Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Πήγαινε σε ένα απ' τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών Nova, βάλε την κάρτα στον δέκτη τους για να πάρει την αναβάθμιση, και γύρισε σπίτι σου να την τοποθετήσεις ξανά στον δέκτη σου. Αφού δεν μοιράζεις σε άλλο δέκτη, δεν έχεις πρόβλημα με το surf lock.

Ακριβώς όπως λέει ο φίλος.
Αφού δεν μοιράζεις (στο σπίτι σου), κάνε αυτά που λέει.
Κι εγώ παλιός, απάντρευτος, με 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Έκοψα τη συνδρομή.
Εσύ όμως, κάνε όπως λέει ο kblachos παραπάνω.

Βασικά δεν λες αν βλέπεις σε επίσημη μοντούλα Ιρντετο με τον Mvision ή στο card reader του δεκτη
Αν βλέπεις στο card reader και ασχέτως αν μέχρι τωρα εβλεπες κανονικά δεν έχεις κανονικό και γνήσιο Ιρντετο αλλά προσομείωση (emulation) σε ucas οπότε στην περιπτωση αυτη δεν εχει καμία υποχρεωση η Νοβα να παίζει η κάρτα σου εκει και βεβαια κάνουν ότι μπορούν για να τις κάνουν να μην παίζουν! Δοκίμασε και σε επίσημη μοντούλα Ιρντετο και αν δεν παίζει και εκει μπορείς να τους κράξεις έχοντας απόλυτο δίκιο!
Οπως ειπαν και οι αλλοι αφού δεν μοιραζεις δεν μπαινει θέμα surf lock1

Ακριβώς όπως λέει ο φίλος.
Αφού δεν μοιράζεις (στο σπίτι σου), κάνε αυτά που λέει.
Κι εγώ παλιός, απάντρευτος, με 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Έκοψα τη συνδρομή.
Εσύ όμως, κάνε όπως λέει ο kblachos παραπάνω.

Είχα πάρει σκέτη κάρτα το 2005 απ' τον Γερμανό.
Πήρα κι έναν Humax 5400z τότε, από άλλο κατάστημα.
Στη συνέχεια ανακάλυψα τους Dream και μοίραζα τη κάρτα σε άλλες 2 τηλεοράσεις.
Πριν 2 μήνες, λόγω surflock1, έκοψα τη συνδρομή.
Εσύ φίλε μου, τί προϊστορία έχεις?
Ρωτάω για να πώ μιά γνώμη που θα βασ'ιζεται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε υποθέσεις.

Πήγαινε σε ένα απ' τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών Nova, βάλε την κάρτα στον δέκτη τους για να πάρει την αναβάθμιση, και γύρισε σπίτι σου να την τοποθετήσεις ξανά στον δέκτη σου. Αφού δεν μοιράζεις σε άλλο δέκτη, δεν έχεις πρόβλημα με το surf lock.

Μα ακριβώς αυτό δε θέλω να αποφύγω; Δε θα παντρευτεί με τον Pace τότε; Δεν είναι μόνο το θέμα του sl1 αλλά ότι μετά δε θα παίζει στον Mvision ή σε οποιονδήποτε άλλον και θα πρέπει να πάρω ιδιοκτησιακό...
Η άλλη λύση να την βάλω σε έναν παλιό γνήσιο ιρντέτο Μανχάταν και να προσπαθήσουν τότε αναβάθμιση, πως σας φαίνεται; Θυμάμαι εκεί δε μου είχε κολλήσει ποτέ (βέβαια τότε δεν υπήρχε και θέμα παντρέματος, sl1 κλπ.).

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο, και να βάλουν την κάρτα σε panasat. Δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε Pace να πάρεις ούτε να παντρευτείς. Γιατί μόνο ο Pace υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία, του παντρέματος. Εμένα το μυαλό μου πάει ότι πρόκειται για sl1 και η κάρτα για κάποιο λόγο δεν παίρνει το update Εννοώ να [FONT=&quot]υποβαθμιστεί σε [/FONT] sl1 απο 3.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

...Γιατί μόνο ο Pace υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία, του παντρέματος...

Είναι σίγουρο αυτό; Νομίζω το πάντρεμα είχε αρχίσει πριν από τον Pace. Και το θεωρώ απίθανο να έχουν σε κάποιο εξουσιοτημένο τώρα πανασάτ. Έχω κι εγώ έναν, αλλά αμφιβάλλω αν θα την παίξει (πρώτον) και αν θα παρει την "αναβάθμιση" (δεύτερον). Λες να την βάλω στον πάνασατ; Θα μου παίξει μετά στον Mvision; Παρεπιπτόντως η version της κάρτας είναι Κappa 5.7, που πρέπει να πάει και καλά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Είναι σίγουρο αυτό; Νομίζω το πάντρεμα είχε αρχίσει πριν από τον Pace. Και το θεωρώ απίθανο να έχουν σε κάποιο εξουσιοτημένο τώρα πανασάτ. Έχω κι εγώ έναν, αλλά αμφιβάλλω αν θα την παίξει (πρώτον) και αν θα παρει την "αναβάθμιση" (δεύτερον). Λες να την βάλω στον πάνασατ; Θα μου παίξει μετά στον Mvision; Παρεπιπτόντως η version της κάρτας είναι Κappa 5.7, που πρέπει να πάει και καλά;
Όπα έχεις δίκιο. Το πάντρεμα ξεκίνησε με τον 1110. Αφού έχεις πάνασατ βάλε την εκεί να κάνει την αναβάθμιση. Και εγώ version Κappa 5.7 είχα και panasat 990 φυσικά έπαιρνε όλες τις αναβαθμίσεις και έκαναν ότι ήθελαν οι άνθρωποι τις νόβα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Άμα σου πω ότι τώρα είδα ότι έχω τον 720 τι θα πεις;;; Θεωρητικά γίνεται αλλά δεν ξέρω στην πράξη...Άσε που φοβάμαι μη μείνω με τον...720 τελικά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Άμα σου πω ότι τώρα είδα ότι έχω τον 720 τι θα πεις;;; Θεωρητικά γίνεται αλλά δεν ξέρω στην πράξη...Άσε που φοβάμαι μη μείνω με τον...720 τελικά
Τα ιδια προβληματα εχω και εγω με εσενα αλλα δεν εχω τον δεκτη τους.Βαλε την καρτα στον δεκτη τους και παρτους τηλεφωνο.Θα σου πουν ποσο χρονικο διαστημα θα την εχεις εκει.Ρωτα τους αν μπορεις να κανεις zapping στα καναλια.Μετα η καρτα σου θα παιζει σε οποιοδηποτε δεκτη(ετσι μου ειπαν στο τηλεφωνο).
Εμενα επειδη δεν εχω ιδιοκτησιακο δεκτη μου ειπαν να την αφησω για μια μερα σε ενα καναλι (novacinema1) στον HUMAX χωρις να κανω zapping.Αν παρει την αναβαθμιση καλως αλλιως θα πρεπει να την βαλω σε Πατατα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Μη φοβάσαι. Βάλε την κάρτα σου στον 720 και συντονίσου στο mega και σε λίγα λεπτά θα είσαι ok.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Το πρωί πάλι είχε μπλοκάρει. Όταν γυρίσω σπίτι θα την βάλω στον 720, θα τους πάρω τηλ. να δούμε τι θα γίνει. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά, θα ενημερώσω για την εξέλιξη.

Βάλε την κάρτα στον 720, συντονίσου στο mega και λογικά η εικόνα θα έρθει σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειαστεί τηλέφωνο. Αν θέλεις βέβαια, τους καλείς κιόλας.

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Σωστή παρατήρηση, ευχαριστώ, καλύτερο είναι και να τους αποφεύγεις. Μέγκα ή NC1, που λένε αυτοί; Και μετά να το αφήσω κανά 12ώρο σταθερά να πάρει την αναβάθμιση η κάρτα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Φίλε, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν από κάμποσο καιρό. Ξαφνικά μπλόκαρε η κάρτα στον Dream800 που έβλεπα. Ειχα το ίδιο άγχος με σένα μην μου "παντρευτεί" με τον άθλιο πατατασατ...

Παρόλαυτα, και με παρότρυνση των παιδιών του φόρουμ, ξεσκόνισα τον πατάτα, έβαλα την κάρτα και σε 2 λεπτα έπαιζε. Εκτοτέ το έχω ξαναβάλει στον Dream800 και κανένα πρόβλημα.

Να σου πω επίσης ότι και εγώ τότε μοίραζα σε 2 τηλεοράσεις και μετά την αναβάθμιση συνέχισα να μοιράζω. Υποβαθμίστικα σε sl1 κάποια στιγμή το καλοκαίρι "αυτόματα" χωρίς δηλαδή παρέμβαση του πατατασατ (ήμουνα μάλιστα στο εξοχικό και μοίραζα σπίτι από DM600)

Βέβαια δεν ξέρουμε από τότε τι νέο κόλπο έχουν σκαρφιστεί τα μωρά της γόβας, αλλά ούτως η άλλως δεν έχεις και τίποτα να χάσεις, από τη στιγμή που δεν βλέπεις... Καλή τύχη και ενημέρωσε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sh

Σε όλους μας έτσι έγινε. Δεν πρόκειται να πάθει κάτι άλλο!!! Απλά θα έχει sl1 ποιά. :HTEHETH63:

Μα ακριβώς αυτό δε θέλω να αποφύγω; Δε θα παντρευτεί με τον Pace τότε; Δεν είναι μόνο το θέμα του sl1 αλλά ότι μετά δε θα παίζει στον Mvision ή σε οποιονδήποτε άλλον και θα πρέπει να πάρω ιδιοκτησιακό...

Οχι βρε, δεν παντρεύεται η κάρτα έτσι. Απλά θα ξεκελειδώσει, θα πάρει την αναβάθμιση, και θα παίξει στον Mvision μετά.

Φίλε, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν από κάμποσο καιρό. Ξαφνικά μπλόκαρε η κάρτα στον Dream800 που έβλεπα. Ειχα το ίδιο άγχος με σένα μην μου "παντρευτεί" με τον άθλιο πατατασατ...

Παρόλαυτα, και με παρότρυνση των παιδιών του φόρουμ, ξεσκόνισα τον πατάτα, έβαλα την κάρτα και σε 2 λεπτα έπαιζε. Εκτοτέ το έχω ξαναβάλει στον Dream800 και κανένα πρόβλημα.

Να σου πω επίσης ότι και εγώ τότε μοίραζα σε 2 τηλεοράσεις και μετά την αναβάθμιση συνέχισα να μοιράζω. Υποβαθμίστικα σε sl1 κάποια στιγμή το καλοκαίρι "αυτόματα" χωρίς δηλαδή παρέμβαση του πατατασατ (ήμουνα μάλιστα στο εξοχικό και μοίραζα σπίτι από DM600)

Βέβαια δεν ξέρουμε από τότε τι νέο κόλπο έχουν σκαρφιστεί τα μωρά της γόβας, αλλά ούτως η άλλως δεν έχεις και τίποτα να χάσεις, από τη στιγμή που δεν βλέπεις... Καλή τύχη και ενημέρωσε!
Αρα οπως λες και εσυ το κλειδωμα με το Υποβαθμίστικα σε sl1 κάποια στιγμή το καλοκαίρι "αυτόματα ειναι διαφορετικα πραγματα.
Εμενα που ειπαν οτι αυτο ειναι αναβαθμιση αντι αλλαγης της καρτας και αρχισε απο προχθες σε συνδρομητες

Αρα οπως λες και εσυ το κλειδωμα με το Υποβαθμίστικα σε sl1 κάποια στιγμή το καλοκαίρι "αυτόματα ειναι διαφορετικα πραγματα.

Ακριβώς

Εμενα που ειπαν οτι αυτο ειναι αναβαθμιση αντι αλλαγης της καρτας και αρχισε απο προχθες σε συνδρομητες

Δεν το ξέρω / δεν μου έχει ακόμα μπλοκάρει...

Όντως δεν ξέρω για τι είδους "αναβάθμιση" πρόκειται, αν είναι κάτι άσχετο ή αν αφορά το sl1 (που θεωρώ πιθανότερο). Τους ρώτησα και δε λένε, ίσως και οι άσχετοι του κέντρου δεν ξέρουνε καν. Το θέμα θα το ξέρει ίσως κάποιος από δω καλύτερα που ασχολείται περισσότερο με τα τεχνικά των καρτών. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο τσαμπουκάς ή αναβάθμιση ή στην μπλοκάρουμε τελείως. Στο τέλος τέλος δικαιώμα μου δεν είναι να τους πω, δε με νοιάζει καμία αναβάθμιση θέλω να μείνει όπως έχει η κάρτα;;; Από που κι ως που έγινε υποχρεωτική ΚΑΙ η αναβάθμιση της κάρτας.
Όντως είναι κάτι που άρχισε από την Κυριακή (προχθές), τότε μπλόκαρε για πρώτη φορά. Και μου κάνει εντύπωση γιατί ο Mvision μέχρις στιγμής δεν είχε κανένα πρόβλημα και μάλλον έπαιρνε τις υποτιθέμενες "αναβαθμίσεις". Άρα κάτι άλλο κάνουνε, πιο βαρύ, δεν ξέρω, τι να πω.
Όπως και να 'χει, θα την βάλω στον 720 και θα ενημερώσω. Παρπιπτόντως ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και το άμεσο ενδοαφέρον!