Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4 S

• Total voters
    0
Παιδιά εγώ δεν θα πάρω................πολλά τα λεφτά Άρη ..............πάμε για το επόμενο καλο Σεπτέμβρη !

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Χθες το πηρα σε λευκο για τη κοπελα μου, το siri εχει πολυ καλλο μελλον μπροστα του.
Σημερα το πήρα κι εγω για τον φίλο μου (τον αγαπάω πολύ, τόσο που τον αφήνω να γραφει στο avclub με το account μου και να πλακώνεται με τον Τάκη για την Apple) :p

Περαν της πλάκας παντως, το τηλέφωνο μαμεί! Μιλάμε καμία σχέση με το 4. Πολύ πιο γΛήρορο, άλλη αίσθηση και το Siri εντυπωσιακό!

(περιττό να πω ότι ειναι ακόμα στη ζελατίνα του....:p)

ΥΓ Σοβαρα παντως (όσο επιτρέπει το avatar μου :p), ενοιωσα μια μελαγχολία έως ενοχή όταν αντίκρυσα (για μια ακόμη φορά) το γνωστό (γιγαντιαίων διαστάσεων) κουτάκι της Apple και δίπλα είχα το τιμολόγιο...(αλλα παλι δεν ειναι και η πρωτη φορα που μου συμβαίνει...:p)

Lol εντυπώσεις από την ζελατίνα! :p
Ισως δεν ημουν σαφης: Εννoούσα ότι δεν εχει βγει από το κουτι του (ακόμα; ) :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Αυτο εννοούσα και εγώ: μας έκανες διθυραμβους για το ποσο μαματη είναι η ζελατίνα

:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Αυτο εννοούσα και εγώ: μας έκανες διθυραμβους για το ποσο μαματη είναι η ζελατίνα

Απλως ηθελα να διευκρινησω οτι δεν εννοουσα καν οτι ανοιξα το κουτι και ότι απλως το τηλ ειναι στη ζελατινα του :p

(την οποία btw σε προσκαλω να διακορεύσεις και πάλι με περισσή χαρά / κακία όσο εγώ θα φωνάζω ''μη κανεις μαλακία Τακη'' ή ''15-0: Το ξέρει κι ο χοντρός'' :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Τελικα μιλάς με γρίφους: Το άνοιξες ή όχι το τηλέφωνο, έστω για να δεις αν λειτουργεί;

Οχι, το κουτι παραμενει σφαγισμενο (ουφ, νομιζω οτι ειμαι αρκούντως σαφης πλέον :p)

Εχουμε πει, το θεμα ειναι ''να ξερεις ότι μπορείς'' (aka η ελπίδα οτι θα δουλευει ειναι πιο απολαυστική από την ιδια τη χρηση του) :p

(αν ξερει κανεις κανα καλο ψυχίατρο (όχι ομως αυτόν του RoboJohn) το email μου ειναι papaki papaki papaki dot pak :p)

Το τσίμπησα το κινητό,και είναι πραγματικά φοβερό!!
Από αυτό στέλνω τώρα.
Έιχα καλη σχεση με τα iPhone απο το 3g αδερφού μου
και το το 4αρι που πήρε στην συνέχεια,συνεπώς εχω ολοκληρομένη
άποψη και ας ειναι το πρώτο μου iPhone.
Ο λόγος που ποσταρω ειναι για να δωσω εντυπωσεις σε υποψήφιους αγοραστες και οχι μονο!
Εμφανισιακά ειναι ολόιδιο με το 4αρι οπότε δεν εχει νοημα να αναφερθώ.
Από άποψη hardware είναι αλλου όμως!
Ταχύτατο (ολα σε σχέση με το 4αρι) και η καμερα ειναι το λιγότερο εντυπωσιακή.
Τραβηξα βιντεο και επαθα πλακα...
Το siri δουλευει αψογα και δεν υποστιριζεται πληρως στην Ελλάδα,αν ποτε εχουμε
κανονικη υποστηριξη με χαρτες κλπ δεν μπορω να φανταστώ ποσο καλυτερο θα γινει!
Οκ,πολλοι θα σκεφτουν οτι ειναι ποζερια και αχρείαστο και θα συμφωνησω εν μερη.
Αλλα πανω στο μηχανακι με το handsfree ειναι TOP!!!
Play metallica του λες,playing master of puppets sou apantaei!!!
Το μονο μείων ειναι η μπαταρια του.
Φευγει νερο και με εκτεταμενη χρηση θες φορτιση και μεσα στην μερα...
Λεγεται οτι οφειλεται στο software και με ενα update θα διορθωθεί.Είδωμεν...

‘’Play Metallica’’, ‘’Playing Master…’’ Δεν το χα σκεφτει αυτό…Πρεπει να χει πολύ πλάκα….(ακόμα περισσότερη πάνω στο ‘’μηχανακι’’ :p)

Το θέμα με τη μπαταρία ρε συ είναι τόσο δράμα; Με αγχώνεις…Δεν το χα παρει στα σοβαρα….Λες να ναι δλδ, επι της ουσίας, μεγαλύτερο θεμα από το περσινό με την κεραία;

Του χεις βάλει 5.0.1;

Για να σκεφτείς ποσο μετράει το siri,χτες που ηταν κλειστο το κεντρο και εκανα τον γυρο του κοσμου για να γυρισω σπιτι μου,
Κανω στο siri απο το handsfree "take me home!"
και μου απανταει i don't know too much about you,if you provide me enough info
maybe i can take you home!!
Και έφτιαξα μια επαφη με το ονομα μου και την διευθυνση μου email κλπ
και του ξαναζητησα να με παει σπιτι,μονο που αυτη την φορα μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει χαρτες για Ελλαδα!
Ελπιζω καποια στιγμη να μπορει να δωσει και για την Ελλαδα.
Στο θεμα μπαταρια τωρα.
Εχω την 5.0.1 και δεν ειδα καμια διαφορα αλλα εχω σε λειτουργια τα παντα εκτος του bluetooth.

Καλα, για το Siri γνωστα...

Αλλα για τη μπαταρια δεν μας τα λεει καλα....

Εννοείται οτι ολα ανοικτα θα ειναι (και το BT προφανως).

Το 4 με αυτα βγαζει κοντα 2 ημέρες (σ' εμενα - μετρια χρηση).

Με ανησυχείς πάντως....Αν ισχύουν αυτα που λες, το θεμα θα πρεπει να ειχε γινει τουμπανο παντου (περισσότερο από την κεραία) - κατι που δεν ισχυει νομίζω....

Ιδωμεν....

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Καλα, για το Siri γνωστα...

Αλλα για τη μπαταρια δεν μας τα λεει καλα....

Εννοείται οτι ολα ανοικτα θα ειναι (και το BT προφανως).

Το 4 με αυτα βγαζει κοντα 2 ημέρες (σ' εμενα - μετρια χρηση).

Με ανησυχείς πάντως....Αν ισχύουν αυτα που λες, το θεμα θα πρεπει να ειχε γινει τουμπανο παντου (περισσότερο από την κεραία) - κατι που δεν ισχυει νομίζω....

Ιδωμεν....

Εδω η apple βγήκε και το ειπε τι ποιο ¨τούμπανο?".... η 5.0.1 που υποσχέθηκαν για βελτίωση αποδεικνύεται μύθος σαν εκείνο το ανεκδιήγητο update της κεραίας...

το λοιπόν... μη βιαστείς και σκίσεις την ζελατίνα..... :P χχαχαα

Λειπει ο Μαρτης από τη Σαρακοστή; :p

Κοιτα, το θεμα της κεραιας ηταν υπερεκτιμημενο.

Και με δεδομενο ότι τοτε ειχε γινει χαμος, τωρα, με πιο σοβαρο (οπως φαινεται / λεει ο φιλος - δεν το χω ψαξει / αν δλδ βγαζει λιγότερο από 1 ημερα) προβλημα θα πρεπε να χε γινει τσι Ποπης (που δεν εχει γινει - καμια σχεση δλδ με τον ντορο της κεραιας).

Το θεμα της κεραιας αλλωστε ηταν hardware, δεν μπορούσαν να κανουν τπτ επι της ουσίας.

Εδω μιλαμε για κατι που λογικά μπορει να διορθωθεί με soft/firmware

Και στο τελος τελος μου κανει και (τεχνικα) εντυπωση: Τι διαολο φταιει (αν οχι software / firmware) ; Τοσο πια καιει ο διπύρηνος; Γενικως μου κανει εντυπωση τεχνικα (εξ ου και σε συνδυασμό με τον μικρό, σχετικά, ντόρο δεν του χα δωσει σημασία...)

Last edited:

...
ΥΓ Σοβαρα παντως (όσο επιτρέπει το avatar μου :p), ενοιωσα μια μελαγχολία έως ενοχή όταν αντίκρυσα (για μια ακόμη φορά) το γνωστό (γιγαντιαίων διαστάσεων) κουτάκι της Apple και δίπλα είχα το τιμολόγιο...(αλλα παλι δεν ειναι και η πρωτη φορα που μου συμβαίνει...:p)

Τιμολογιο ε;Σα δε ντρεπεσαι! :p

Παντως καποιες φορες που παιρνω την κοπελα μου στο s της, χανει κλησεις παρολο που εχει σημα κανονικα..

Δεν ειναι νεο feature αυτο, το εκανε και το προηγουμενο :p

Το φόρτισα όλο το βράδυ και το έβγαλα από την πρίζα τώρα.14:30 το μεσημέρι είναι στο 100%.
Έχω σκοπό να το κρατήσω όλη μέρα με κλειστά wifi 3g notification kai location για να δω αν θα έχει διαφορά.
Ίσως έτσι καταλάβουμε αν η μπαταριά κάνει φτερά λόγο εκτεταμένης χρήσης (και 2πύρινου γαρ) η αν κάνει φτερά γιατί την τρώει ανούσια το λειτουργικό.
Θα επιστρέψω η αργά το βραδύ η αύριο να ενημερώσω.