Terra Nova

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Παντως να την πω την αμαρτια μου σαβουρα η σειρα, εχει αρχισει και φτηναινει σε επιπεδο παραγωγης ειδικα στα εφφε αλλα το ολο σκηνικο μενα μου αρεσει για πασατεμπο σειρα.

Μεγαλο ρολο παιζει φυσικα ο διοικητης Τειλορ αλλα και το στησιμο της οικογενειας που θυμιζει "Χαμενοι στο διαστημα".

Δεν θελει πολυ για να ξεπερασει την μετριοτητα ειναι θεμα καθαρα σεναριου.

Κουφαλα Σπιλμπεργκ.

Σιγα μην κοπει με τετοια θεαματικοτητα.

Αντε βελτιωστε το σεναριο τωρα να ανεβει και ποιοτικα.

Να υποθέσω ότι μετά το χτεσινό επεισόδιο θ αρχίσει πόλεμος ......? και πόλεμος με αυτούς που θα έρθουν ή με τους δεινόσαυρους γιατί πολύ greenpeace έχει πέσει....

Επιτέλους γίνεται ενδιαφέρον... Αν και αυτό το "συγχωρούμε τους πάντες"... πολύ κουραστικό... αντί να τους ταΐσουν στα κατοικίδια της γύρω περιοχής...

Χωρις να εχω δει το τελευταιο το ενδιαφερον μου για την σειρα εστω και για πασατεμποσειρα εχει ανεβει τελευταια.

Ο κομαντατε Τειλορ ειναι η αιτια. Πολυ καλη παρουσια εστω και λιγοτερο καρικατουρα απο τον αντιστοιχο ρολο του Αβαταρ.

Κατά τη γνώμη μου η σειρά υποφέρει απο κακογραμμένο σενάριο και σκηνοθετικές ατέλειες .Σαν κεντρική ιδεά είναι καλή. Η αλήθεια είναι πάντως ότι χρειαζόμουν ένα "Lost" γιατί όσες σειρές προσπάθησα να δώ στη 'μετά' εποχή ,δεν με κράτησε καμία.
Ο Τέηλορ είναι όντως πολύ καλός ,όπως επίσης πολύ κακός είναι ο Σερίφης.
Γενικά το cast των ηθοποιών έχει ένα θέμα.
-ο γιός του Σερίφη καλύτερα θα ταίριαζε καλύτερα στην καινούργια καμπάνια της Loreal (το ίδιο και ο γκόμενος της αδερφής του -παρά για σκληροτράχηλος στρατιώτης)
-ο γιός του Τέηλορ δεν φέρνει με τίποτα σε επαναστάτη επιστήμονα που επιβιώνει στη ζούγκλα μόνος του.
-η Σκάι μάλλον καταλάθος επιλέγει (το νέο beverly hills θα της ταίριαζε καλύτερα πιστεύω)

Last edited:
Καλα, πανω που παω να φτιαχτω με το καθε επεισοδιο, ερχεται η στιγμη που εμφανιζεται ο γιος του σεριφη και τα γ@@ει ολα λεμε.
Πανω που παει να γινει κατι και η σειρα αποκτα καποιο ρυθμο, τσουπ πεταγεται απο καποια γωνια αυτος, με το βλεμμα γλαροσουπα και το cool υφακι, λες και κοβει βολτες στο σχολειο του και αρχιζει τα σαλιαρισματα. Επιτηδες τον εχουν για να ροκανιζει το χρονο και να γεμιζει το σεναριο χωρις ιδιαιτερες εξελιξεις.

Αν τον φαει κανενας βροντοσαυρος, ισως παρει η σειρα μπρος.

Last edited:
Καλα, πανω που παω να φτιαχτω με το καθε επεισοδιο, ερχεται η στιγμη που εμφανιζεται ο γιος του σεριφη και τα γ@@ει ολα λεμε.
Πανω που παει να γινει κατι και η σειρα αποκτα καποιο ρυθμο, τσουπ πεταγεται απο καποια γωνια αυτος, με το βλεμμα γλαροσουπα και το cool υφακι, λες και κοβει βολτες στο σχολειο του και αρχιζει τα σαλιαρισματα. Επιτηδες τον εχουν για να ροκανιζει το χρονο και να γεμιζει το σεναριο χωρις ιδιαιτερες εξελιξεις.

Αν τον φαει κανενας βροντοσαυρος, ισως παρει η σειρα μπρος.

Ενναλακτικά μπορούν να τον φάνε και οι sixτερς..
ή
Καταλάθος να περάσει σε άλλη διάσταση μέσα απο την πύλη ,διάσταση μακρινή ...πολύ μακρινή...εποχή του big bang ας πούμε.
ή
Να του φάνε τα μάτια αυτά τα μεταναστευτικά πουλιά ας πούμε και να συνεχίσει η σειρά χωρίς αυτό το "γατίσιο" βλέμμα.

Υπάρχουνε τρόποι πάντως να σωθεί το θέμα ακόμη και τώρα..

Πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο.Action Packed , Dino packed :p , αλλα και story packed ...
Πολυ καλο φιναλε.
Συνολικα σιγουρα αρκετα καλη σειρα (οχι κορυφαια ομως) , που εκανε μια μικρη κοιλια στην μεση ...

Απάντηση: Re: Terra Nova

http://www.deadline.com/2011/12/ter...evel-writers-while-awaiting-renewal-decision/

Πάμε για δεύτερη σαιζόν.

Στο τελευταίο επεισόδιο (12/13) έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.
Tα σχόλια πάντως ακόμα και από τους Αμερικάνους στάζουν χολή του τύπου "πληρώθηκε γι αυτό που έγραψε ? " κτλ

Εγώ σε αυτό που έχω καταλήξει είναι πως η σειρά προσπαθώντας να έχει ευρύτατο ηλικιακά κοινό για να την παρακολουθεί έχει μοιραία "κενά" για μερίδα των θεατών της που δεν πρόκειται να καλύψει πλήρως.

Είπαμε. Οικογενειακή σειρά φαντασίας τύπου Lost in .... past with...... dinos!!