Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

crabsody

Established Member
3 December 2007
172
Παίδες είχα σκοπό εγω να πάρω αποκωδικοποιητη για να έχω εικόνα και στην κρεβατοκάμαρα. Αν κατάλαβα η nova διέκοψε αυτήν την υπηρεσία; Μόνο σε μια τηλεόραση μπορείς να δεις;

bluechris

Established Member
29 January 2010
162
Παίδες είχα σκοπό εγω να πάρω αποκωδικοποιητη για να έχω εικόνα και στην κρεβατοκάμαρα. Αν κατάλαβα η nova διέκοψε αυτήν την υπηρεσία; Μόνο σε μια τηλεόραση μπορείς να δεις;

Οχι σκας εξτρα λεφτα για 2ο δεκτη και αλλα 10 και εχεις 2η θεαση οπου θες. Οικονομικο και πολυ καλο τη σημερον ημεραν... ολοι τρεξαμε μολις το εβγαλε.

little

Senior Member
30 October 2010
459
Θα το δείτε. Εμπορικά το multiview δεν τους βγήκε, ούτε και η προσφορά value+sport in a box. Όχι μόνο πήρε παράταση ως προσφορά (δεν έχει ξαναγίνει!)- τους έμειναν τα κουτιά αμανάτι στα Saturn στο Φάληρο που είχαν φτιάξει πυραμίδα με κουτιά της nova, εργαζόμενος μου είπε σήμερα ότι δεν πούλησαν ούτε 4 συνδρομές σε διάστημα 4 εβδομάδων, αλλά σε ανενεργούς συνδρομητές value τηλεφωνούν για να δώσουν τζάμπα τρεις (!) μήνες Σούπερ Λϊγκα. :music-smiley-005:

Πριν απο αυτο υπήρχε η δυνατότητα να δεις σε δεύτερη τηλεόραση ;

Ναι. Με ανύπαντρη κάρτα γινόταν κανονικά.

nikoskazanakis

Established Member
18 June 2010
166
Παιδιά υπάρχει και 1 άλλη παράμετρος στο θέμα, που κανένας δεν έθιξε: Ας πούμε ότι εγώ θέλω να είμαι τελείως νόμιμος και για να δουλέψω το multiview με 2 PVR 865 κατεβάζω 4 καλώδια από πάνω (2 για τον καθένα) και τους ενώνω μεταξύ τους. Αυτό γρήγορα γρήγορα γι' αυτούς που δεν είχαν τέτοιες εγκαταστάσεις είναι τεράστια μανούρα και οικονομική επιβάρυνση... Αλλά τεσπά, ας πούμε το ξεπερνάς.

Τι προσθέτω όμως εγώ: Αυτός που θέλει να έχει και έναν δεύτερο δορυφόρο (όχι πολλούς έναν δεύτερο ας πούμε) πρέπει κοντά στα δύο καλώδια που κατέβασε να κατεβάσει και τρίτο για ΚΑΘΕ θέση, για να κοτσάρει ΑΛΛΟΝ δέκτη, αφού οι pace δεν υποστηρίζουν καν diseqc (αν είναι δυνατόν!!!). Πάμε δηλαδή τουλάχιστον σε μεγαλύτερα Lnb περισσότερων θέσεων και σε αριθμό καλωδίων, που πλέον δεν αίναι ανεκτά για ένα νορμάλ σπίτι με τεράστια έξοδα για την εγκατάσταση.

Και το χειρότερο: Αφού οι pace δε σ' αφήνουν καν να δεις τα ελεύθερα του Hotbird (επίσης αν είναι δυνατόν!!!) ακόμη και μόνο για αυτά χρειάζεσαι δεύτερο δέκτη της αγοράς!!!! Αφήστε που για μένα είναι τελείως φυσιολογικό να θες να έχεις τουλάχιστον τον Άστρα, να έχεις υποτυπωδώς δηλαδή 2 δορυφόρους με ανεκτό πρόγραμμα (έτσι το έχω εγώ από την αρχή, θεωρώ απίστευτο να βλέπεις μόνο τη νόβα).

Άρα δεν είναι μόνο τα εξτρά της χρέωσης ή τα υπόλοιπα, αλλά το ότι ουσιαστικά δεσμεύει το κάθε σπίτι να έχει ΜΟΝΟ νόβα, χωρίς καν τα ελεύθερα του Hotbird, ενώ ουσιαστικά σε μια εγκατάσταση Multiview με pvr είναι εκ φύσεως πολύ δύσκολο για το μέσο σπίτι να βάλει και έναν δεύτερο δέκτη για να δει τα αυτονόητα (καλά για περισσότερους δορυφόρους δε μιλάμε καν)...

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Σωστά όλα αυτά που λέτε, αλλά αφορούν το 1% των συνδρομητών.

Που όμως ούτε μας πέρναγε από το μυαλό να το κόψουμε.
Εμείς τόσα χρόνια πληρώναμε 60 ευρουλάκια με η χωρίς μπάλες.

τέλος πάντων σαν τον κερατωμένο σύζυγο κατάντησα.....αηδία.

bluechris

Established Member
29 January 2010
162

Πως το εβγαλες αυτο το στατιστικο τωρα? οι 7 στους 10 φιλοι μου εχουν και Astra και πλεον σε καινουργιες εγκαταστασεις σε πολυκατικιες ειναι κανονας να μπενει πιατο μεγαλο με Astra-hotbird.

giorpap

Established Member
3 August 2007
169
Κι εμένα οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν χώσει πολλά κατοστάρικα σε δορυφορικά. Εδώ όμως μιλάμε για τους συνδρομητές της νόβα. Απο τους 350.000 αυτοί που ενδιαφέρονται και θέλουν τέτοια πράγματα, πόσοι νομίζετε οτι είμαστε?

fragol

AVClub Enthusiast
26 December 2008
807
Δεν εχει σημασια το ποσοι ειμαστε, αλλα το τι ειναι το σωστο τελος παντων !!!

katrisk

New member
17 December 2010
20
Καταρχήν +1

Εγώ πάντως παιδιά αυτό που βλέπω είναι ότι οι σερβιτόροι τρίβουν τα χέρια τους …….:ADFADF1: Και φυσικά ευγνωμονούν την Νόβα για αυτήν την κίνηση ....

1% φίλε μου ίσως είναι αυτοί που βλέπουν μόνο hotbird ,εγώ πάντως όσους γνωρίζω που ασχολούνται με δορυφορικά έχουν 2LNB το λιγότερο Astra-hotbird [FONT=&quot]συνήθως [/FONT] .

giorpap

Established Member
3 August 2007
169
Ρε αδέρφια μαζί σας, και δεν θέλω να γίνω πικρόχολος, αλλά:
1. Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουνε. Θα οργανωθούμε για να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τα 100-200-300 ευρώ που δώσαμε πριν Χ χρόνια για ενα κουτί που βλέπουμε τηλεόραση, ενω γύρω μας γίνεται της π0$t@νας. ΟΚ. Προτιμώ να σπαταλήσω ενέργεια και χρόνο για πιό ουσιαστικές διεκδικήσεις. Τη νόβα αμα με χαλάει τη κόβω. Σύμβαση με δική μου πρωτοβουλία έχουμε, δεν είναι φόρος που υποχρεούμαι να τον πληρώσω.
2. Πρέπει να έχω διαβάσει τουλάχιστο 50 παλιότερα ποστ εδω μέσα του στυλ "καλά της κάνουνε της νόβα και τη κλέβουνε, αφου είναι ανίκανη να προστατέψει και να κλειδώσει το προιόν της". Τώρα που το κλείδωσε δηλαδή ψάχνουμε αφορμή για να κράξουμε?
Κι εγω δε το γουστάρω το μονοπώλιο και το νταβατζιλίκι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι είναι εταιρία. Εμπορική. Με σκοπό το κέρδος. Θα χάσει 1000 (και πολλούς λέω) ΝΟΜΙΜΟΥΣ συνδρομητές με το surf lock, θα κερδίσει άλλα τόσα αρωστάκια με τη μπάλα που θα αναγκαστούνε να αγοράσουνε. Και στο κάτω-κάτω και να μη τους αναπληρώσει, είναι θέμα αρχής να μη σε κλέβουνε και ας έχεις και μικρές απώλειες.

Last edited:

katrisk

New member
17 December 2010
20
θα κερδίσει άλλα τόσα αρωστάκια με τη μπάλα που θα αναγκαστούνε να αγοράσουνε. Και στο κάτω-κάτω και να μη τους αναπληρώσει, είναι θέμα αρχής να μη σε κλέβουνε και ας έχεις και μικρές απώλειες.

Χλωμό το κόβω φίλε μου τα αρωστάκια με την μπάλα έχουν ξυπνήσει πλέων …… εμ τους στήνουν τους αγώνες τα μεγάλα κοράκια εμ χάνουν το στοίχημα που παίζουν εμ θα πληρώνουν για να βλέπουν κιόλας ??:damnyou:

bluechris

Established Member
29 January 2010
162
Ρε αδέρφια μαζί σας, και δεν θέλω να γίνω πικρόχολος, αλλά:
1. Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουνε. Θα οργανωθούμε για να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τα 100-200-300 ευρώ που δώσαμε πριν Χ χρόνια για ενα κουτί που βλέπουμε τηλεόραση, ενω γύρω μας γίνεται της π0$t@νας. ΟΚ. Προτιμώ να σπαταλήσω ενέργεια και χρόνο για πιό ουσιαστικές διεκδικήσεις. Τη νόβα αμα με χαλάει τη κόβω. Σύμβαση με δική μου πρωτοβουλία έχουμε, δεν είναι φόρος που υποχρεούμαι να τον πληρώσω.
2. Πρέπει να έχω διαβάσει τουλάχιστο 50 παλιότερα ποστ εδω μέσα του στυλ "καλά της κάνουνε της νόβα και τη κλέβουνε, αφου είναι ανίκανη να προστατέψει και να κλειδώσει το προιόν της". Τώρα που το κλείδωσε δηλαδή ψάχνουμε αφορμή για να κράξουμε?
Κι εγω δε το γουστάρω το μονοπώλιο και το νταβατζιλίκι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι είναι εταιρία. Εμπορική. Με σκοπό το κέρδος. Θα χάσει 1000 (και πολλούς λέω) ΝΟΜΙΜΟΥΣ συνδρομητές με το surf lock, θα κερδίσει άλλα τόσα αρωστάκια με τη μπάλα που θα αναγκαστούνε να αγοράσουνε. Και στο κάτω-κάτω και να μη τους αναπληρώσει, είναι θέμα αρχής να μη σε κλέβουνε και ας έχεις και μικρές απώλειες.

Αδελφέ επειδή η βαρκούλα μου δεν αρμενίζει σε παρακαλώ πεσμου σε τη τιμή μου παίρνεις τον 8000 μου (μάλλον βρήκα να τον δώσω) ή τον VU μου μιας που πλέον τα μηχανήματα και τα 2 είναι άχρηστα..... (ντακσ δεν είναι) έτσι το λέω για τα 100-200-300 που λες.
Ισως τελικά ότι έγινε έγινε για να μας κάνει οικονομία η νοβα και να μην κάνουμε περιττά έξοδα του στυλ πιατα με μοτερ!!!!!??? 2ο LNB !!!!!???

Καλύτερα όποιος είναι ευτυχισμένος με αυτά που έχει και είναι και έξω από το χορό του δορυφορικού και απλά έχει έναν PACE και είναι μια χαρά να προσπαθεί να καταλάβει πρώτα.

Last edited:

giorpap

Established Member
3 August 2007
169
Δεν είναι άχρηστα τα κουτιά που έχεις, ειδικά οταν μιλάμε για την αφρόκρεμα στους δέκτες. Δεν έδωσες όμως 1500 ευρώ σε hardware για να βλέπεις μόνο νόβα, έτσι? (δε ξέρω, ρωτάω). Εάν ναι, δε θέλω να σε προσβάλω, αλλά έκανες κακή αγορά...

bluechris

Established Member
29 January 2010
162
Όχι φίλε προς θεού δεν έδωσα τόσα για νόβα έχω και ιταλική συνδρομή original απλά για να το καταλάβεις και να μην μπερδεύσαι πριν με εναν δέκτη είχα πάνω νοβα και skyit και DVB-T και είχα όλα σε ένα. Τώρα εκτός από ότι κανείς άλλος στο σπίτι δεν βλέπει νόβα εκτός από το δέκτη που έχει την κάρτα ακόμα και να πληρώσω το Multiview θα πρέπει να τραβήξω έξτρα καλώδια από Ταράτσα και είμαι στον 1ο σε καινούργια πολυκατοικία που όταν την φτιάχναμε είχα προνοήσει να κατεβάσω 4 καλώδια από ταράτσα και πλέον ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ...

Άστο είναι χιλιοειπωμένα τα πάντα και από άλλα παιδιά ... φάγαμε κλωτσιά καλή για άλλους και δεν σώνεται με καμία κουβέντα ή δικαιολογία αυτό που έγινε.

nikoskazanakis

Established Member
18 June 2010
166
Το θέμα με τα καλώδια για μένα παιδιά είναι σοβαρό, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Πλέον ουσιαστικά θες μια ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ εγκατάσταση για νόβα και άλλη μια (με άλλους δέκτες, ξεχωριστά lnb, disecq κλπ.) για να δεις οτιδήποτε άλλο, ακόμα και ελεύθερα στον hotbird. Δεν είναι δυνατόν αυτό! Δηλαδή πέστε μου μια νορμάλ εγκατάσταση με 3-4 δορυφόρους σε 3-4 θέσεις του σπιτιού και Νόβα τι μανούρα και πόσα καλώδια θέλει. Και αυτό ΧΩΡΙΣ το Multiview....Και μόνο που τα σκέφτομαι με πιάνει ζαλάδα. Θα πρέπει να κατεβάσεις 500 καλώδια (που λέει ο λόγος) και να ξεπαραδιαστείς τελείως! Συν την ταλαιπωρία....