- 10 September 2007
- 116
Σας καλησπερίζω και ζητώ την βοήθειά σας στην δύσκολη μετάβαση από μία 17άρα philips 10ετίας σε ένα νέο "σύνολάκι". Αν και αρχικά ήμουν στα 1500 για TV μόνο, είπα να πάω λίγο παραπάνω και να τα πάρω ΟΛΑ!
Μετά από πολλές ώρες "μελέτης" εδώ, μετά από μπερδέματα και κρίσεις αναποφασηστικότητας, νομίζω (όχι δεν είμαι ακόμη σίγουρος 100% και δεν νομίζω πως θα είμαι ποτέ, αλλά πρέπει κάπου να καταλήξω) πως έφτασα στο σημείο της αγοράς.
Λέω λοιπόν για τα :
1. TV Panasonic TH-42px70E
2. DVD Pioneer DV-600AV
Και θα ήθελα να τα συνοδέψω για ήχο με ένα από τα :
1. Logitech Z-5500
ή
2. Sony HT-DDW890M
Αρκετές οι ερωτήσεις μου για αρχή, και ίσως έρθουν με την πορεία και άλλες.
1. Πως σας φάινεται σαν "συνολάκι" ?
1.1. Είναι "συμβατά" μεταξύ τους TV-DVD-5.1 ?
2. Ποιο από τα δύο συστήματα ήχου να προτιμήσω?
2.1. Αν κατάλαβα καλά και τα δύο έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή, δηλαδή δεν χρειάζεται κάτι άλλο έτσι? Τα συνδέω και παίζουν.
3. Πως θα γίνουν οι συνδέσεις μεταξύ των τριών τους?
3.1 Τι καλώδια χρειάζεται να αγοράσω για την συνδεσή τους?
Το ξέρω, βομβαρδίζω με ερωτήσεις και θα ακολουθήσουν και άλλες, μερικές χαζές ίσως, αλλά, το παραδέχομαι, είμαι λίγο άσχετος με το θέμα :damnyou: .
Σας ευχαριστώ για κάθε βοήθεια που θα μου δώσετε!
Μετά από πολλές ώρες "μελέτης" εδώ, μετά από μπερδέματα και κρίσεις αναποφασηστικότητας, νομίζω (όχι δεν είμαι ακόμη σίγουρος 100% και δεν νομίζω πως θα είμαι ποτέ, αλλά πρέπει κάπου να καταλήξω) πως έφτασα στο σημείο της αγοράς.
Λέω λοιπόν για τα :
1. TV Panasonic TH-42px70E
2. DVD Pioneer DV-600AV
Και θα ήθελα να τα συνοδέψω για ήχο με ένα από τα :
1. Logitech Z-5500
ή
2. Sony HT-DDW890M
Αρκετές οι ερωτήσεις μου για αρχή, και ίσως έρθουν με την πορεία και άλλες.
1. Πως σας φάινεται σαν "συνολάκι" ?
1.1. Είναι "συμβατά" μεταξύ τους TV-DVD-5.1 ?
2. Ποιο από τα δύο συστήματα ήχου να προτιμήσω?
2.1. Αν κατάλαβα καλά και τα δύο έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή, δηλαδή δεν χρειάζεται κάτι άλλο έτσι? Τα συνδέω και παίζουν.
3. Πως θα γίνουν οι συνδέσεις μεταξύ των τριών τους?
3.1 Τι καλώδια χρειάζεται να αγοράσω για την συνδεσή τους?
Το ξέρω, βομβαρδίζω με ερωτήσεις και θα ακολουθήσουν και άλλες, μερικές χαζές ίσως, αλλά, το παραδέχομαι, είμαι λίγο άσχετος με το θέμα :damnyou: .
Σας ευχαριστώ για κάθε βοήθεια που θα μου δώσετε!