Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Για να καταλαβω μπορω να παρω τηλεφωνο να ενεργοποιησω το pvr και να βλεπω κανονικα μεσω σπιλτερ μετα αφου θα με στελνουν αυτο το trideo που ειπε ο danos αφου μετα η καρτες που ειναι στα pvr ειναι surf lock 3...παρακαλω απαντηστε μου.....

Ναι φίλε μου αν το ενεργοπιησεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο σπλιτερ απολύτως είσαι τυχερός που είχες τέτοιο δέκτη

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Ναι φίλε μου αν το ενεργοπιησεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο σπλιτερ απολύτως είσαι τυχερός που είχες τέτοιο δέκτη

Σχετικά με αυτό το ζήτημα ρωτάω κι εγώ εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=82414&page=8

O Panasat PVR 3001 είχε ως γνωστόν 3 tuners.Είχες ανεξάρτητη θέαση σε δυο τηλεοράσεις (τη δεύτερη τηλεόραση τη συνέδεες μέσω της RF έξοδου του δέκτη νομίζω) και επιπλέον έγραφες και ένα τρίτο κανάλι.

Ρωτάω λοιπόν η κάρτα του Panasat PVR 3001 τι επιπέδου surf lock είχε και έχει πλέον? Δηλαδή πέρα από τα 3 tuner που υποστηρίζει μπορείς μέσω splitter να μοιράσεις ακόμα και σε άλλες τηλεοράσεις? Και αν ναι σε πόσες συνολικά?

Νομίζω είναι κατανοητό το ερώτημα μου και πολύ εύλογο!

Δηλαδή ο υποβιβασμός του surf lock στο 1 επηρεάζει την κάρτα του Panasat PVR 3001 ή όχι ??

Αν την επηρεάζει, πώς την επηρεάζει?? (Σε τι επίπεδο είναι το surf lock της??)

Last edited:
17 λεπτά αναμονή στο τμήμα εξυπηρέτησης και δεν απάντησαν.
Δεν πειράζει θα το κόψουν μόνοι τους αφού δεν θα πληρώσω την συνδρομή.
6 και σήμερα λοιπόν για μένα.
HD θα έχω. N*V* δεν θα έχω!

Ικανούς τους έχω πάντως, να μεταφέρουν το τηλεφωνικό κέντρο σε καμία Ρουμανία ή Αλβανία, λόγω κόστους - πάντα. Όπως και να έχει και στα βουλγάρικα ή σέρβικα να μίλαγαν στο τηλεφωνικό κέντρο, τα ίδια αποτελέσματα θα είχαν με τώρα! Τις προάλλες ο δέκτης 831 μπλόκαρε και τηλεφωνώντας στο κέντρο, η απέναντι φωνή νόμιζε πως εννοούσα τον ρούτερ (!!). Όταν δε μου είπε "δοκιμάστε να βγάλετε την υποδοχή DSL" είδα και έπαθα για να συνέλθω.

Παιδιά, πως μπορεί να ερμηνευτεί το παρακάτω που συμβαίνει σε φίλο;

Έχει μέσα στο σπίτι 2 dream και μπορούν και δείχνουν κανονικά διαφορετικά κανάλια. Όμως το βράδυ ο ένας τουλάχιστον κάνει κολλήματα. Δηλαδή παίζει για πχ 10 λεπτά, κολλάει για 2-3 λεπτά κι επανέρχεται πάλι συνήθως. Αν κάνει restart τον card server και το newcamd επανέρχεται αμέσως. Το κάνει εδώ και 3-4 ημέρες, από τις 10 έως τη 1 περίπου. Την υπόλοιπη μέρα δουλεύουν κανονικά.

Σκέφτομαι να του πάω και τον δικό μου για να δοκιμάσει αν και πόσα κανάλια μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα.

Last edited:
Παιδιά, πως μπορεί να ερμηνευτεί το παρακάτω που συμβαίνει σε φίλο;

Έχει μέσα στο σπίτι 2 dream και μπορούν και δείχνουν κανονικά διαφορετικά κανάλια. Όμως το βράδυ ο ένας τουλάχιστον κάνει κολλήματα. Δηλαδή παίζει για πχ 10 λεπτά, κολλάει για 2-3 λεπτά κι επανέρχεται πάλι συνήθως. Αν κάνει restart τον card server και το newcamd επανέρχεται αμέσως. Το κάνει εδώ και 3-4 ημέρες, από τις 10 έως τη 1 περίπου. Την υπόλοιπη μέρα δουλεύουν κανονικά.

Σκέφτομαι να του πάω και τον δικό μου για να δοκιμάσει αν και πόσα κανάλια μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα.

Αυτό που περιγράφεις είναι η "συμπεριφορά" κάρτας με SL1. Παίζει για λίγα λεπτά, παγώνει για 2-3!
Επιβεβαίωσε πρώτα πως την υπόλοιπη μέρα δουλεύει κανονικά! Βάλε δύο διαφορετικά κανάλια και παρακολούθα συμπεριφορά. Μάλλον τα παγώματα σε διαφορετικά κανάλια είναι συνεχή όλη τη μέρα και δεν το έχει αντιληφθεί. Δεν μπορώ να φανταστώ πως υπάρχει κάρτα που το πρωί έχει SL3+ και το βράδυ SL1!!!

Πιθανώς να μην το έχει καταλάβει. Θα του πω να κάτσει να ελέγξει αν και τις άλλες ώρες κάνει κολλήματα...

Καλημέρα,
Μετά απο 11 χρόνια διέκοψα σήμερα την συνδρομή μου.
Δεν μπορούν να μου επιβάλλουν να πάρω δικό τους δέκτη για
να μπορώ να βλέπω άλλο και να γράφω άλλο, η να το βλέπω σε δεύτερη
τηλεόραση.
Ναι η πειρατεία είναι κακό. Και για αυτόν που αγοράζει τα πειρατικά.
Αλλά δεν μπορεί να τιμωρούνται οι νόμιμοι και παλαιοί πελάτες τους.
Ένας λόγος σημαντικός που είχα πάρει Νόβα μόλις κυκλοφόρησε ήταν και
η κακή λήψη των αναλογικών καναλιών στην περιοχή μου. Τώρα με τα
DVB-T δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη. Θα μου λείψουν τα Discovery κλπ αλλά
δεν είναι δυνατόν να ανεχθώ τέτοιου είδους εκβιασμούς.
Δεν έχουν ούτε την επαγγελματική ευαισθησία να ενημερώσουν την πελατεία τους. Αλλά τι να πεις για μια εταιρεία που για τους μιλήσεις πρέπει να χάσεις ώρες για να σου απαντήσουν.
Εκείνοι θα χάσουν τα 70 ευρουλάκια μου κάθε μήνα τα οποία τα πληρώνω μέσω της κάρτας μου και μάλιστα προκαταβολικά!
Εάν αυτοί δεν ενδιαφέρονται μία τότε και εγώ εκατονμία.
Καλημέρα σε όλους.

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε καν θέλουν συνδρομητές με απαιτήσεις και αν χάσουν 10000 πχ συνδρομητές τώρα με ολυμπιακό θα γράψουν άλλους 50 χιλιάδες οπότε ούτε γάτα ούτε ζημια .... Το θέμα είναι αν είναι βιώσιμη μια καταχρεωμενη ετιαρια απάντηση όχι αλλα ζούμε στην Ελλάδα οπότε όλα μπορούν, να συμβούν πχ να δεις να εξαγοράζει όλες τις άλλες εταιρίες εναλακτικων παροχών ... Εάν αλλάξει και σπάσει ο ΟΤΕ στα δυο οπως ακουγετε με το ένα κομμάτι του να έχει μόνο το δίκτυο δηλαδή τα καλώδια μέχρι τα σπίτια μας τότε θα βάλει και η φορθνετ πόδι στην τηλεφωνια παντού κλαφτα Χαραλαμπε !! ας είναι καλα ο τζωρτζακης που σπρώχνει απο μέσα απο το Μαξίμου μέγαλε ΓΑΠ της τεχνολογίας !! Το περίεργο είναι γιατι δεν αντιδρούν οι Γερμανοί να προστατέψουν την επένδυση τους τόσα λεφτά και μαλλωνουν με του συνδικαλιστές αντι να τους έχουν πλάι τους και να τσακισουν την ελεγχομενη κυβερνιτικα ΕΕΤΤ που μόνο αποφάσεις κατα του ΟΤΕ βγάζει !!!

καλημερα.τι εννοεις φιλε suzakia για το αν ειναι ανυπαντρη, και θα εχω προβλημα?εχω καππα καρτα.
ευχαριστω.

Εάν έχει τις υπηρεσίες pvr τα 10 έχτρα ευρω δεν έχει θέμα θα δουλέψει αν έχεις κόψει τις υπηρεσίες όχι ουσιαστικά είναι + 10 ευρω για surf lock 3

καλημερα.εχω και εγω splitter για να μοιραζω σημα στα δωματια.σημερα το πρωι ξυπνησα και ηταν κλειδωμενο εβαλα την καρτα στο αποκωδικοποιητη εκανα reset αλλα τιποτα,εκανα επαναφορα εργοστασιακων επιλογων αλλα παλι τα ιδια.δεν θελω να τους παρω τηλεφωνο γιατι μου την δινουν στα νευρα.υπαρχει αλλος τροπος να δω nova μεχρι τις 31 αυγουστου οποτε και θα κανω διακοπη της συνδρομης?ευχαριστω εκ των προτερων.