Che
AVClub Addicted Member
Παιδιά εγώ δεν θα πάρω................πολλά τα λεφτά Άρη ..............πάμε για το επόμενο καλο Σεπτέμβρη !
Σημερα το πήρα κι εγω για τον φίλο μου (τον αγαπάω πολύ, τόσο που τον αφήνω να γραφει στο avclub με το account μου και να πλακώνεται με τον Τάκη για την Apple)Χθες το πηρα σε λευκο για τη κοπελα μου, το siri εχει πολυ καλλο μελλον μπροστα του.
Ισως δεν ημουν σαφης: Εννoούσα ότι δεν εχει βγει από το κουτι του (ακόμα; )Lol εντυπώσεις από την ζελατίνα!![]()
Απλως ηθελα να διευκρινησω οτι δεν εννοουσα καν οτι ανοιξα το κουτι και ότι απλως το τηλ ειναι στη ζελατινα τουΑυτο εννοούσα και εγώ: μας έκανες διθυραμβους για το ποσο μαματη είναι η ζελατίνα
![]()
Καλα, για το Siri γνωστα...
Αλλα για τη μπαταρια δεν μας τα λεει καλα....
Εννοείται οτι ολα ανοικτα θα ειναι (και το BT προφανως).
Το 4 με αυτα βγαζει κοντα 2 ημέρες (σ' εμενα - μετρια χρηση).
Με ανησυχείς πάντως....Αν ισχύουν αυτα που λες, το θεμα θα πρεπει να ειχε γινει τουμπανο παντου (περισσότερο από την κεραία) - κατι που δεν ισχυει νομίζω....
Ιδωμεν....
...
ΥΓ Σοβαρα παντως (όσο επιτρέπει το avatar μου), ενοιωσα μια μελαγχολία έως ενοχή όταν αντίκρυσα (για μια ακόμη φορά) το γνωστό (γιγαντιαίων διαστάσεων) κουτάκι της Apple και δίπλα είχα το τιμολόγιο...(αλλα παλι δεν ειναι και η πρωτη φορα που μου συμβαίνει...
)
Παντως καποιες φορες που παιρνω την κοπελα μου στο s της, χανει κλησεις παρολο που εχει σημα κανονικα..
Ναι συμβαινει αυτο λογω οτι οι παροχοι μας δινουν εδω 64Κ simΠαντως καποιες φορες που παιρνω την κοπελα μου στο s της, χανει κλησεις παρολο που εχει σημα κανονικα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.