Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4?

• Total voters
    0

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,744
Λιβαδειά
.
λοιπόν τι λέτε;;

avclubr.jpg

Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4?

Ποτε των ποτών!

Ειναι θεμα αρχής!

(Φρα.Πε., καλα τα λέω; )

:p

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4?

χαχα, θα κάνω εγώ τον Betatester δηλαδή ε?

παρτο εσυ και εγω ερχομαι απο πισω με φορα,...Αφου θελεις να χεις την πρωτια τι να κανω, να πω κι εγω την πρωτη δηλαδη κ να χουμε ιστοριες???
:music-smiley-005:

Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4?

Άντε, κομμάτια να γίνει.
Θα το πάρω και εγώ
(αν είχαμε εξασφαλισμένο σπάσιμο, θα χτυπούσα στις 24/6)

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4?

Ποτε των ποτών!

Ειναι θεμα αρχής!

(Φρα.Πε., καλα τα λέω; )

:p

Οχι ακριβως ας μην ειμαστε απόλυτοι!!!!!, θα περιμενω να περασει το πειραματικο 4 και θα το παρω οταν γινει 4GS ή 5. Αρκει να φυγουν τα kits κουμπιά και γίνουν 2-3 αλλα πραγματακια ακομα

Φρα.Πε., πες μου την αλήθεια τώρα, δουλευεις σε κάποιο Πειραματικό Κέντρο και το αγαπημένο σου βιβλίο είναι ''Η αναβλητικότητα και πως να την καταπολεμήσετε μέσα από τα φόρα’’ , ε; :p

Θα το πάρω με την επιδότησή μου (Φλεβάρη) αφού πρώτα θα είμαι σίγουρος ότι σπάει και ότι θα μου προσφέρει αυτά που ήδη έχω με το 3gs.

Προσωπικα θα το αγοραζα. Ομως εχω και τυψεις λογω αυτων των γεγονοτων.

Ειναι υποκριτικο θα μου πειτε και τα περισσοτερα εργοστασια στην κινα ετσι ειναι και πολλα απο τα προιοντα που απολαμβανουμε εινια βαμμενα στο αιμα.

Ειναι διαφορετικα να το μαθαινεις ομως τοσο αμεσα....Ο ιδιος ντορος με εκανε να μην αγορασω ξανα ποτε μου Nike...

Μπορει να ειναι και φουσκωμενα παραμυθια των ανταγωνιστων θα μου πειτε....αλλα οπου υπαρχουν νεκροι υπαρχει και προβλημα...

Αν και ασχετος απο κινητα και ικανοποιημενος κατοχος ενως W850i εδω και 4 χρονια ενα HTC δεν ειναι αρκετα καλυτερο απο την βαβουρα που γινεται για τα iphone's (Ειμαι αρκετα ασχετος για να εκτιμισω καποια τεχνολογικα θεματα και ιδιοτροποιες κινητων απλα απο τις γενικες γνωσεις που εχει καποιος)-bye-

το τηλ ειναι φοβερο αλλα δεν λεει καθε χρονο να χρυσοπληρωνουμε iphone

χε χε, δημοσκόπηση για το iphone μέσα στον πίνακα /apple/iphone... δλδ μέσα στην φωλιά των iphoneιστών και των μακάκηδων... Ε αν δεν βγει το αναμενόμενο, θα υπήρχε και πρόβλημα ταυτότητας με τους θαμώνες του παρόντος πίνακα! :2thumb22sup:

Επί της ουσίας, εννοείται πως όχι, παρότι το θεωρώ πανέμορφο και σε κάποια θέματα πρωτοποριακό.