Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δυο χρόνια, όχι παραπάνω, είναι το 3,6 όχι το σπαστό, αυτό με την ενσωματωμένη μπαταρία.

Μπορεις παντα να το στειλεις σερβις, μαζι με τον φορτιστη ως ελλατωματικο για αλλαγη. Δες τι λεει το μανουαλ περι μπαταριας-εγγυησεως, μιας και ειναι ενσωματωμενη, πρεπει να εμπιπτει στην γενικη εγγυηση μηχανηματος - 3 χρονια......

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Μπορεις παντα να το στειλεις σερβις, μαζι με τον φορτιστη ως ελλατωματικο για αλλαγη. Δες τι λεει το μανουαλ περι μπαταριας-εγγυησεως, μιας και ειναι ενσωματωμενη, πρεπει να εμπιπτει στην γενικη εγγυηση μηχανηματος - 3 χρονια......

ευχαριστώ.

Πήρα τώρα τελευταία και δοκίμασα αυτά τα τρυπάνια για γυαλι της Wolfcraft . Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την κοπή. Υπομονή και νεράκι χρειάζονται. Δεν ξέρω για πόσα τρυπήματα θα αντέξουν αλλά μέ "έπεισαν"...

Μπορει να ειναι δουλεμενη περισσοτερο. Ισως θελει να πει οτι η κνιπεχ εχει μεινει περισσοτερο αφθαρτη. Για το μπαταριας μακιτα δεν εχετε να σχολιασετε κατι?

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Εεεε μα δες το!!!
Η Knipex κερδισε κατα κρατος.

Κι εγώ τι λέω ρε συ Κυριάκο; Μη με τρελαίνεις... Αυτό δε λέω; Τι αντίθετο μου λές;
Σου είπα οτι εκτός από ένα Facom (που τελικά είναι δύο) κι ένα Wiha (που κι αυτά τελικά είναι δύο) όλα τα άλλα που έχω είναι Knipex.

Χαχαχαχα! Άλλο κατάλαβα ντε μη βαρας.
Απλά σε βλέπω να αγοράζεις πολλά wurth τελευταία και ανησυχώ...

Και ακόμα δεν είδες τίποτε... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    179.3 KB · Views: 188
  • image.jpg
    image.jpg
    113.1 KB · Views: 185

Γειά σου ρε Μπααααμπηηηηηη!!!!!
Για πέρασε από το τι παραγγείλαμε σήμερα.....

Όχι ρε, μη τσιμπάς...
Είμαι πιστός εγώ, τα είπαμε αυτά. Ε, που και που χουφτώνουμε και καμιά γκομενιλτσα για ενημέρωση αλλά μέχρι εκει. :flipout:

Τα χτυπησες ρε θηριο;;Καλοριζικα!!Φοβερα εργαλεια....

Όχι Νικόλα, αυτό λέω πιο πάνω στον Κυριάκο. Το σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες αλλά, τελικά, αν και η τιμή ήταν πολύ δελεαστική, προτίμησα αυτό