Παίδες είχα σκοπό εγω να πάρω αποκωδικοποιητη για να έχω εικόνα και στην κρεβατοκάμαρα. Αν κατάλαβα η nova διέκοψε αυτήν την υπηρεσία; Μόνο σε μια τηλεόραση μπορείς να δεις;
Πριν απο αυτο υπήρχε η δυνατότητα να δεις σε δεύτερη τηλεόραση ;
τζάμπα τρεις (!) μήνες Σούπερ Λϊγκα. :music-smiley-005:
Σωστά όλα αυτά που λέτε, αλλά αφορούν το 1% των συνδρομητών.
θα κερδίσει άλλα τόσα αρωστάκια με τη μπάλα που θα αναγκαστούνε να αγοράσουνε. Και στο κάτω-κάτω και να μη τους αναπληρώσει, είναι θέμα αρχής να μη σε κλέβουνε και ας έχεις και μικρές απώλειες.
Ρε αδέρφια μαζί σας, και δεν θέλω να γίνω πικρόχολος, αλλά:
1. Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουνε. Θα οργανωθούμε για να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τα 100-200-300 ευρώ που δώσαμε πριν Χ χρόνια για ενα κουτί που βλέπουμε τηλεόραση, ενω γύρω μας γίνεται της π0$t@νας. ΟΚ. Προτιμώ να σπαταλήσω ενέργεια και χρόνο για πιό ουσιαστικές διεκδικήσεις. Τη νόβα αμα με χαλάει τη κόβω. Σύμβαση με δική μου πρωτοβουλία έχουμε, δεν είναι φόρος που υποχρεούμαι να τον πληρώσω.
2. Πρέπει να έχω διαβάσει τουλάχιστο 50 παλιότερα ποστ εδω μέσα του στυλ "καλά της κάνουνε της νόβα και τη κλέβουνε, αφου είναι ανίκανη να προστατέψει και να κλειδώσει το προιόν της". Τώρα που το κλείδωσε δηλαδή ψάχνουμε αφορμή για να κράξουμε?
Κι εγω δε το γουστάρω το μονοπώλιο και το νταβατζιλίκι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι είναι εταιρία. Εμπορική. Με σκοπό το κέρδος. Θα χάσει 1000 (και πολλούς λέω) ΝΟΜΙΜΟΥΣ συνδρομητές με το surf lock, θα κερδίσει άλλα τόσα αρωστάκια με τη μπάλα που θα αναγκαστούνε να αγοράσουνε. Και στο κάτω-κάτω και να μη τους αναπληρώσει, είναι θέμα αρχής να μη σε κλέβουνε και ας έχεις και μικρές απώλειες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.