Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Απάντηση: Re: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Εμενα παντως μου ηρθε να πληρωσω "για την ΕΡΤ" 24 ευρα, στον λογαριασμο στο χωριο (απο 31/8 μεχρι 31/12) που το σπιτι ηταν κλειστο και με κλεισμενο το ρολοι.

Αμ πως

Και συ πάλι , αφού δεν μένεις εκεί , κατέβασε την κεραία από την σκεπή να μην φαίνεται πως έχεις TV :flipout: :flipout: :flipout:

Πολυσυζητημένο θέμα και αυτό (πολιτιστική κληρονομιά - επίπεδο τηλεόρασης - κα) με το αν πρέπει να τους πληρώνουμε .

Re: Απάντηση: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Δηλ, τωρα θα πρεπει να δουλευουν ;;;;;

βλακεια κανουνε ..... εγω θα συνεχιζα στην ΕΡΤ μεχρι να βγω στην συνταξη....

Ενα ωραίο πρωινό είπανε ότι .......... τους είπανε ότι μπορούσαν να γίνουν μόνιμοι στην ΕΡΤ κι´ αυτοί αρνηθήκανε.

Παντως εκτός απο αυτούς που είναι άλλωστε "φιρμες" στο είδους τους και κάνουν και καλή εκπομπή ...πιστεύω ότι όλοι οι υπόλοιποι θα αποδεχτούν το....ελαφρώς στριμόκωλο πλαφόν των 16000 γιούρος μηνιαίως!

Το ποσό αυτό που ακούγεται είναι καθαρά μισθός ή το σύνολο του κόστους της παραγωγής?
Και αυτός που θα τους αντικαταστίσει με τα 16.000 θα είναι καλύτερος επειδή είναι φθηνότερος?
Προς τιμήν τους που αρνηθήκαν την μονιμότητα. Κάνουν το καλύτερο πρόγραμμα της πρωινής ζώνης εδώ και χρόνια. Ειδικά η παλαιότερη ραδιοφωνική εκπομπή (οι εργολάβοι) ήταν πολύ καλή και σοβαρή.

Δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να βρούν δουλεία σε ιδιωτικό κανάλι κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα, ίσως λιγότερο ελέυθερο απο ότι μέχρι τώρα. Αν κερδίσαμε ή χασαμε ώς ποιότητα τηλεόρασης απο αυτήν την κίνηση δεν μου είναι ακόμα σαφές

Μάλλον χάσαμε. Ήταν πολύ καλή εκπομπή. Αλήθεια, ο Γερουλάνος θα υποχρεώσει και τους υπαλλήλους της ΕΡΤ να δουλέψουν; Λέω γιατί είχα διαβάσει ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι εμφανίζονται στο Ραδιομέγαρο μόνο για να πάρουν το μισθό τους...

Εντάξει, αν ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις για τη μείωση του κόστους των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση και γλυτώσει το κράτος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες γιούργια...χαλάλι.

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τη μείωση της ποιότητας!

ΥΓ: άσε που αν πάει η Τσαπανίδου σε κανα Star Chanell μπορεί να δούμε και λίγο ντεκολτέ... :)

Re: Απάντηση: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Εντάξει, αν ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις για τη μείωση του κόστους των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση και γλυτώσει το κράτος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες γιούργια...χαλάλι.

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τη μείωση της ποιότητας!

ΥΓ: άσε που αν πάει η Τσαπανίδου σε κανα Star Chanell μπορεί να δούμε και λίγο ντεκολτέ... :)

:flipout:

Μάλλον χάσαμε. Ήταν πολύ καλή εκπομπή. Αλήθεια, ο Γερουλάνος θα υποχρεώσει και τους υπαλλήλους της ΕΡΤ να δουλέψουν; Λέω γιατί είχα διαβάσει ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι εμφανίζονται στο Ραδιομέγαρο μόνο για να πάρουν το μισθό τους...

Πρέπει να επιστρέψει η Δάφνη Μπόκοτα,πού δήλωνε καί ´διωχθείσα αγωνίστρια´ και είχε γίνει και επερώτηση στην Βουλή γι´αυτήν..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ξέρεις τι είναι να παρουσιάζεις την Βίζιον μια φορά τον χρόνο τρεις μέρες και να κάνεις το σπικάζ γιά ένα παιχνίδι με κάτι νεροτσουλήθρες και να πληρώνεσαι σταθερά ολους τούς μήνες..??Mεγίστη προσφορά στον Πολιτισμό.
Λευτεριά στην κυρία Δάφνη..:firstprize::firstprize:

αυτό θα αλλάξει ??

65.000EURO ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΝΩ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20.000/ΕΚΠΟΜΠΗ....

πηγη http://www.inews.gr/88/65000EURO-ko...ulos-amoivetai-me-to-poso-ton-20000ekpobi.htm

και αυτο που μου τη δινει ειναι οτι καθε φορα εχει 200 καλεσμενους και πρεπει να μιλησουν ολοι και να πουν μπουρδολογιες ατελειωτες και να περασει μιαμιση ωρα για να πουν και κανα τραγουδι ......

η πεθερα μου που δεν εχει ΝΟΒΑ και περιμενει απο την ΕΡΤ να περασει το Σαββατοβραδο με λιγη μουσικη την περνει ο υπνος στο τελος ......

και φυσικα οσες φορες ειδα αυτην την εκπομπη εχω ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ με τα πλανα ! δηλ, χορευει καποιος και η καμερα δειχνει για αρκετη ωρα καποιον που κοιταει ακινητος ...
οποιον χορευει θα τον δει κανεις ξωφαλτσα...που και που κιολας:violent-smiley-030:

ελεος με την χρυσοπληρωμενη ποιοτητα πλεον !!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Πρέπει να επιστρέψει η Δάφνη Μπόκοτα,πού δήλωνε καί ´διωχθείσα αγωνίστρια´ και είχε γίνει και επερώτηση στην Βουλή γι´αυτήν..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Η αλήθεια είναι ότι από όταν έχουμε κάνει τη γιουροβίζιο εθνική μας υπόθεση, έχουμε ανέλθει σε δυσθεώρητα ύψη, πολιτιστικώς εννοώ. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια υπόθεση τόσο σημαντική όσο τα αρχαία μάρμαρα στις γρουσούζικες Μαγγίρες :BDGBGDB55:

Είπαμε περικοπές, αλλά όλα τα πράγματα έχουν και ένα όριο!

Εκτός από το αγγούρι και το λουκάνικο, αυτά διαθέτουν από δύο.

Re: Απάντηση: Re: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

και αυτο που μου τη δινει ειναι οτι καθε φορα εχει 200 καλεσμενους και πρεπει να μιλησουν ολοι και να πουν μπουρδολογιες ατελειωτες και να περασει μιαμιση ωρα για να πουν και κανα τραγουδι ......

η πεθερα μου που δεν εχει ΝΟΒΑ και περιμενει απο την ΕΡΤ να περασει το Σαββατοβραδο με λιγη μουσικη την περνει ο υπνος στο τελος ......

Να την προσέχεις όμως Βαγγέλη την πεθερά εάν κοπεί ο Παπαδόπουλος, γιατί έχω την εντύπωση ότι η έτερη εναλλακτική εκείνη την ώρα είναι οι Πύλες του Ανεξήγητου. Μην γλυτώσει τη μουσική και τους χορούς η γυναίκα για να πέσει στα Ούφο και τα κουτάλια που στραβώνουν.

Αυτή μάλιστα...:a0210:

Όχι. Αυτήν...

αγαπητέ μου η μία είναι rolls royce και η άλλη zastava...
ή magnepan και ηχεία υπολογιστή....
ή vacheron constantin και SFΙΚΟ (seiko μαϊμου).

ή ή ή....

πάει το θέμα... :firstprize:

Προσωπικά εχω δει ελάχιστες εκπομπές του Παπαδόπουλου (π.χ. εκείνη με Μικρούτσικο, Κούτρα, κ.α. για το Σταυρό του Νότου, την άλλη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, μια τρίτη για τον Σταύρο Κουγιουμτζή). Οι συγκεκριμένες εκπομπές, για τα δικά μου πολύ υψηλά κριτήρια καθώς έχω επαγγελματική διαστροφή, ήταν εξαιρετικές και πολύ θα ήθελα να υπήρχαν αντίστοιχες εκπομπές και στα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπου δυστυχώς έφθασαν στα όρια τουσ κυλάδικου, γι αυτό και σταμάτησαν.

Από την άλλη μπορώ να πω ότι η εκπομπή του Παπαδόπουλου έχει πολύ υψηλή τηλεθέαση εντός Ελλάδος, περίπου 3 φορές υψηλότερη από το μέσο όρο των τριών καναλιών της ΕΤ, Η ακροαματικότητα της εκπομπής αυξάνεται αναλογικά, όσο απομακρυνόμαστε από τα 5-6 μεγάλα αστικά κέντρα, τουλάχιστον αυτό ισχύει απόλυτα για τη βόριεο Ελλάδα.

Σε μετρήσεις που κάνω σταθερά (με ερωτηματολόγιο) στους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας η τηλεθέαση του Παπαδόπουλου κυμαίνεται από 20-37% σε απόλυτα νούμερα, αλλά παίζει ρόλο και η ποιότητα της εκπομπής και οι καλεσμένοι.

Επίσης μπορώ να σας βεβαιώσω ότι είναι η εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση με προέλευση την Ελλάδα σε Αλβανία, FYROM και Βουλγαρία. Αυτό προκύπτει τόσο από συζητήσεις με ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους τοπικών αλβανικών, σλαβομακεδονικών και βουλγαρικών μέσω ενημέρωσης σε μια ζώνη μέχρι 50 χλμ. βορείως των συνόρων μας, όσο και από δειγματοληπτικό έλεγχο που έχω κάνει μέσω γνωστών μου σε αρκετές πόλεις κοντά στα σύνορα. Ειδικά για τη FYROM προσδιορίζουν την τηλεθέαση στο 8% (!!!!) στο Μοναστήρι και σε μικρότερα ποσοστά σε άλλες πόλεις. Στην Αλβανία κυμαίνεται από 3% μέχρι 20% (!!!!) στις γιορτές όταν βέβαια βρίσκονται στην Αλβανία και οι μετανάστες με τις οικογένειές τους.

Έχω επίσης πληροφορίες ότι αντίστοιχη είναι η κατάσταση στα παράλια της Τουρκίας, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

Και τέλος πάντων δεν είναι η χειρότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ούτε στη δεκάδα με τις χειρότερες και πολλοί θα μπορούσαν να πουν (μεταξύ των οποίων κι εγώ) ότι έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν κάνει εκπτώσεις και ότι προβάλλει συνολικά το ελληνικό τραγούδι, όπως αυτό δημιουργείται και επηρεάζει την ελληνική κοινωνία.

Περί αμοιβών

Υψηλότερες απολαβές από εκείνες που είχαν στην κρατική τηλεόραση λέγεται ότι θα έχει το δίδυμο Λυριτζή - Οικονόμου στη νέα τους θέση στον Σκάι. Την ίδια ώρα στο ραδιομέγαρο χθες υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά των εργαζομένων οι οποίοι καλούνται από τη νέα διοίκηση να διαπραγματευθούν μείωση των αποδοχών τους. Θέμα επίσης έχει ανοίξει και για την αποκλειστική συνεργασία της Μαρίας Xούκλη με τον κρατικό φορέα. Η κα Χούκλη εργάζεται και στο ραδιοσταθμό Βήμα FM.

απο http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1772694

επισης στο ιδιο αρθρο , διαβαστε το «Δελτίο ειδήσεων» ... αυτη ειναι η ποιοτητα μας ...