Τελος.....

Status
Not open for further replies.
Αποφάσισα πλέον ορίστηκα, καλή συνεχεία σε όλους σας παιδιά. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ μέσα διότι, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει τον μαγκα......για τον λόγο αυτό αποχωρώ εγώ. Άλλα θα θελα να ξερα ένα πράμα, άραγε τα παντελόνια είναι για τους μάγκες(άντρες) πλέον ή είναι τσάμπα μάγκες πίσω από ένα pc....
Συμφωνώ απόλυτα ότι πολλοί "είναι τσάμπα μάγκες πίσω από ένα pc...." το έχω συναντήσει σε όλα περίπου τα φόρουμ,και εγώ πολλές φορές σκέφτηκα "τι κάθομαι και ασχολούμαι".
Λύση πάντως δεν είναι να τα παρατήσεις από ένα φόρουμ και να πας σε κάποιο άλλο ,γιατί και εκεί τα ίδια θα συναντήσεις .
Η το πολεμάς ή τα παρατάς γενικώς,δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αποφάσισα πλέον ορίστηκα, καλή συνεχεία σε όλους σας παιδιά. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ μέσα διότι, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει τον μαγκα......για τον λόγο αυτό αποχωρώ εγώ. Άλλα θα θελα να ξερα ένα πράμα, άραγε τα παντελόνια είναι για τους μάγκες(άντρες) πλέον ή είναι τσάμπα μάγκες πίσω από ένα pc....

Ρε Τόνυ δεν μας χ..ς λέω εγώ?Σε γνώρισα στο άλλο,ονόματα να μην λέμε,έφυγες...Σε βρήκα εδώ,άντε γειά λες πάλι..Που θα σε βρω πάλι?Στο Θερμαικό να κάνεις jet ski?:bigcry:

Έλα έχουμε θέματα να γελάμε με τη γόβα,όλο το χειμώνα:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τελος.....

Το λοιπόν με ευθύνη δικιά μου, προς λήξαν παρεξηγήσεις. Θα μείνω και θα συνεχίσω την τρελά μου και το χόμπι μου. Παρακαλώ να διαγραφεί το παρόν νήμα.

:firstprize::firstprize::firstprize:

:award::award::award:

Το λοιπόν με ευθύνη δικιά μου, προς λήξαν παρεξηγήσεις. Θα μείνω και θα συνεχίσω την τρελά μου και το χόμπι μου. Παρακαλώ να διαγραφεί το παρόν νήμα.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::music-smiley-005::music-smiley-005::marchmellow:Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μα δε σε θελουμε λεμεεεε...

:a0210: καλη συνεχεια στην τρελα σου!!

Πολυκαρπε, χαιρομαι ειλικρινα που παραμενεις,επισης και ισχυει για ολους μας αυτο, οταν εχουμε προβλημα με συμφορουμιτη μας καλο ειναι η 1η ενεργεια να ειναι ενα pm στον διαχειριστη ή ενα report post

Το νημα κλειδωνει και σε 2-3 μερες φευγει

Status
Not open for further replies.