Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

fagotistas

Senior Member
2 August 2008
324
Επισης bye bye και απο εμενα.
Με μειωμενες αποδοχες κατα 50% (ΔΥ γαρ ,και απο τους πλεον χαμηλομισθους ,για αυτους που θα προτρεξουν να βγαλουν τη χολη τους) σε σχεση με περυσι , δεν περισσευει κονδυλι 62 Euro για μια <<πολυτελεια>> οπως η Nova.
Και επειδη τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ,για το δημοσιο τουλαχιστον , βλεπω τις διακοπες συνδρομων βροχη το επομενο διμηνο.
Ας μειωσουν αντιστοιχως και το τιμολογιο τους και το ξανασυζηταμε-bye-

the_player

Senior Member
14 November 2009
662
Μπααα, μετά πώς αλλιώς θα πληρωθούν οι πάουερ ρέηντζερ που κυνηγάνε τους κακούς και τους παράνομους για να τους βάλουν φυλακή; Άσε που έχουν προεκτυπώσει τρεις λίστες ανακοινώσεων για την "πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην ελλάδα", την "αγαστή συνεργασία της με την ελληνική αστυνομία" και "τις τιτανοτεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει για να μείνει η συνδρομή σε χαμηλά επίπεδα και προσιτή για τον έλληνα τηλεθεατή". Να πεταχτεί τόσο χαρτί στα σκουπίδια, κρίμα είναι...
btw, ο καραλής βγαίνει και λέει ακόμα αυτά τα τραγελαφικά περι "ηθικής και νομιμότητας", όπως παλιά με τις γατόκαρτες; Πείτε μου οτι βγαίνει ακόμα να γελάσουμε...:bigcry:

xamurabi

AVClub Addicted Member
9 February 2007
1,650
By the Lake
Μαλιστα... σε λιγο καιρο θα βλεπει το γοβακι ποια δεν εκανε update και θα την κλεινουν.

Ο μόνος τρόπος να γνωρίζουν στα σίγουρα ποιός έχει surf lock 1 είναι ο πελάτης τους να έχει κάποιον patatasat ή pace (που σίγουρα λαβάνουν προγραμματισμό μέσω δορυφόρους) ή ο πελάτης τους να τους το έχει γνωστοποιήσει κάποια στιγμή πως η κάρτα του δε δουλεύει (επειδή βέβαια την έχουν κλειδώσει τεχνιέντως) και μετά της αποστολή των κατάλληλων εντολών (ενεργοποίηση + surf lock 1 βεβαίως) από τον δορυφόρο προς την κάρτα του συνδρομητή τους, λάβουν την επιβεβαίωση από τον πελέτη πως η κάρτα άρχισε πάλι να λειτουργεί.
Η κάρτα δεν επικοινωνεί με κανέναν τρόπο αμφίδρομα μέσω δορυφόρου. Μόνο λαμβάνει.
Το αποτέλεσμα βέβαια είναι το ίδιο.

Και από εμένα πάντως ... surf lock 0 τελεία και παύλα, και όχι μόνο εξαιτίας της συμπεριφοράς και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, αλλά και λόγω του "κάθε πέρυσι και καλύτερα" προγράμματος!!! -bye-

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Για μια στιγμή νόμισα πως έσπασες το surf lock!
Μπα!!!! Που να γνωρίζω εγώ τέτοια κόλπα. Αυτό μάλλον είναι προνόμιο κάποιων εκλεκτών….. και σίγουρα εάν γίνεται δεν θα το μάθουμε ποτέ εδώ μέσα. -bye-

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Παντρεμένη με dreambox?
Εχω ήδη ζητήσει τη διακοπή της υπηρεσίας, οπως μπορείτε να δείτε σε άλλο νήμα.
Όμως ακόμα παίζει στο υπνοδωμάτιο (DM 600). Τη βάζω στο σαλόνι (DM 800) και δεν παίζει. Τη ξαναπάω στο υπνοδωμάτιο και παίζει.
Τί έπαθε? Παντρεύτηκε με τον DM 600?
Και οι δύο δέκτες με Gemini και CCcam 2.x.x
Τελικά, το βλέπω από το pc, εδώ. Δεν ξέρω πώς/τι, όμως είναι ναμετάδοση του NS1.

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
"ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (19.11.2011) το απόλυτο ντέρμπι μόνο στη NOVA.
Επανασυνδεθείτε έως τις 15.11.2011 χωρίς κόστος επανασύνδεσης (κωδ. πληρωμής **********)."

Για surf lock όμως δεν έκανε λόγο το sms που μου έστειλαν, αφού ξέρουν πολύ καλά το λόγο που έκανα τη διακοπή.

woodpecker

Senior Member
20 September 2007
318
Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Ήρθε εχθές ένας ηλεκτρολόγος (κάνω μια γενική ανακαίνιση) και όταν του είπα για κεντρική δορυφορική εγκατάσταση μου είπε :

- οκ, θέλεις να βλέπεις 2 κανάλια Nova ταυτόχρονα, σαλόνι-υπνοδωμάτιο ;
-Μα του λέω, Nova Surf Lock 1 κτλ ....
-Μου λέει γίνεται με τον δέκτη Pvr αλλά θα πρέπει να έχεις ένα δεύτερο δέκτη και να επικοινωνούν μεταξύ τους ..
- Είσαι σίγουρος ? του λέω.
- Σίγουρος, μου λέει ...

Εσείς τι λέτε ?

gabkon

Senior Member
10 January 2008
409
Για το επισημο multiview της νοβα μιλαει ο ανθρωπος με 2 δεκτες τον 865pvr και τον 831.Δεν μιλαει λογικα για κατι αλλο, που προυποθετει εξτρα χρεωση στη συνδρομη και αγορα εξοπλισμου 149ευρω για τον pvr.
gab

nikoskazanakis

Established Member
18 June 2010
166
Παιδιά εγώ έχω τον MVISION HD 300net, με το τελευταίο F6.04 και από χτες βρίσκομαι σε πόλεμο με τη Νόβα (έχω κανονικά συνδρομή, απλά απάντρευτη κάρτα). Ενώ μέχρι χτες έδειχνε αψεγάδιαστα ακατανόμαστη, ξαφνικά σκοτάδι βαθύ. Τους παίρνω τηλ. και μου λένε πήγε να γίνει αναβάθμιση στην κάρτα (μάλλον το γνωστό θέμα) και δεν περνάει και γι' αυτό μπλοκάρει και μετά προσθέτουν το κλασσικό "να μπει σε μηχάνημα της εταιρίας για να ενεργοποιηθεί" κλπ. με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Αφού μου την ξεμπλοκάρανε και έδειχνε χτες κανονικά, με παίρνει από μόνος του(!) άτομο της εταιρίας και μου λέει, μας πήρατε χτες για το θέμα, πρέπει να την ενεργοποιήσετε σε εμάς αλλιώς πρόβλημα, θα σας μπλοκάρει συνέχεια!!! Έμεινα κόκκαλο και κόντεψα να τον διαολοστείλω, του λέω άμα ξαναμπλοκάρει βλέπουμε. Και βέβαια τι θα περίμενα: Γυρνάω σπίτι και πάλι σκοτάδι! Εϊναι τα άτομα αδίστακτα, επίτηδες μπλοκάρουν την κάρτα, για να πάω ντε και καλά να παντρευτώ. Έλεος...Μιλάμε για ωμό εκβιασμό δηλαδή...

Έχετε κάποια πρόταση/ιδέα, πως μπορώ να το αποφύγω ή εν πάση περιπτώσει να γίνει η αναβάθμιση (δε με ενδιαφέρει το μοίρασμα, σε 1 τηλεόραση βλέπω). Ευχαριστώ....

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά εγώ έχω τον MVISION HD 300net, με το τελευταίο F6.04 και από χτες βρίσκομαι σε πόλεμο με τη Νόβα (έχω κανονικά συνδρομή, απλά απάντρευτη κάρτα). Ενώ μέχρι χτες έδειχνε αψεγάδιαστα ακατανόμαστη, ξαφνικά σκοτάδι βαθύ. Τους παίρνω τηλ. και μου λένε πήγε να γίνει αναβάθμιση στην κάρτα (μάλλον το γνωστό θέμα) και δεν περνάει και γι' αυτό μπλοκάρει και μετά προσθέτουν το κλασσικό "να μπει σε μηχάνημα της εταιρίας για να ενεργοποιηθεί" κλπ. με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Αφού μου την ξεμπλοκάρανε και έδειχνε χτες κανονικά, με παίρνει από μόνος του(!) άτομο της εταιρίας και μου λέει, μας πήρατε χτες για το θέμα, πρέπει να την ενεργοποιήσετε σε εμάς αλλιώς πρόβλημα, θα σας μπλοκάρει συνέχεια!!! Έμεινα κόκκαλο και κόντεψα να τον διαολοστείλω, του λέω άμα ξαναμπλοκάρει βλέπουμε. Και βέβαια τι θα περίμενα: Γυρνάω σπίτι και πάλι σκοτάδι! Εϊναι τα άτομα αδίστακτα, επίτηδες μπλοκάρουν την κάρτα, για να πάω ντε και καλά να παντρευτώ. Έλεος...Μιλάμε για ωμό εκβιασμό δηλαδή...

Έχετε κάποια πρόταση/ιδέα, πως μπορώ να το αποφύγω ή εν πάση περιπτώσει να γίνει η αναβάθμιση (δε με ενδιαφέρει το μοίρασμα, σε 1 τηλεόραση βλέπω). Ευχαριστώ....

Μία μόνο τηλεόραση και δεν παίζει? Θα σου έλεγα να διαβάσεις το συμβόλαιό σου...
Εγώ σε βλέπω να είσαι 1 βήμα πριν την εγγραφή σου στο club "διέκοψα τη Nova λόγω surflock1", όπως έχει συβεί σε πολλά μέλη εδώ.
Μόλις τη κόψεις, πές μας να σε καλοωσορίσουμε στο club.
Ο ΟΤΕ είναι στις 9.0Ε με καλύτερς τιμές.

nikoskazanakis

Established Member
18 June 2010
166
Μία μόνο τηλεόραση και δεν παίζει? Θα σου έλεγα να διαβάσεις το συμβόλαιό σου...
Εγώ σε βλέπω να είσαι 1 βήμα πριν την εγγραφή σου στο club "διέκοψα τη Nova λόγω surflock1", όπως έχει συβεί σε πολλά μέλη εδώ.
Μόλις τη κόψεις, πές μας να σε καλοωσορίσουμε στο club.
Ο ΟΤΕ είναι στις 9.0Ε με καλύτερς τιμές.

Μα αυτό λέω, την μπλοκάρουν, επειδή ο δέκτης -άγνωστο γιατί- δεν παίρνει την "αναβάθμιση' (βλ. sl1). Το θέμα είναι ότι εμένα δε με νοιάζει γιατί δε μοιράζω στο σπίτι, οπότε τι εκβιασμός είναι αυτός, δεν καταλαβαίνω. Τους πήρα και τους λέω ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ στείλε την αναβάθμιση και ο,τι τους λες σου λένε διαρκώς (ίσα με 5 φορές μου το πε) βάλτε την σε δικό μας δέκτη...Τι μπορώ να κάνω;;;

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Μα αυτό λέω, την μπλοκάρουν, επειδή ο δέκτης -άγνωστο γιατί- δεν παίρνει την "αναβάθμιση' (βλ. sl1). Το θέμα είναι ότι εμένα δε με νοιάζει γιατί δε μοιράζω στο σπίτι, οπότε τι εκβιασμός είναι αυτός, δεν καταλαβαίνω. Τους πήρα και τους λέω ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ στείλε την αναβάθμιση και ο,τι τους λες σου λένε διαρκώς (ίσα με 5 φορές μου το πε) βάλτε την σε δικό μας δέκτη...Τι μπορώ να κάνω;;;
Δές τι λέει το συμβόλαιό σου...

nikoskazanakis

Established Member
18 June 2010
166
Για να είμαι ανύπαντρος καταλαβαίνεις ότι μάλλον είμαι από τους πολύ παλιούς, οπότε στο συμβόλαιο δε λέει τίποτα για υποχρέωση χρήσης του ιδιοκτησιακού....Ούτε μοιράζω, πληρώνω κανονικά κλπ. Οπότε το συμβόλαιο δεν έχει σχέση εδώ.
Εκτός αν μιλάς για το irdeto, οπότε -μου ήρθε και ιδέα τώρα-μήπως να την βάλω για λίγο σε έναν παλιό irdeto μανχάταν που έχω;;;Μήπως πάρει την αναβάθμιση να τελειώνουμε, πως το βλέπεις;

Last edited:

skyguard1

New member
16 December 2008
90
Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

προχωρα,φιλε!!!
περιμενουμε αποτελεσματα!

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,133
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Πήγαινε σε ένα απ' τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών Nova, βάλε την κάρτα στον δέκτη τους για να πάρει την αναβάθμιση, και γύρισε σπίτι σου να την τοποθετήσεις ξανά στον δέκτη σου. Αφού δεν μοιράζεις σε άλλο δέκτη, δεν έχεις πρόβλημα με το surf lock.