", όπως έχει συβεί σε πολλά μέλη εδώ.
Μόλις τη κόψεις, πές μας να σε καλοωσορίσουμε στο club.
Ο ΟΤΕ είναι στις 9.0Ε με καλύτερς τιμές.

ΣΤΟΝ MVISION HD 300NETT ΔΕΝΝΝΝΝΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 9 ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΝΙΑ ............ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3ΕΥΡΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.......

Last edited:
Μία μόνο τηλεόραση και δεν παίζει? Θα σου έλεγα να διαβάσεις το συμβόλαιό σου...
Εγώ σε βλέπω να είσαι 1 βήμα πριν την εγγραφή σου στο club "διέκοψα τη Nova λόγω surflock1", όπως έχει συβεί σε πολλά μέλη εδώ.
Μόλις τη κόψεις, πές μας να σε καλοωσορίσουμε στο club.
Ο ΟΤΕ είναι στις 9.0Ε με καλύτερς τιμές.

ΣΤΟΝ MVISION HD 300NETT ΔΕΝΝΝΝΝΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 9 ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΝΙΑ ............ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3ΕΥΡΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.......

Το σκέφτομαι και εγώ να σου πω αλλά κάποιος πρέπει να με σπρώξει, δεν είναι τραβηχτικό το περιεχόμενο του στα σίγουρα

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Κι εγώ στο club "διέκοψα τη Nova λόγω surflock1" από 1/12/2011 μετά από 6,5 χρόνια συνδρομής!!!!
Καλές Γιορτές σε όλους...
Αλέξανδρος

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Κι εγώ στο club "διέκοψα τη Nova λόγω surflock1" από 1/12/2011 μετά από 6,5 χρόνια συνδρομής!!!!
Καλές Γιορτές σε όλους...
Αλέξανδρος
Καλώς ήλθες Αλέξανδρε στο club.:ernaehrung004:
Καλές Γιορτές, και σ εσένα!!! :music-smiley-005:

Ρε παιδια απο καλωδιωση τι χρειαζεται για να εχεις εικονα σε αλλο δωματιο με αυτην την υπηρεσια; Πρεπει να ερθει extra καλωδιο και πανω απο την κεραια;

Ρε παιδια απο καλωδιωση τι χρειαζεται για να εχεις εικονα σε αλλο δωματιο με αυτην την υπηρεσια; Πρεπει να ερθει extra καλωδιο και πανω απο την κεραια;

εαν εννοεις το multiview,χρειαζεσαι ενα ομοαξωνικο καλωδιο,απο δεκτη σε δεκτη.

Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,αν δεν είναι στο σωστό θερντ μπορεί να μεταφερθεί! Λοιπόν εχω εδώ και καμία διετία νόβα, το novabox hd 831 όπου εχω καταλάβει πως η κάρτα και το μηχάνημα είναι παντρεμενα.. θέλω να ρωτήσω το εξής: το μηχάνημα το εχω σπίτι αλλά θέλω να αγοράσω άλλο ένα ίδιο για να το εχω στο χωριό μου και όταν πηγαίνω εκεί να παίρνω απλά την κάρτα και την μεταφερω από το ένα στο άλλο! Θα λειτουργεί κανονικά η θα εχω κάποιο πρόβλημα;; ευχαριστώ εκ των προτέρων!!