paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,652
Συμφωνώ.Πριν την δω, ειδα και το τερμινατορ3, και το 3ο μου φανηκε πιο ενδιαφερον σαν ταινια.
Το Terminator 3 προσπάθησε να αντιγράψει το Νο2 και απέτυχε γιατι δεν πρόσφερε τιποτα παραπάνω στην ιστορια του εξολοθρευτή…
Το salvation εξελίσσει την ιστορια προσπαθώντας συγχρόνως να προσπεράσει την αίγλη των δυο πρώτων ( δύσκολο εργο)…
Μιλάμε για εντελώς άλλο στυλ ταινίας terminator πράγμα που είναι φυσικό να συμβαίνει αν θέλουμε επιτελους να δούμε που καταλήγει αυτή η ιστορία
E οχι και δε προσφερε τιποτα το 3ο! Το 2 τελειωνει με την ιδεα οτι αποφευγεται η μερα κρισης και το 3ο μας δειχνει οτι τελικα ηταν αναποφευκτη και μαλιστα με αρκετα ενδιαφερον τροπο...
Και εχεις την εντυπωση οτι θα σταματησει ποτε η ιστορια..?
klikΗ ειρωνεία είναι πως το Terminator 3 αν εχει να επιδείξει κάτι θετικο και γενικότερα λόγο ύπαρξης στην σειρα των ταινιών είναι το φιναλε του που έδωσε το σημα έναρξης για την ημερα κρίσης.
Νομίζω πως το γράφω παραπάνω οτι το μονο που εχει να επιδείξει η τρίτη ταινια είναι το φινάλε της
Κατά τα αλλα δεν προσέφερε τιποτα καινούργιο …
Αυτό μάλλον αποδεικνύει ότι απλουστατα δεν ήταν Terminator (κατι στο οποίο συμφωνώ κι εγώ)!Κριτήριο πάντως θεωρώ την κριτική της συζύγου, η οποία όταν ακούει επιστημονική φαντασία, ειδικά Terminator, παίρνει δρόμο με χίλια. Ε, λοιπόν, μου είπε ότι της άρεσε (!!)roud:.
Τουλάχιστον αυτή είχε τον κ. Αρνί (Μουστάκας tm) που απο μόνος του ''κουβαλάει'', κατά ένα μεγάλο μέρος, το franchise στις πλάτες του.Terminator, υπο αυτη την εννοια, δεν ηταν ουτε η μπαρουφα το 3..
Με αυτην την λογικη για μενα καλυτερο ολων ηταν το 1.
Μονοφωνικο , πρωτοπορο στο ειδος του , με αερα B movie , τοχαμε δει καμια 20αρια φορες μεχρι να χωνεψουμε τι ειχε γινει.
Απλα τελειο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.