Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Εγώ δεν μετράω. Εσύ μέτρησες και έγραψες 15. Τώρα αν γράφεις και σε Κανά Άλο φόρουμ θα βρεις άλλους 15. Αν κάνεις κάνα ψάξιμο θα βρεις άλλους 15. Και αν ρωτήσεις τριγύρω σου θα μάθεις και για άλλους 15. Πιθανότατα δεν ασχολείσε.

ουτε 100 δεν μαζεψες, και αντε ναναι και 1000 και 2000 τετοιοι συνδρομητες , λεσ να τη νοιαζει τη νοβα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

ουτε 100 δεν μαζεψες, και αντε ναναι και 1000 και 2000 τετοιοι συνδρομητες , λεσ να τη νοιαζει τη νοβα?

Ο κυριότερος λόγος που διακόπτονται οι συνδρομές στη Νόβα είναι η συρρίκνωση των εισοδημάτων μας κυρίως και δευτερευόντως το surf lock 1...

Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει λόγος για αντιδικίες μεταξύ μας όσον αφορά τον αριθμό των συνδρομητών που αποφάσισαν αυτή την περίοδο να διακόψουν τη συνδρομή τους. Ας κρατήσουμε την ενέργειά μας για άλλες "μάχες"!

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

οταν λες τσουναμι ποσους εννοεις? τα 15 ατομα εδω μεσα που ειπαν οτι την εκοψαν...?

Εγώ προσωπικά οι 7 στους 10 γνωστούς που έχω τα έχουν πάρει στο κρανίο με την όλη υπόθεση.
Οι περισσότεροι διέκοψαν και έμειναν μόνο κάτι απελπισμένοι θείοι 70άχρονοι τρελαμένοι με την μπάλα.

Βρίσκεσαι σε τεχνολογικό φόρουμ με αφιερώματα και άρθρα για εξελίξεις της τεχνολογίας και αναρωτιέσαι γιατί γκρινιάζουμε που τρώμε τη φάπα του ενός καναλιού + τη 2η φάπα του για να δούμε HD να πρέπει να φάμε το άλογο ονόματος Pace? πετάμε δηλαδή μοτέρ πετάμε πιάτα πετάμε δέκτες, τσακωνόμαστε σαν οικογένεια για το αν θα δούμε μπάλα ή ταινία ή τα παιδιά boomerang? και προς θεού!!!!!!!! τολμάμε να λέμε γιατί ρε παιδιά να μην μπορώ να βλέπω κάτι και να γράφω κάτι άλλο?? τι είπες τώρα!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αν δεν τους νοιάζει φίλε μου, να διακόπτονται οι συνδρομές μια φορά, εμένα δε με νοιάζει εκατό……. Και να σου πω και κάτι 1 μήνας, είναι που την έκοψα και άρχισαν τα τηλ.... Κύριε και Κύριε.... Λοιπόν μη μου χαλάς το μεσημέρι τώρα δε στη θίξαμε την κυρία 16 χρόνια την πλήρωνα ΟΚ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Αν δεν τους νοιάζει φίλε μου, να διακόπτονται οι συνδρομές μια φορά, εμένα δε με νοιάζει εκατό……. Και να σου πω και κάτι 1 μήνας, είναι που την έκοψα και άρχισαν τα τηλ.... Κύριε και Κύριε.... Λοιπόν μη μου χαλάς το μεσημέρι τώρα δε στη θίξαμε την κυρία 16 χρόνια την πλήρωνα ΟΚ?

1. δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλιεσαι απλα μιλαμε

2. το οτι πληρωνες 16 χρονια συνδρομη δεν καταλαβαινω γιατι νο αναφερεις. πλεον δε γουσταρεισ και την εκοψεσ και καλα ελανεσ κιολασ

οταν λες τσουναμι ποσους εννοεις? τα 15 ατομα εδω μεσα που ειπαν οτι την εκοψαν...?

Παιδιά μην το υπολογίζετε έτσι ……….. σε λάθος περίοδο αποφάσισε να γίνει αυστηρή η εταιρία , εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει θα δίνει 62 για να βλέπει επαναλήψεις ?? απλά το τελευταίο μέτρο ξεχείλισε το ποτήρι που λένε . εδώ άλλοι κόβουν τα 15 που δίνουν σε σερβιτόρους βάλτε με το μυαλό σας τι έχει να γίνει και μην μετράτε τα Post που γίνονται εδώ μέσα η σε άλλα Forum για να μάθετε πόσοι την έκοψαν .-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharin

1. δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλιεσαι απλα μιλαμε
Εννοείται ότι δεν χαλιόμαστε, και ότι συζητάμε….

2. το οτι πληρωνες 16 χρονια συνδρομη δεν καταλαβαινω γιατι νο αναφερεις. πλεον δε γουσταρεισ και την εκοψεσ και καλα ελανεσ κιολασ
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις. Εγωισμό δεν έχεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sh

Εννοείται ότι δεν χαλιόμαστε, και ότι συζητάμε….

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις. Εγωισμό δεν έχεις.

εγωισμο ναι, αλλα για σοβαρα θεματα, οχι για τη νοβα.

και εξακολουθω να μην καταλαιβαινω για το αναφερεις και στην τελικη εκανες την καλυτερη δουλεια! την εκοψες και γλυτωσες το εαυτο σου απο ενα εξτρα τελειως δευτερευον εξοδο.

Νομίζω πως ο φίλος παραπάνω που συνέστησε ψυχραιμία και διαφύλαξη της ενέργειάς μας για άλλες "μάχες" ήταν απόλυτα σωστός.
Από την άλλη 16 χρόνια να πληρώνεις την nova, (εγώ "αισίως" 11 συναπτά έτη)όπως και να το δεις είναι πολλά, να πάρει η ευχή, και δικαιολογημένα "τα παίρνει" κανείς!
Αφήστε μας λοιπόν να κάνουμε κανένα...μνημόσυνο, να ξεσπάσουμε, να μας περάσει :damnyou:!!!

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Νομίζω πως ο φίλος παραπάνω που συνέστησε ψυχραιμία και διαφύλαξη της ενέργειάς μας για άλλες "μάχες" ήταν απόλυτα σωστός.
Από την άλλη 16 χρόνια να πληρώνεις την nova, (εγώ "αισίως" 11 συναπτά έτη)όπως και να το δεις είναι πολλά, να πάρει η ευχή, και δικαιολογημένα "τα παίρνει" κανείς!
Αφήστε μας λοιπόν να κάνουμε κανένα...μνημόσυνο, να ξεσπάσουμε, να μας περάσει :damnyou:!!!
Έτσι…. Όλοι δίκιο έχουμε. Που να το βρούμε όμως. Καλησπέρα!!!!! Που χάθηκες εσύ βρε? :music-smiley-005:

Το έχω ξανασκεφτεί.
3 μέρες πριν το "Δεν πληρώνω", άντιλαμβάνομαι τη κατάσταση ως εξής.
Αγοράσαμε τη συνδρομή από κάποιο μαγαζί (πχ Γερμανός), πριν 7 χρόνια, χωρίς πατάτα. Πήραμε άλλο "λαχανικό" στο σαλόνι μας.
Στη συνέχεια, επενδύσαμε σε άλλα λαχανικά, προκειμένου να βλέπουμε και στο υπνοδωμάτιο. Ήταν παράνομο? Δεν νομίζω.
Αυτή τη στιγμή έχουμε βρεθεί σε μιά κατάσταση, λόγω αλλαγής των "νόμων", να μας περισσεύουν 1 ή 2 λαχανικά, τα οποία έχουμε πληρώσει.
Σκέφτομαι απλώς μιά κίνηση, άν υπάρχει τo νομικό έρεισμα, να ζητήσουμε αποζημίωση απ' τον "νομοθέτη", για την αλλαγή του νόμου.
Ας μας πει κάποιος δικηγόρος, όχι εδώ, αρχικά με pm και μετά, μέσω άλλου διαύλου επικοινωνίας.
Απλώς, όποιος ενδιαφέρεται, ας βάλει ένα +1 σ' αυτό το post.

Δεν υπάρχει νομικό έρεισμα, γιατί ποτέ, είτε έμμεσα είτε άμεσα, δεν εγγυήθηκε η Nova τις πρόσθετες υπηρεσίες που είχες με τον εξοπλισμό σου.

Αντίθετα, δε μπορεί εύκολα να γυρίσει τα πάντα σε DVB-S2, γιατί σε συμβόλαια έχει εγγυηθεί τη συμβατότητα με DVB-S.

Παλικάρι εδώ μέσα από τους 100 το πολύ που μιλάμε αν το κοψαν 15 φαντάσου τι γίνεται γενικά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν τα 85 που τους έδινα το μήνα αλλά έχω εγωισμό. Έκανα το κορόιδο με το HD αλλά και να μου κλειδώσουν το surf lock να πάνε να.....
Νομίζουν ότι οι νέοι χρήστες που μπήκαν με 50 ΝΟΒΑ + ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα μείνουν αμ δε από τα πρώτα έξοδα που θα κόψουν στην κρίση θα είναι. Σήμερα πήρα το πακέτο στην μάνα μου με τα 99 ευρώ θα το εχει 4 μήνες να χαζεύει λόγω προβλήματος υγείας και μετά κόψιμο. Νομίζουν ότι όλοι που πήραν το Nova in a box θα μείνουν.

....H πιθανότητα να μείνουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερη απ το να την κόψουν :icon15: