Terminator 4 - Salvation

Πριν την δω, ειδα και το τερμινατορ3, και το 3ο μου φανηκε πιο ενδιαφερον σαν ταινια.

Πριν την δω, ειδα και το τερμινατορ3, και το 3ο μου φανηκε πιο ενδιαφερον σαν ταινια.
Συμφωνώ.

Το 3 ήταν πιο terminator ενώ το 4 ειναι ''αλλού γι αλλού''.

Το Terminator 3 προσπάθησε να αντιγράψει το Νο2 και απέτυχε γιατι δεν πρόσφερε τιποτα παραπάνω στην ιστορια του εξολοθρευτή…
Το salvation εξελίσσει την ιστορια προσπαθώντας συγχρόνως να προσπεράσει την αίγλη των δυο πρώτων ( δύσκολο εργο)…

Μιλάμε για εντελώς άλλο στυλ ταινίας terminator πράγμα που είναι φυσικό να συμβαίνει αν θέλουμε επιτελους να δούμε που καταλήγει αυτή η ιστορία

Ηταν μια πολυ καλη ταινια οπου 2 ωρες την καταευχαριστιθηκα ,πηγα με την ψυχολογια οχι ότι θα εβλεπα κατι απο TERMINATOR 1,2,3 (αφου δεν έπαιζε και ο Σβαρτζ) απλα κατι το διαφορετικο πχ. σαν μια καινουρια αρχη του T.

Δεν αναφερετε τυχαια το ..... FORGET THE PAST

Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

Το Terminator 3 προσπάθησε να αντιγράψει το Νο2 και απέτυχε γιατι δεν πρόσφερε τιποτα παραπάνω στην ιστορια του εξολοθρευτή…
Το salvation εξελίσσει την ιστορια προσπαθώντας συγχρόνως να προσπεράσει την αίγλη των δυο πρώτων ( δύσκολο εργο)…

Μιλάμε για εντελώς άλλο στυλ ταινίας terminator πράγμα που είναι φυσικό να συμβαίνει αν θέλουμε επιτελους να δούμε που καταλήγει αυτή η ιστορία

E οχι και δε προσφερε τιποτα το 3ο! Το 2 τελειωνει με την ιδεα οτι αποφευγεται η μερα κρισης και το 3ο μας δειχνει οτι τελικα ηταν αναποφευκτη και μαλιστα με αρκετα ενδιαφερον τροπο...

Και εχεις την εντυπωση οτι θα σταματησει ποτε η ιστορια..?

Επιτυχιες τετοιου μεγεθους παντα θα αποτελουν πολο ελξης για νεοτερους δημιουργους και θεατες στο μελλον..

Και μη μου πειτε πως στο μελλον δεν θα δουμε νεα τριλογια Μatrix...:rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

E οχι και δε προσφερε τιποτα το 3ο! Το 2 τελειωνει με την ιδεα οτι αποφευγεται η μερα κρισης και το 3ο μας δειχνει οτι τελικα ηταν αναποφευκτη και μαλιστα με αρκετα ενδιαφερον τροπο...

Και εχεις την εντυπωση οτι θα σταματησει ποτε η ιστορια..?

Νομίζω πως το γράφω παραπάνω οτι το μονο που εχει να επιδείξει η τρίτη ταινια είναι το φινάλε της
Κατά τα αλλα δεν προσέφερε τιποτα καινούργιο …

Η ειρωνεία είναι πως το Terminator 3 αν εχει να επιδείξει κάτι θετικο και γενικότερα λόγο ύπαρξης στην σειρα των ταινιών είναι το φιναλε του που έδωσε το σημα έναρξης για την ημερα κρίσης.
klik

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

Νομίζω πως το γράφω παραπάνω οτι το μονο που εχει να επιδείξει η τρίτη ταινια είναι το φινάλε της
Κατά τα αλλα δεν προσέφερε τιποτα καινούργιο …

Eμενα και η αρχη της μου αρεσε πολυ.

Εχανε απο ηθοποιο βεβαια ....

Εμένα μου άρεσε

Την είδα πριν 5 μέρες.

Κατά τη γνώμη μου, από την τετραλογία το Νο. 2 είναι μακράν το καλύτερο. Τούτη δω όμως η ταινία ήταν άλλο στυλ.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε, περισσότερο μάλιστα από το 3, αν και δεν πρέπει να την θεωρήσουμε ντε και καλά sequel.

Η παρουσία των νεότερων ηθοποιών έδωσε άλλον αέρα. Το σενάριο ήταν καλοδουλεμένο (για ταινία τέτοιου είδους, βέβαια) και η σκηνοθεσία ήταν καλή, σίγουρα με φρέσκους τόνους.

Κριτήριο πάντως θεωρώ την κριτική της συζύγου, η οποία όταν ακούει επιστημονική φαντασία, ειδικά Terminator, παίρνει δρόμο με χίλια. Ε, λοιπόν, μου είπε ότι της άρεσε (!!) :proud:.

Re: Εμένα μου άρεσε

Κριτήριο πάντως θεωρώ την κριτική της συζύγου, η οποία όταν ακούει επιστημονική φαντασία, ειδικά Terminator, παίρνει δρόμο με χίλια. Ε, λοιπόν, μου είπε ότι της άρεσε (!!) :proud:.
Αυτό μάλλον αποδεικνύει ότι απλουστατα δεν ήταν Terminator (κατι στο οποίο συμφωνώ κι εγώ)!

Terminator, υπο αυτη την εννοια, δεν ηταν ουτε η μπαρουφα το 3..
Για εμενα Τ2 rules... (ποτε θα το ξαναδουμε οεο; :p )

Με αυτην την λογικη για μενα καλυτερο ολων ηταν το 1.

Μονοφωνικο , πρωτοπορο στο ειδος του , με αερα B movie , τοχαμε δει καμια 20αρια φορες μεχρι να χωνεψουμε τι ειχε γινει.

Απλα τελειο.

Re: Απάντηση: Terminator 4 - Salvation

Terminator, υπο αυτη την εννοια, δεν ηταν ουτε η μπαρουφα το 3..
Τουλάχιστον αυτή είχε τον κ. Αρνί (Μουστάκας tm) που απο μόνος του ''κουβαλάει'', κατά ένα μεγάλο μέρος, το franchise στις πλάτες του.

Με αυτην την λογικη για μενα καλυτερο ολων ηταν το 1.

Μονοφωνικο , πρωτοπορο στο ειδος του , με αερα B movie , τοχαμε δει καμια 20αρια φορες μεχρι να χωνεψουμε τι ειχε γινει.

Απλα τελειο.

Oh, yeah... :worshippy:

Παιδια χθες το ειδα κι εγω και πραγματικα μου αρεσε. Σιγουρα δεν ηταν Τ2 αλλα μην ξεχναμε οτι αλλες εποχες τοτε(μικροτεροι ολοι μας με πιο αθωα μυαλα) και αλλα πραγματα που συγκρινουμε τωρα. Εχουμε δει και Lord of the rings, Matrix κλπ που εχουν παει τεχνολογικα τα πραγματα πολυ ψηλα σε απιτησεις και προσδοκιες.
Σιγουρα ηταν κλασεις ανωτερο απο το Τ3 (κωμωδια σκετη). Αυτο που με εντυπωσιασε ηταν ο ηχος. Επαθα πλακα με την δουλεια που εχει γινει σε αυτον τον τομεα οπως και η εικονα που ειδα. (αναμενω απο τωρα ΒR)
Σεναριακα ολοι μας θα εχουμε αντιρρησεις γιατι και πως κλπ κλπ. Αλλα μετα απο πολυ καιρο ειδα ταινια (στα χαρτια blockbuster) που πραγματικα δεν ειπα τι μλ....ειδα παλι. Και σιγουρα μετραει το γεγονος οτι ενω περιμενα να δω κατι χειροτερο, ειδα ενα καλο αποτελεσμα (ως αρκετα καλο).

Υγ Και επιτελους ακουσαμε παλι GnR!!

Διαβασα και τα σχολια του Cameron για το εργο. Περιμενω την νεα του δουλεια, το Avatar γιατι με εχει απογοητευσει ο τυπακος. Μια με την μανια με τον τιτανικο,την αλλη με τις ανασκαφες. Φτιαξε κατι αναλογο του Τ2 η Aliens (μην αναφερω το Abyss) η μαλλον εντυπωσιασε με με κατι αναλογο οπως τοκανες με αυτες τις ταινιες οταν ημουν παιδι για να υποβαλω παλι τα σεβη μου.

Το είδα κι εγώ προχτές και συμφωνώ απόλυτα με την κριτική που γράφτηκε στο http://www.authority.gr/index.php/c.../69-category-2/945--terminator-salvation.html και αναφέρει στο τέλος πως

"Μπορεί να λείπει από το “Terminator Salvation” το ιδιαίτερο ύφος που – για διαφορετικούς λόγους – είχαν οι δύο πρώτες ταινίες, όμως (σε αντίθεση με την τρίτη) είναι δεμένο, καλογυρισμένο και βλέπεται ευχάριστα. Έστω και αν δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη σειρά."

Προσωπικά, μου φάνηκε διασκεδαστική περιπέτεια, από αυτές που τις ξεχνάς μόλις βγεις από την αίθουσα προβολής. Είναι διαίτερα εύκολο, ωστόσο, να της συγχωρέσεις πολλά λάθη όταν έρχονται στη μνήμη σου (κωμικές) σκηνές από το TERMINATOR 3! Αυτό που με ανησυχεί πολύ όμως είναι πως θα υπάρξουν και άλλα sequels...:shot:

Το ειδα πριν 20 μερες στο κοσμοπολις στην 9 αιθουσα.Επαθα την πλακα μου με τον ηχο.Εγω προσωπικα δεν εχω ξανα ακουσει κινηματογραφο ετσι.πολυ καλη και η εικονα.Το μελλον ειναι ΨΗΦΙΑΚΟ..