Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

είναι γνωστό από μέρες όταν αρνήθηκαν το πλαφόν 16000 το μήνα που επέβαλε ο Γερουλάνος...

δεν ξέρω, καλοί είναι συμπαθητικοί είναι, αλλά πλέον δεν μπορώ να δεχτώ να μου μιλάνε γιά ακρίβεια κάθε πρωί και κάθε βράδυ άνθρωποι που παίρνουν 20-25 χιλ το μήνα...

καλα για τους δυο αντρες αλλα η Ποπαρα και καλη εκπομπη εχει και πολυτεκνη χηρα ειναι και πολύ όμορφη!!!κριμα για την ποπη.....

Edit by Γιώργος Κυριακαράκος: Λίγο πιο σεμνά...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

δεν ξέρω, καλοί είναι συμπαθητικοί είναι, αλλά πλέον δεν μπορώ να δεχτώ να μου μιλάνε γιά ακρίβεια κάθε πρωί και κάθε βράδυ άνθρωποι που παίρνουν 20-25 χιλ το μήνα...

τι να το κάνεις; κι οι υπόλοιποι που συνεχίζουν να μιλάνε, λιγότερα νομίζεις παίρνουν; .....

Δηλαδή ο "χωρίς σύνορα που επέστρεψε σπίτι" θα παίρνει λιγότερα;
Θα βρούν την πατέντα ότι αυτός πουλάει έτοιμες εκπομπές στην ΕΤ άρα δεν μπορούν να επιβάλουν πλαφόν.

Α, ρε Ποπάρα τι τραβάς........

Εμενα παντως μου ηρθε να πληρωσω "για την ΕΡΤ" 24 ευρα, στον λογαριασμο στο χωριο (απο 31/8 μεχρι 31/12) που το σπιτι ηταν κλειστο και με κλεισμενο το ρολοι.

Αμ πως

Κώστα, δικαίωμά τους.
Ας πάνε σε ιδιωτικό σταθμό.

Φυσικά, ελεύθεροι επαγγελματίες είναι..
Αλλά δε νομίζω να πάρουν τέτοιο ποσό σε ιδιωτικό σταθμό.
Εχουν αρχίσει κι αυτοί τις περικοπές μιας και τα διαφημιστικά τους έσοδα
είναι περίπου 35% κάτω....

Στο καλό να πανε και καλύτερα για μας γιατί νομίζουν οτι στους ιδιωτικούς ειναι ευκολα τα πραγματα?

Στην κρατική ειτε φερνανε 5% ειτε 10% νουμερα το παραδακι εσκαγε καθε μηνα . Στους ιδιωτικούς ειναι αλλιως ομως .Υπαρχουν συμβολαια με νούμερα .Αν τα φερεις παιρνεις χρημα , αν δεν τα φερεις ενεργοποιούνται ρητρες χα,χα,χα

Και επειδή θα τους τιμωρησει ο κόσμος θα γελάσει κάθε κατσίκι παρδαλό . Τι νομζετε οτι ο Μαρινακης και ο Αλαφούζος και οι αλλοι τα σκορπάνε τα χρήματα ετσι ? Αν δεν πανε καλά τα νουμερα τότε δεν βάζουν διαφήμιση οι εταιρίες και επερχεται το μοιραίο.....

Θα μου πεις τι αναγκη εχουν αφου κανανε την καβατζα ...Ε αλλο αυτό.

ΥΓ Να τσεκαρετε του λογαριασμούς σας της ΔΕΗ . Τι εννοώ . Αν ειναι κοινοχρηστος ή αγροτικός ΔΕΝ πληρωνει ΕΡΤ .Το γράφει και στο πίσω μερος του λογαριασμού. Αν σας χρεώνουν ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και πρεπει να το αφαιρέσουν από το λογαριασμό σας αλλά και αν σας χρέωναν αναδρομικά !!! Ετυχε σε μενα και πήρα τηλ και τον αλλαξαν κατευθειαν και αφαιρεσαν και από τους υπόλοπους και οτι ειχαν χρεώσει .ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

Re: Απάντηση: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

ΥΓ Να τσεκαρετε του λογαριασμούς σας της ΔΕΗ . Τι εννοώ . Αν ειναι κοινοχρηστος ή αγροτικός ΔΕΝ πληρωνει ΕΡΤ .Το γράφει και στο πίσω μερος του λογαριασμού. Αν σας χρεώνουν ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και πρεπει να το αφαιρέσουν από το λογαριασμό σας αλλά και αν σας χρέωναν αναδρομικά !!! Ετυχε σε μενα και πήρα τηλ και τον αλλαξαν κατευθειαν και αφαιρεσαν και από τους υπόλοπους και οτι ειχαν χρεώσει .ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

Σ' αυτο εχεις πολυ δικιο. Αλλα ειναι πολλοι που τα ρολογια της ΔΕΗ που αντιστοιχουν σε κοινοχρηστους χωρους τα εχουν σε καποιο ονομα και ετσι πληρωνουν και ΕΡΤ. Οσοι τα 'χετε ετσι να πατε να τ' αλλαξετε αμεσα.

Απάντηση: Re: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Φυσικά, ελεύθεροι επαγγελματίες είναι..
Αλλά δε νομίζω να πάρουν τέτοιο ποσό σε ιδιωτικό σταθμό.
Εχουν αρχίσει κι αυτοί τις περικοπές μιας και τα διαφημιστικά τους έσοδα
είναι περίπου 35% κάτω....

Αφού επί 1 χρόνο (και συνεχίζουν ακάθεκτοι...) ρήμαξαν την ψυχολογία του κόσμου... τώρα είδαν τα έσοδά τους πεσμένα.
Σε λίγο δεν θα έχουν σε ποιούς να πουλήσουν.
Δεν έχω δάκρυα να τους κλάψω τους φωστήρες...

Re: Απάντηση: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Στο καλό να πανε και καλύτερα για μας γιατί νομίζουν οτι στους ιδιωτικούς ειναι ευκολα τα πραγματα?

Στην κρατική ειτε φερνανε 5% ειτε 10% νουμερα το παραδακι εσκαγε καθε μηνα . Στους ιδιωτικούς ειναι αλλιως ομως .Υπαρχουν συμβολαια με νούμερα .Αν τα φερεις παιρνεις χρημα , αν δεν τα φερεις ενεργοποιούνται ρητρες χα,χα,χα

Και επειδή θα τους τιμωρησει ο κόσμος θα γελάσει κάθε κατσίκι παρδαλό . Τι νομζετε οτι ο Μαρινακης και ο Αλαφούζος και οι αλλοι τα σκορπάνε τα χρήματα ετσι ? Αν δεν πανε καλά τα νουμερα τότε δεν βάζουν διαφήμιση οι εταιρίες και επερχεται το μοιραίο.....

Θα μου πεις τι αναγκη εχουν αφου κανανε την καβατζα ...Ε αλλο αυτό.

Tι καθοριζει εναν λογαριασμο σαν αγροτικο?
Κοιταξα τον δικο μου (του χωριου) και δεν λεει κατι σχετικο οπισθιως

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

Tι καθοριζει εναν λογαριασμο σαν αγροτικο?
Κοιταξα τον δικο μου (του χωριου) και δεν λεει κατι σχετικο οπισθιως

Αν ειναι δηλωμενο ως οικιακό ρευμα και ας ειναι χωριό θα σε χρεώνει .Αν ειναι χωράφι και εχει μεσα μια παραγκα πχ θεωρειται αγροτικό .Αλλά καλύτερα να τσεκάρεις με το κατα τόπους γραφείο