Terra Nova

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Νερόβραστη 1η σεζόν, αδιάφοροι χαρακτήρες, σειρά όπου δεν τόλμησε να κάνει κάτι το (σεναριακά) διαφορετικό ή πιό σοφιστικέ. Βέβαια με το μαχαίρι που πέφτει στις τηλεοπτικές παραγωγές, οτιδήποτε το καινούριο θα προσπαθήσει να αποκτήσει ένα σίγουρο τηλεοπτικό κοινό (στη συγκεκριμένη περίπτωση προ/εφηβικό) και μετά ίσως να κυνηγήσει το κάτι διαφορετικό, αν και για τούτη εδώ την περίπτωση δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Όπως γράφτηκε και αρκετά παραπάνω, ίσα-ίσα κάτι για να περνάμε την ώρα μας οι sci-fi junkies.

Το δε τελευταίο επεισόδιο μετριότατο, με τις όποιες "ανατροπές" να φανερώνουν τα προβλήματα του σεναρίου που δεν ξέρει που θέλει να πάει την υπόθεση. Πλέον αντί για μερικούς αντάρτες θα έχουν να πολεμάνε έναν τακτικό στρατό, όπως και να λύσουν το μυστήριο του portal του τριγώνου των Βερμούδων, το οποίο προφανώς ξερνάει καράβια και λοιπά συμπράγκαλα στα badlands. Ποιός ξέρει, ίσως και να να έχει ξεβράσει και κανένα σενάριο της προκοπής. Θα δείξει. :4600:

Με την ξεραιλα που επικρατει στο Sci-Fi τα βλεπουμε ολα.
Τελικα θα συνεχισει?

Το Fox ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η 2η σαιζόν στο κανάλι και θα ψάξουν να βρουν άλλο δίκτυο ή θα πανε μόνο στο καλωδιακό .

Aν καποια σειρα δεν παε καλα και θελουν να την κοψουν , οκ.Αλλα ρε γαμωτο , δωστε ενα φιναλε της προκοπης ,εστω και βιαστικα σε ενα τελευταιο διωρο επεισοδιο.

Απάντηση: Re: Terra Nova

Μου φαίνεται ότι όλοι οι σεναριογράφοι μάθανε τον ξαφνικό θάνατο από το ποδόσφαιρο και το εφαρμόζουν παντού

εμενα παντως μου αρεσε!! κ η γυναικα μια χαρα το βρηκε. Μαλλον επειδη ηταν φαν της dinotopia καπως τα συνδιασε γιαυτο :))

Τουλάχιστον το τέλος ενώ αφήνει ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα δεν έχει κάποιο cliffhanger.
Πάλι καλά.

Απάντηση: Re: Terra Nova

Ομοίως και αυτή σειρά έχει και επισήμως τελειώσει και δεν ανανεώνεται οπότε αν θέλετε το κλειδώνετε .

Για εμένα κρίμα γιατί ήταν σχετικά πρωτότυπο το σενάριο (όσο δεν το μετέτρεπαν σε προϊστορική σαπουνόπερα) και θα είχε ενδιαφέρον η συνέχεια.