Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τερμα οι ΛυριτζοΟικονόμοι goldenboys

.....εξήγησα ( πμ )![]()
.....εξήγησα ( πμ )![]()
Όπως πολύ σωστά λες ΕΡΤ δεν είναι μόνο η ΕΤ1 και η ΝΕΤ, είναι 3+3 τηλεοπτικά κανάλια, και αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που καλύπτουν ολόκληρη την ελλάδα (ειδικά ακριτικές περιοχές) και κάνουν πρόγραμμα που δεν θα ακούσεις ποτέ σε ιδιωτικό σταθμό.
Αραγε πως πανε στην τηλεθεαση οι δημοσιογραφοι στην νεα στεγη του ΣΚΑΙ?
Και ποσο μας κοστιζουν οι αντικαταστατες τους ξερει κανεις ?
Μια χαρα εκπομπη ειναι και της ΝΕΤ. Εβλεπα και την εκπομπη της Τσαπανιδου αλλα το ιδιο καλη ειναι και του κρατικου καναλιου.
Οι πρωινοι δεν ξερω εκεινες τις ωρες ειμαι πνιγμενος. Παντως το παλαι ποτε διδυμο λυριτζοοικονομεων δεν το γουσταρα ποτε μου.
Ειρωνες,με κουτο χιουμορ και συνηθως στα ορια του μισογυνισμου.
Εμένα μου αρέσουν γιατι κάνουν ενοχλητικές ερωτήσεις σε όλους, ακόμη και σ αυτούς που οι άλλοι συνήθως γλύφουν (πχ αγρότες, απεργούς κάθε είδους κλπ κλπ). Αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου, να μην παίρνει θέση ή να παίρνει για δημοσιογραφικούς λόγους πάντα αντίθετη θέση απο αυτόν που έχει απέναντί του...ο δικηγόρος του διαβόλου για να το πούμε αλλιώς..
Φυσικά οι απόψεις αυτές ειναι προσωπικές
Τώρα τα κάνουν αυτά....
Πρίν στην κρατική δε...γλείφαν καθόλου λές;:BDGBGDB55:
ο άντρας όμως σου δίνει την εντύπωση ότι προσπαθει συνέχεια να κλέψει την παράσταση (προφανώς είναι σχετικά άπειρος).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.