Τεστ 28 τηλεορασεων 40-42'' (Ηitech)

Αν κάποιος αναλάμβανε το scannάρισμα των συγκεκριμένων σελίδων του Hitech θα μας έβγαζε από τον κόπο.:BDGBGDB55:

Εγω παντως το Hi Tech δεν το εμπιστευομαι. Οι διαφορα πχ. Χ3500 με W3000 ειναι υπερβολικη και δεν δικαιολογειται απο τα 100 Hz.

Καποια μαλακια εχουν κανει σιγουρα με την βαθμολογια της, οπως και με τα 100Hz! Δεν μπορει με τοσα νεα χαρακτηριστικα να παιρνει ιδια βαθμολογια με την W2000!

Λοιπον για οσους το εμπιστευονται αλλα δεν το πηραν ή δεν προκειται να το παρουν (εχει και 15 ευρω λογω του blu ray - hi def planet), εχουμε και λεμε.

To τεστ εγινε μονο με blu ray. Δεν εγινε τεστ σε sd.

Στις full hd 10 στο συνολο τα αποτελεσματα ειναι (στην παρενθεση η βαθμολογια σε εικονα)

1. sony 40x3500 (9.5)
2. philips 42pfl9732 (9.3)
3. samsung 40m86 (9.1)
4. sony 40w3000 (8.8)
5. sharp 42xd1 (9.1)
6. Lg 42ly95 (9.1)
7. sony 40w2000 (8.8)
8. lg 42lf75 (8.9)
9. sch. lorenz lt42 (8.8)
10. tosh 42x3030 (8.6)

HD READY
1.pio 428xd (9.6)
2. pio 4280xd (9.7)
3.sam Q96 (9.3)
4. sam C96 (9.2)
5. tosh wlt68 (8.9)
6.philips pfp5532 (9.3)
7. sharp rd2e (9.1)
8. sam r86 (8.8)
9.sharp rd1 (8.9)
10. sony s3000 (8.8)

για να σας προλαβω η sony 40D3000 δεν ηταν στη δοκιμη.

:award::Banane0::BDGBGDB55:

ρε παιδια γιατι το ψαχνετε ακομα?

απλα μαθηματικα ειναι.

Γιωργο με μπερδεψες...

Tι ειναι μαθηματικα? Οτι η τηλεοραση που πηρε βραβειο EISA βγαινει χειροτερη απο καποια Philips 5532? Δεν λεω , καλη πρεπει να ειναι και αυτη αλλα ας ειμαστε και λιγο σοβαροι...:BDGBGDB55:

YΓ. Καλα η Shaub Lorenz πηρε καλυτερη βαθμολογια απο την Τοshiba?

Last edited:
H philpis pfp42 παίρνει 9.3?
Αν υποθέσουμε ότι είναι εγκυρο είναι πολύ εντυπωσιακό για την κατηγορία τιμής της

LG 42LY95 και Samsung M86 ίδια βαθμολογία....

Επειδή είχα και τις 2, σας διαβεβαιώνω πως αυτό δεν ισχύει ΟΥΤΕ ΚΑΝ

Ακριβώς αυτό εννοώ. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τις συγκρίνω. Με το ίδιο Player και γενικά ίδιο setup (είχα δοκιμάσει και στις 2 ps3 ενώς φίλου με το james bond) ήταν το άσπρο με το μαύρο. Καλή η LG δεν λέω, αλλά πολλά σκαλιά κάτω από την samsung.

Πιστευω πως αυτοί που γνωρίζουν και παρακολουθούν τις εξελίξεις δεν χρειάζονται το hitech να τους πει ποιά τηλεόραση είναι η καλύτερη.

Πόσο έχει η pionner;

Νομιζω οτι στο θεμα της pioneer τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα. Και σε ξενα περιοδικα, αλλα το βασικοτερο συνforumιτες που την εχουν δει, επιβεβαιωνουν οτι μιλαμε για την καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει.

Γενικα θεωρω οτι σ' αυτα τα group test (ολων των περιοδικων) η λεπτομερης αναλυση επικεντρωνεται στα 2-3 κορυφαια μοντελα καθε κατηγοριας (βλ χ3500, 9732, 428, 4280). Για το καθενα αφιερωνεται μια σελιδα της οποιας τα 2/3 ειναι περιγραφη και το 1/3 review.
Στα υπολοιπα μοντελα αναφερουν στα γρηγορα 2-3 βασικες μετρησεις και καποιες προφανεις επισημανσεις και τελος.
πχ w3000...."H βασικη διαφορα των 2 μοντελων (ενν. με την x3500) εγκεινται στην εκδοση του bravia engine. Mε την εκδοση EX που ενσωματωνει η w3000 προσφερεται το upscaling των σηματων sd στην αναλυση του πανελ. Απουσιαζει ομως η προηγμενη επεξεργασια του συστηματος Pro που επιτυγχανει την αριστη αποδοση της κίνησης και την αριστη χρωματικη συμπεριφορα της x με αποτελεσμα η w να υστερει στα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα με το αδελφο μοντελο. Συνολικα ομως προκειται για μια πολυ καλη τηλ. που δικαιολογει την τιμη της. Παπαλα.

Πολυ αμφιβαλλω αν στα περιοδικα (οχι μονο εδω) οταν κανουν τετοιου ειδους ομαδικα τεστ καλιμπραρουν σωστα πρωτα ολες τις τηλ. Μου φαινεται αδυνατον. Καλο λοιπον ειναι να ειμαστε λιγο προσεκτικοι (και επιφυλακτικοι) οταν διαβαζουμε.

Παρολα αυτα τα ευσημα μου στο hitech για το εκπληκτικο blu ray του. A must have για ολους τους κατοχους ps3. Γυρισμενο ολο με high definition cameras η εικονα του δεν συγρινεται ουτε με την καλυτερη blu ray ταινια. Απλα απιστευτη!

Επισης στα τεχν. χαρακτηριστικα της W3000 αναφερει οτι ΔΕΝ εχει x.v.YCC! Οτι να 'ναι!

Απ'οτι φαίνεται η W3000 είναι τρελο κελεπούρι, έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την Χ3000. Η μόνη διαφορά είναι η απουσία 100Hz, που απο οτι ακούγεται είναι προβληματικό ακόμα.
Εχει εμφανιστεί σε γερμανικά μαγαζιά με τιμούλα 1900 euro.

Βέβαια μέχρι τα Χριστούγεννα που έχω σκοπό να αγοράσω πολλά θα αλλάξουν.
Εγω προσωπικά ελπίζω σε Samsung 40άρες με LED Backlight και 100hz 2ης γενιάς....

Απάντηση: Re: Τεστ 28 τηλεορασεων 40-42'' (Ηitech)

Εμενα μου αρέσει αυτό το Test γιατί δικαιώθηκα με την επιλογή της sam C96 (9.2) :D

Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει!!! :grinning-smiley-043

Τελικά αυτή η Sony η έχει τις καλύτερες τηλεοράσεις η τα καλύτερα κονε. Πώς γίνετε πάντα όταν συμμετέχει στα test να είναι πρώτη ακόμα δεν το κατάλαβα . Αν είχε και plasma πάλι πρώτη θα ήταν . Βέβαια αυτό είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί συμβαίνει αλλά τέλος πάντων.