Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Αγόρια μην τρελαίνεστε .... ένα διπλό μετρηματάκι στον φράχτη πάντα χρειάζεται. Δηλαδή είναι χάσιμο χρόνου για τον ερασιτέχνη να μετρήσει τον φράχτη μπροστά πίσω ??? Πόσα διαφορετικά κοψίματα θα κάνει για να προσθέσουμε τον χρόνο καθυστέρησης ??
Μην κοιτάτε τους μάγκες στο youtube με τα εργαλεία που έχουν κάτι πάγκους μεταλλικούς 5 πόντους πάχος στα παγκοπρίονα και κάτι φράχτες βιομηχανικούς ...αυτά είναι μεγαλεία για άλλους.
Εγώ στην ιδιοκατασκευή μου έχω τον σφηχτήρα στην μέση του φράχτη ...μετακινώ...μετράω μπρός πίσω ...σφίγγω .... ξαναμετράω (βασικό) ...και κόβω. Δεν αισθάνομαι οτι καθυστερώ την πορεία της εργασίας. Σημασία έχει να μπορεί να διορθωθεί η πιθανή διαφορά του φράχτη εύκολα ... και αυτό εξαρτάται από τον τρόπο στήριξης και σφιξίματος του φράχτη.

Συμφωνω οτι δεν ειναι μεγαλος κοπος να μετρησεις δυο φορες...
αλλα θεωρουσα ισως λαθος...οτι ΑΝ δωσεις τοσα λεφτα (σιγουρα μπορεις να δωσεις και πολλα παραπανω) δεν θα εχεις ασαφιες στα κοψιματα σου...

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Εσενα σκεφτηκα εκεινη την ωρα Μιχαλη!

Κατι πρεπει να της εχει κανει ο Σιφης δεν εξηγειται αλλιως!

Η ελιά δεν είναι δύσκολη στο κόψιμο...
Σήμερα έκοβα, ίδια πάχη, ελιά και οξιά. Η ελιά κοβόταν αρκετά πιο εύκολα.

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Γύρνα ανάποδα τον φράχτη και κοίτα στο πράσινο του μέρος εκεί που έχει μια πατουρίτσα..
Αν πάλι δεν κατάλαβες έλα μετά τις 6.30 σπίτι που θα είναι και ο άλλος ο παλαβός.

Μια χαρά ειναι το μηχάνημα. Καλορίζικο
Πλέον είσαι και επίσημα ο εικονολήπτης του φόρουμ, το κατάλαβες, ε;
Καλές καταςκευες, με πρώτη μια ωραία βαση.
Αυτός ο πάγκος μου κανει λίγο επικίνδυνος.

Sent from my iPad using Tapatalk

[/COLOR]Και ένα χαζοβίντεάκι

https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=Mokln3TnTgw

Μια παρατήρηση Αντώνη στο βίντεο . Φτιαξε μια ξύλινη ταιστρα και να σπρωχνεις πάντα το κομμάτι που ειναι αναμεσα σε δίσκο και φράχτη , ειδικα σε μικρα κομμάτια για θεμα ασφάλειας .

Ηλία δεν αρκεί αυτή που έρχεται μαζί με το pts-10? ή εννοείς κάτι σε πιο λεπτό από 1 εκ που είναι αυτή που έχει τώρα?

Ηλία δεν αρκεί αυτή που έρχεται μαζί με το pts-10? ή εννοείς κάτι σε πιο λεπτό από 1 εκ που είναι αυτή που έχει τώρα?

Για την περίπτωση που δεν θέλει να την χαλάσει και για μικρότερα κομμάτια του 1ος ποντου . Η ξύλινη και να χαλάσει φτιάχνει και αλλη .

Σήμερα έκανα μιά δοκιμή τό stand Triton
Eίναι πολύ σταθερό τό δοκαράκι 4,5 χ 4,5 πού δοκίμασα γλυστράει σάν χέλι επάνω στό μαύρο λάστιχο,καμμιά μετατόπιση τoύ stand.
Βάζω φωτογραφίες και τίς αποστάσεις από πόδι σέ πόδι διαγώνια είναι 90 cm πολύ μεγάλος αστερίας δημιουργείται με τά ποδια και ειναι πολύ σταθερό,το δοκαράκι που χωράει μέσα στό κοίλωμα είναι μέχρι 5,5 cm,καί τό σφίξιμο πού μπορεί να κάνει η δαγκάνα είναι υλικό μέχρι 3 cm τό λιγότερο

Mπάμπη δέν έχω δοκιμάσει άλλο stand γιά να ξέρω συμπεριφορές,αλλά είναι βράχος.

triton13.jpg

triton12.jpg

triton11.jpg

triton14.jpg

triton16.jpg

triton15.jpg

triton17.jpg

Μπράβο Δημήτρη, ενημερωτική φωτοπαρουσίαση. Όλα τα πρόλαβες πάντως...

Μπράβο Δημήτρη, ενημερωτική φωτοπαρουσίαση. Όλα τα πρόλαβες πάντως...

Να σαι καλά Παναγιώτη ευχαριστώ
Τιραμόλας έγινα σήμερα όντως :flipout:

Μπράβο ρε Μήτσο, σ´ ευχαριστώ πολύ.
Ήθελα μια πολύ γρήγορη άποψη, εν όψει της νέας ομαδικής, γιατί σε περίπτωση που ήταν κάτι φθηνιάρικο θα ακύρωνα τη δεύτερη που σκόπευα να πάρω.

Μόνο εγώ δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες του Δημήτρη ....:chinscratch:

Αυτός ο ιστότοπος δεν μπορεί να προσφέρει ασφαλή σύνδεση

Ο κεντρικός υπολογιστής i37.servimg.com χρησιμοποιεί μη υποστηριζόμενο πρωτόκολλο.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

Ο κεντρικός υπολογιστής i37.servimg.com χρησιμοποιεί μη υποστηριζόμενο πρωτόκολλο.

Εχεις firefox? το κανει μονο σε αυτο ή και σε αλλα site?

δοκίμασε να το δεις το με άλλον browser

Με Google Chrome τα βλέπω ...το κάνει σε αυτές του Δημήτρη και σε αυτές που βάζει ο Πάνος στο PhotoUploads αλλά του Πάνου τα βλέπω μέσα από το προφίλ του.
Το link της φωτογραφίας ούτε με IE το ανοίγει. Τα XP θα φταίνε μάλλον.... ή οι περίεργοι hosters

Μπράβο ρε Μήτσο, σ´ ευχαριστώ πολύ.
Ήθελα μια πολύ γρήγορη άποψη, εν όψει της νέας ομαδικής, γιατί σε περίπτωση που ήταν κάτι φθηνιάρικο θα ακύρωνα τη δεύτερη που σκόπευα να πάρω.

Τίποτα Μπάμπη ευχαρίστηση μου
Μιά χαρά στιβαρό είναι δέν είναι φτηνιάρικο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

άψογος !! (για άλλη μια φορά)

-bye-

Εχεις firefox? το κανει μονο σε αυτο ή και σε αλλα site?
εγώ με firefox είμαι και βλέπω τα πάντα σε όλους....επίσης δοκίμασα και με IE και chrome και 2-3 ακόμη αγνώστους browser και δεν είχα πρόβλημα να δω τις εικόνες....οπότε σίγουρα δεν είναι θέμα browser...

τελικά είναι θέμα browser, απλά σε μένα το είχα λύσει παλιότερα, είναι ένα θέμα του chrome με τα SSL Certificates

θα γράψεις στο url το chrome://flags θα πας έτσι στα hidden settings του chrome
εκεί μέσα θα κάνεις search για το option Minimum SSLv3 version support
και θα το αλλάξεις σε SSLv3
restart το pc και πρέπει να είναι ΟΚ.

άμα δεν δουλέψει αυτό θα πρέπει να σβήσεις την cache ( στα windows είναι στο control panel ) των ssl certificate

Last edited: