Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα
Μπορεί να είναι το πρώτο post μου αλλά διαβάζω το forum αρκετά και σχεδόν κάθε μέρα (μην πω πολλές φορές την μέρα).
Ήθελα λοιπόν να καταθέσω κ εγώ την άποψή μου σε πολλάθέματα που διαβάζω εδώ μέσα αλλά με παρακίνησε η κριτική στο συγκεκριμένο περιοδικό, το οποίο παρεπιπτώντος διαβάζω ανελιπώς εδώ και πααααρα πολλά χρόνια.
Οι πληροφορίες λοιπόν που πέρνουμε σήμερα είναι πάρα πολλές και συγκεχυμένες απο κανάλια, περιοδικά, εφημερίδες, internet και..... forums.
Αυτές λοιπόν οι πληροφορίες πρέπει και να φιλτράρονται και να επεξεργάζονται διεξοδικά και φυσικά να μην ρίχνονται στην πυρά (μόνο ο Χιτλερ το έκανε. Η έρευνα λοιπόν του περιοδικού έγινε με συγκεκριμένα επιστημονικά μηχανήματα, τα οποία και έβγαλαν κάποια αποτελέσματα τα οποία μάλιστα σε συγκεντρωτική βαθμολογία βγάζουν ένα νούμερο το οποίο και φυσικά βγαίνει απο πολλούς λόγους (ratios). Υποκειμενικά λοιπόν οι συντάκτες έκριναν το πόση σημασία έχουν κάποια πράγματα στην αξιολόγηση μιας τηλεόρασης (όπως και κάθε καταναλωτικής συσκευής) και έβγαλαν ένα νούμερα. Θα μου πείτε βρε νούμερο εμείς τηλεόραση αγοράζουμε και όχι νουμερα. Και εδώ λοιπόν πρέπει να πω ότι μπαίνει η κριτική σκέψη. Ένα παράδειγμα είναι η plasma της philips η οποία και τόσο κατακρίθηκε. Παρατήρησε κανείς σας λοιπόν ότι είναι η φθηνότερη τηλεόραση της δοκιμής. Σε πολλούς απο εδώ μέσα μπορεί αυτό να μην παίζει ρόλο (INCLUDING ME) αλλα για κάποιους άλλους μετράει πολύ. Το περιοδικό λοιπόν προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενικό γίνεται σε ένα ΑΡΚΕΤΑ υποκειμενικό θέμα. Εδώ ρε παιδία πλακόνεστε για το πια τηλεόραση έχει την καλύτερη εικόνα και παντού υπάρχουν διαφορές στην εκτίμηση (βγάζω την ουρά μου απέξω γιατί ακόμη δεν έχω προλάβει αλλα μην νομίζετε ότι δεν ειμαι κ εγώ αρρωστάκι). Επομένως καλό θα είναι να κριτηκάρουμε κάποια πράγματα αλλα και να τα ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Δεν κατακρίνω κανέναν απλά θα ήθελα να πώ ότι το υπάρχον μπερδεμά μου σχετικά με το ποια και τι είδους τηλεόραση θα αντικαταστήσει την παλιά καλή CRT μου προέρχεται από πολύ διάβασμα και αυτού του forum και περιοδικών όπως το HI TECH. Και σε τελική ανάλυση 100Κ αναγνώστες ρε παιδιά δεν είναι όλοι κορόιδα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το περιοδικό και όποιος φυσικά το γράφει πρέπει να μένει στο απυρόβλητο).
Χίλια συγνώμη εαν σας κούρασα απλά είναι το πρώτο μου post και είχα μια δεδομένη εφράδεια του πρωτάρη. :argue:
Για να ειμαι ειλικρινης παντως, δεν περιμενα τοσο καλα λογια και τετοια υποστηριξη για τις plasma τηλεορασεις.Εβαλε τα πραγματα στην θεση τους σε οτι αφορα τον "μυθο" γυρω απο τις δυο τεχνολογιες.
Για να ειμαι ειλικρινης παντως, δεν περιμενα τοσο καλα λογια και τετοια υποστηριξη για τις plasma τηλεορασεις.Εβαλε τα πραγματα στην θεση τους σε οτι αφορα τον "μυθο" γυρω απο τις δυο τεχνολογιες.
Αυτό όμως δεν τον κάνει ούτε αυτό ούτε το τέστ για τα σκουπίδια και ναι υπάρχουν πολλά πράγματα μέσα που μπορεί να μας βοηθήσουν όλους (όπως πχ. πραγματικό μετρήσιμο contrast και όχι αυτό που μας τσαμπουνάνε στις διαφημίσεις ΟΛΕΣ οι εταιρείες - ναι ακόμη και η KURO Η PIO λέει ότι έχει 16.000:1 που το τέστ την βγάζει με διαφορά πρώτη αλλά με το υποτριπλάσιο).
Rivers; said:Εγω οπως εχω αναφερει και παραπανω θεωρω το τεστ αναξιοπιστο. Δεν μπορω να πιστεψω οτι η τηλεοραση που πηρε EISA award (PX70) βγαινει ουτε λιγο ουτε πολυ για τα μπαζα..
Πάντως το θέμα της τιμής δεν είναι πρόβλημα έως τα 2800 όσο το ότι η Pioneer δεν είναι FULL HD και κατά πόσο μελλοντικά θα έχει επιπτώσεις με τυχόν νέες πηγές σήματος FULL HD
Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.
Αν η Pioneer δείχνει καλύτερα το HD υλικό από την Philips θα συνεχίσει να το κάνει όσα χρόνια και να περάσουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.