Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

γεια σας ηθελα να κανω μια ερωτηση το σπιτι μου ειναι μεζονετα υπογειο-ισογειο-1ος οροφος σοφιτα.
στο υπογειο ειναι το μηχανημα που εχει την καρτα (opticum 7300l pvr 2cx plus) και θελω να εχω στην σοφιτα Ν * * Α αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα για να περαστει καλωδιο η για ασυρματο υπαρχει αλλη λυση?
η καρτα ειναι καππα ετσι γραφει δηλαδη.
σκεφτηκα μηπως αντιγραφετε η καρτα!!

αμε. πως δεν αντιγραφεται. την βγαζεις μια φωτοτυπια και εισαι κομπλε

αμε. πως δεν αντιγραφεται. την βγαζεις μια φωτοτυπια και εισαι κομπλε
χααχαχαχχααχ

με φωτοτυπια δεν ξερω αν γινετε αλλα να την βγαλω μια φωτογραφια και να την εκτυπωσο κατι θα γινει.
με εκανες και γελασα σε ευχαριστω.

χααχαχαχχααχ

με φωτοτυπια δεν ξερω αν γινετε αλλα να την βγαλω μια φωτογραφια και να την εκτυπωσο κατι θα γινει.
με εκανες και γελασα σε ευχαριστω.

παρακαλω. :P

προφανως και δεν αντιγραφεται.. γι αυτο και αυτη η απαντηση μου.

παρακαλω. :P

προφανως και δεν αντιγραφεται.. γι αυτο και αυτη η απαντηση μου.
ωραια αρα ψαχνω για αλλο τροπο

υπαρχει καλωδιο ethernet περασμενο σε ολο το σπιτι υπαρχει περιπτωσει να στελνω σημα μεσω του καλοδιου?
θα εχω προβλημα ομως με το ιντερνετ?

Τελικά ήταν πιο εύκολο απο ότι νόμιζα, παραπονιομουν ότι θα είχα σοβαρο πρόβλημα αλλα το θέμα λύθηκε με κοστας μιας μηνιαίας συνδρομής ,

εξηγω δυο ονειροκουτα 800 hd με μια κάρτα στο σπίτι και ένα iPad να βλέπει και τα δυο ονεικοκουτια όπου έπεσε μαυρίλα τις τελευταίες 20 μέρες λόγω αλλαγής surf lock απο 3 Sid σε ένα : τι εκανα λοιπόν ; ΕΚΟΨΑ την συνδρομή μετα απο 10 και πλεον χρόνια αδιαληπτης συνεχούς καταβολής της συνδρομής στη ΝOVA , εξοικονόμηση 750 ευρω το χρόνο στον οικογενειακο ταμείο....

Αγορασα 2 dvbt στικακια τα έβαλα στους 800 ρηδες και έχω σούπερ ψηφιακή εικόνα digea με 27 δωρεάν κανάλια με ERT HD και σούπερ εικόνα σε kontra exrtra3 channel9 MTV nikelodeon εκτός των υπολοίπων ελληνικών καναλιών που μας δίνει η νοβα κτλ με εικόνα και EPG καλύτερο της νοβα με ταυτοχρονη έγγραφη σε δικτυακό δίσκο nas όλου του transpoder της digea χωρίς να κόλαει η κάρτα την οποία και πέταξα και ταυτόχρονη παρακολούθηση στο iPad χωρίς όριο να φοβάσαι να δεις κάτι μην κολλήσει η καταραμενη !!!

Τώρα θα μου πείτε μπάλα και ταινίες σιγά τα ωααα. Ταινίες τις έχουμε κατεβάσει όλες σε υψηλή ανάλυση και υποτιτλους που δεν μας επιτρέπει η υψηλη τεχνολογικά φορθνετ να έχουμε σε δέκτες που δεν είναι pace μας τιμωρεί δηλαδή γιατί δεν πήραμε το δέκτη κουμπαρά - τοστιέρα για να δουμε HD . Μπάλα τι να κάνουμε όλα τα ματς είναι στο Ίντερνετ θα βόλευτουμε με αυτό η θα πάμε στο καφενείο της γιετονιας !!!

Έχω δώσει πάνω απο 7500 στη νοβα τα τελευταία 10 χρόνια άντε γεια να δουμε πότε θα βάλουν μυαλό !!

Επειδή και εμένα Πέμπτη βράδυ η κάρτα (μετά απο κόλλημα το οποίο ξεμπλόκαρε μόνο όταν την έβαλα σε μηχάνημα της NOVA) πέρασε σε surf lock ενα αποφάσισα πως η συνδρομή που έδωσα για αυτό το μήνα ήταν και η τελευταία. Μετά απο 7 χρόνια σε αναλογικό και 4 σε δορυφορικό δεν θα πάρουν άλλα χρήματα απο εμένα.
Δυστυχώς με το τελευταίο τους μέτρο κατά της πειρατίας αχρήστεψαν τις δυνατότητες του DM7025 που έχω (Κυριότερο τη παρακολούθηση ενός προγράμματος και της εγγραφής κάποιου άλλου). Κάτι που το surf lock 3 δεν επηρέαζε καθόλου.
Για αυτό λοιπόν απο εμένα δεν έχει ξανά 61,92 .

Μια από τα ίδια κι εδώ. Η κάρτα έχει αρχίσει να κάνει κολλήματα στο Vu+ Duo και από ό,τι φαίνεται με κατέβασαν στο 1. Ψάχνω τρόπο να το επιβεβαιώσω.
Αν τα καταφέρω, κόβω αμέσως τις συνδρομές. Τους πλήρωνα 10 χρόνια τη ψηφιακή και περισσότερα την αναλογική (την πήραν η γονείς μου όταν πήγα στο ψηφιακό).
Και το μόνο "κακό" που έκανα ήταν να βλέπω ένα κανάλι και να γράφω ένα άλλο.
Απορώ τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι. Αυτοί που κατάφεραν να παρακάμψουν το SID limit 3, προφανώς δεν θα "ενοχληθούν" από το 1.
Τιμωρούν όμως τους "ερασιτέχνες" και κυρίως τους παλιότερους συνδρομητές τους (με τις ανύπαντρες κάρτες). Εκτός αν πιστεύουν ότι θα πληρώσει κανείς 2ο και 3ο 60άρι...

Εχω και μια απορία: τα συμφωνητικά που υπογράψαμε πριν 10 χρόνια για την έναρξη της συνδρομής μας, προέβλεπαν τέτοιους περιορισμούς; Δύσκολο μιας και η τεχνολογία των δεκτών τότε ήταν πολύ πιο περιορισμένη.

Last edited:
Δηλαδή απο ότι καταλαβα το card splitter που είχα αγοράσει πλέον θα τον κάνω κουμπαρα ? λύση δεν υπάρχει ?
Το θέμα είναι ότι τώρα βλέπει 1 τηλεόραση η 2;;; Ποτέ κωδικοποιουνται και δεν βλέπει κανείς στο σπιτι;;

Last edited:
το συγκεκριμένο νήμα που άνοιξα πρίν απο λίγους μήνες ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΝΟVA CARD SHARING είναι πλέον γεγονός. παραθέτω λίγο απο το χθεσινοβραδινο διάλογο με NOVA:
- NOVA ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ NOVA CINEMA, SPORT, ΚΛΠ...
- ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ
- (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ NOVA CINEMA, SPORT, ΚΛΠ...
- ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΣΕ 2η TV???
- ΟΧΙ ΣΕ 1
- ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΣΕ 2η
- ΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 1
- ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΣΕ 2η TV
- ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1
- ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ NOVA CINEMA1
- ΣΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΗΡΘΕ Η ΕΙΚΟΝΑ. ΟΚ ΒΛΕΠΩ
- ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
- ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ...
- ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ???
- ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...!

εννοειται οτι μόλις ανοιξα το 2ο δέκτη μένουν όλοι απο κλειδιά που σημένει οτι έχω serflock1 κ επειδή ειχα κατα καιρούς γράψει οτι όταν μου στερήσουν αυτο το δικαίωμα θα φύγω, σήμερα έκανα διακοπή στη nova μετα απο 15χρόνια κ φυσικα κ στη forthnet.
Λυπάμαι πολύ που θεωρούν τους παλιούς συνδρομητές παράνομους και καταχρηστηκούς επειδή βλέπουν σε 2η tv κ θέλουν με το ζόρι να αγοράσουμε το multyview.
Μultyview εγώ θα αγοράσω σίγουρα όχι όμως απο αυτούς. έτσι με ήθελαν έτσι θα με έχουν...!!!!

Συμφωνω ιδια συνομιλια και γω..! Πιστευετε οτι θα βγει καποια λυση ??? Η ας τα μαζευουμε σιγα σιγα?

Να βλεπουν τις απειρες επαναληψεις τους σε στενο οικογενειακο περιβαλλον.

αυτοί λογικά δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ποιος το μοιράζει σπίτι του και ποιός το μεταπωλεί, και με τόσες διώξεις που γίνανε τελευταία για παράνομη μεταπώληση σήματος, μάλλον έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους και κόβουν τα πάντα.

Και γιατί να την πληρώνω εγώ τη νύφη άμα δεν μπορούν να βρουν ποιοι το μεταπωλούν και ποιοι βλέπουν απλά σε δεύτερη η τρίτη τηλεόραση? Άς έρθουν να μ ελέγξουν

Κι εγώ που νόμιζα ότι φταίει ο δέκτης μου , που να ήξερα ότι η ακατανόμαστη μπλόκαρε και αυτή τη δυνατότητα. Και δεν βλέπω καμία λύση όσο και να ψάχτηκα. Υπάρχει ελπίδα ή καλύτερα να την κόψουμε να τελειώνουμε?

γεια σας εχω καποια ερωτιματα και καποιες αποριες...1 εχει εδω και μια βδομαδα δεν δουλευει η καρτα στο σπλιτερ αμα την βαλω στον πανασατ δουλευει κανονικα εδω μεσα στο φορουμ διαβασα κατι για το surf lock εγω αλλαξα καρτα πριν ενα χρονο οταν με πηραν απο την εταιρια και μου ειπαν να παω να παρω την νεα καρτα μεσα σε αυτον ολο τον χρονο η καρτα η νεα δουλευε στο σπλιτερ κανονικα δηλαδη τωρα τι εγινε με καναν την καρτα surf lock 1??μπορω να κανω κατι για αυτο η τερμα το μοιρασμα μεσα στο σπιτι???να το βγαλω το σπλιτερ ι υπαρχει ακομα ελπιδα??

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

γεια σας εχω καποια ερωτιματα και καποιες αποριες...1 εχει εδω και μια βδομαδα δεν δουλευει η καρτα στο σπλιτερ αμα την βαλω στον πανασατ δουλευει κανονικα εδω μεσα στο φορουμ διαβασα κατι για το surf lock εγω αλλαξα καρτα πριν ενα χρονο οταν με πηραν απο την εταιρια και μου ειπαν να παω να παρω την νεα καρτα μεσα σε αυτον ολο τον χρονο η καρτα η νεα δουλευε στο σπλιτερ κανονικα δηλαδη τωρα τι εγινε με καναν την καρτα surf lock 1??μπορω να κανω κατι για αυτο η τερμα το μοιρασμα μεσα στο σπιτι???να το βγαλω το σπλιτερ ι υπαρχει ακομα ελπιδα??

Πάρε το splitter και κάντο ... κουμπαρά (ωραίο αυτό, το έγραψε ένας φίλος κάπου). LOL

Τέλος το οικιακό μοίρασμα, τέλος και το μη οικιακό, με επίσημη κάρτα πάντα είτε kappa είτε zeta παλιά ή καινούργια! Ακόμη και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχουν δεχθεί "επίθεση" προγραμματισμού και υποβιβασμού του surf lock σε 1 (μόνο μια θέαση καναλιού ανά κάρτα) αργά ή γρήγορα θα γίνει.
Μέχρι να βρεθεί κάποια "τρύπα" στον τρόπο λειτουργίας και στον προγραμματισμό της κάρτας, πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο δε βλέπω λύση στον ορίζοντα. Ακόμη όμως και αν βρεθεί ακόμη και σε αυτή την εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, αυτή θα είναι εντελώς προσωρινή και γρήγορα μπορεί πλέον η nova, να την "κλείσει" με "επίθεση" προγραμματισμού, ενώ τίποτε δεν απαγορεύει πλέον στην nova (νομικά), να καταργήσει εντελώς ακόμη και αυτές τις κάρτες πρόσβασης και ενσωματώσει την αποκωδικοποίηση μέσα σε ιδιοκτησιακούς δέκτες. Το "πάντρεμα" ήταν το πρώτο βήμα, το surf lock1 το δεύτερο, και πιστεύω μέσα στο 2012 θα έχουμε και άλλες εξελίξεις στο θέμα!

Υ.Γ.
Δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβες και ρωτούσες! Το παρόν thread και στον τίτλο αλλά και στα post το λέει ξεκάθαρα! Φιλικά!

Last edited: