Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4?

• Total voters
    0
υπαρχουν και ανθρωποι που κανουν οικονομιες για να παρουν κατι η για να παρουν κατι που μπορει να βγει στο μελλον

( πχ μηπως βγει καινουριο τηλεφωνο η το καινουριο τηλεφωνο που βγηκε .

β) το οτι μπορει να εχω ενα ποσο δε σημαινει οτι πρεπει να το ξοδεψω ακομα κι αν ( προς το παρον ) μπορω να το κανω ... δεν ξερεις τι γινεται στο μελλον

γ) αν η ψυχολογια ηταν καλυτερη ( πτωχευση - απωλεια καταθεσεων - μειωση μισθων - υποδιπλασιασμος συνταξεων δεν ξερεις ποια θα ειναι η κατασταση στην οικογενεια ... οποτε ισως καποια αλλη εποχη ( παρελθον - μελλον ) να εκανα την κινηση . ( το μια ζωη την εχουμε ειναι νοοτροπια που μαλλον πρεπει να εγκαταλειφθει πλεον )

δ) το μονο σημαντικο - βιντεοκληση δε μπορω να το χρησιμοποιησω διοτι απεχθανομαι το wi fi ( ακτινοβολια ) δεν κανω συχνα κλησεις ( μεταξυ της οικογενειας μονο και για καμια υποθεση δουλειας - 10 ευρω το μηνα καρτα και αν - και δεν εχω και συνδεση .

αν ειχα ( για καποιο λογο - οχι για πλακα - συνδεση και επιδοτηση και πουλουσα και το παλιο και δεν ειχε περασει μονο ενας χρονος απο το 3gs ισως

συν το οτι προνοω υπο την εννοια . αντε και το πηρα . αμα μου χαλασει κατι αλλο ? η tv ? το ps3 για τα μπλου ρει ? ο iMac ?

iPhone εχω . και ειναι και καινουριο ( 10 μηνες ) .
μην ειμαι και θυμα του καταναλωτισμου . καθε φορα που βγαινει ο steve να τρεχω ...

συν το οτι εχει περισσοτερο ενδιαφερον να περιμενω το iphone 5 και να παρακολουθω τις φημες αφου εκτος απροοπτου μαλλον με το 5 ( αν ειμαστε καλα θα ασχοληθω - εχω περιεργεια τι θα βαλουν )

υ.γ. : περσυ αισθανθηκα λιγο καπως που ετρεχα απο vodafone σε vodafone και γερμανο να ψαξω να βρω ετοιμοπαραδοτο 3gs ( 31 Ιουλιου ) αναστελλοντας μαλιστα τις διακοπες μου μου για μια μερα . δλδ σα fanboy κολλημενο .

Last edited:
Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το 3gs οποτε θα περιμενω το επομενο...καλα ναμαστε!

μόνο αν είχα πολλά λεφτά για πέταμα δεξιά και αριστερά....

κάθε λίγο και λιγάκι η apple βγάζει κ ένα νέο μοντέλο iphone με δυνατότητες που θα έπρεπε να είχε και το πρώτο ακόμα....

έπρεπε π.χ. να φτάσουμε στο 4 για να ανακαλύψει η apple την video-κλήση??? και να μας την παρουσιάζει σαν το επίτευγμα του αιώνα???

όταν η apple "ανακαλύψει" και τα αυτονόητα (π.χ. ανάφορα παράδοσης, σωστά Ελληνικά στα sms χωρίς να χρεώνει 2 μηνύματα κ.λπ.) που τα έχουν και τα κινητά των 30 ευρώ .... τότε ίσως να ρίξω και μια δεύτερη ματιά στη γενιά των i-phone....

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

μόνο αν είχα πολλά λεφτά για πέταμα δεξιά και αριστερά....

κάθε λίγο και λιγάκι η apple βγάζει κ ένα νέο μοντέλο iphone με δυνατότητες που θα έπρεπε να είχε και το πρώτο ακόμα....

έπρεπε π.χ. να φτάσουμε στο 4 για να ανακαλύψει η apple την video-κλήση??? και να μας την παρουσιάζει σαν το επίτευγμα του αιώνα???

όταν η apple "ανακαλύψει" και τα αυτονόητα (π.χ. ανάφορα παράδοσης, σωστά Ελληνικά στα sms χωρίς να χρεώνει 2 μηνύματα κ.λπ.) που τα έχουν και τα κινητά των 30 ευρώ .... τότε ίσως να ρίξω και μια δεύτερη ματιά στη γενιά των i-phone....

Χρήσιμα 100% όλα αυτά που λες κ θα έπρεπε να έχει το τηλ, αλλά εσύ προσωπικά χρησιμοποιείς video κλήση εδώ στην Ελλάδα ;

Σε ότι αφορά τα μηνύματα με τα ελληνικά, είναι περίεργο γιατί σε κάποιους δουλεύει κανονικά με 160 χαρακτήρες κ σε άλλους με λιγότερους χαρακτήρες.

Από την άλλη, το iPhone έχει χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις σε άλλα κινητά, ούτε με 500 ευρώ...η απόκριση στην οθόνη του στο άγγιγμα μας πχ...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Χρήσιμα 100% όλα αυτά που λες κ θα έπρεπε να έχει το τηλ, αλλά εσύ προσωπικά χρησιμοποιείς video κλήση εδώ στην Ελλάδα ;

Σε ότι αφορά τα μηνύματα με τα ελληνικά, είναι περίεργο γιατί σε κάποιους δουλεύει κανονικά με 160 χαρακτήρες κ σε άλλους με λιγότερους χαρακτήρες.

Από την άλλη, το iPhone έχει χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις σε άλλα κινητά, ούτε με 500 ευρώ...η απόκριση στην οθόνη του στο άγγιγμα μας πχ...-bye-

video κλήση είναι η αλήθεια πως χρησιμοποιώ αντε μια φορά το δίμηνο... (όταν θέλω να δω τα ανιψάκια μου που είναι μακριά...) όμως είναι σαν να μας υποτιμά εντελώς η apple και να λέει πως έφερε επανάσταση με τη video-κλήση όταν το έχουν σχεδόν όλα τα κινητά με κάμερα εδώ και χρόνια...

Για την touch screen και την απόκριση της δεν έχω να πω κουβέντα. Υποδειγματικότατη και μάλλον ακόμα να την φτάσουν πολλά άλλα κινητά....

Από την άλλη όμως.... όχι flash (στο web) , όχι java, όχι Bluetooth όπως σε όλα τα κινητά... ....

..κάθε λίγο και λιγάκι η apple βγάζει κ ένα νέο μοντέλο iphone με δυνατότητες που θα έπρεπε να είχε και το πρώτο ακόμα....
Κάθε 1 χρόνο.. όχι κάθε λίγο και λιγάκι ;)

..έπρεπε π.χ. να φτάσουμε στο 4 για να ανακαλύψει η apple την video-κλήση??? και να μας την παρουσιάζει σαν το επίτευγμα του αιώνα???

Όχι μόνο το iphone αλλά και οι υπόλοιπες εταιρίες έκοψαν την μπροστινή κάμερα (video-κλήση), πάρε σαν παράδειγμα το htc hd2!

Από την άλλη όμως.... όχι flash (στο web) , όχι java, όχι Bluetooth όπως σε όλα τα κινητά...

καλως ή κακός δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε ένα κινητό, κάπου θα υπάρχει το μειονέκτημα ή η παράλειψη... :smileJap:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

καλως ή κακός δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα σε ένα κινητό, κάπου θα υπάρχει το μειονέκτημα ή η παράλειψη... :smileJap:

έτσι είναι, σαφώς.... όμως στην περίπτωση μας λείπουν αυτά που έχουν όλα τα κινητά πολύ μικρότερης αξίας....

αναφορά παράδοσης, bluetooth, SMS emcoding....

δηλαδή συνοπτικά σαν τηλέφωνο το βρίσκω όχι πλήρες.... σαν παιχνιδομηχανή (games ή μικροεφαρμογές του χαβαλέ) πολύ καλό

όμως οκ.... καταλαβαίνω πως βρίσκομαι σε ένα subforum φανατικών του i-phone -bye- οπότε ας μην συνεχίσω άλλο την "επίθεση" :HTEHETH63:

ψήφισα φυσικά όχι.

Επειδή εδώ δεν θα στο πει άλλος, κάπου πήρε το μάτι μου ότι η videoκλήση γίνεται μόνο μεταξύ δύο iphone 4G, και μόνο μέσω wifi... :damnyou: :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

όμως οκ.... καταλαβαίνω πως βρίσκομαι σε ένα subforum φανατικών του i-phone -bye- οπότε ας μην συνεχίσω άλλο την "επίθεση" :HTEHETH63:

Ποιά 'επίθεση' φίλε μου; Την άποψη μας λέμε απλός -bye-

Sent from my iPhone using Tapatalk

έτσι είναι, σαφώς.... όμως στην περίπτωση μας λείπουν αυτά που έχουν όλα τα κινητά πολύ μικρότερης αξίας....

αναφορά παράδοσης, bluetooth, SMS emcoding....

δηλαδή συνοπτικά σαν τηλέφωνο το βρίσκω όχι πλήρες.... σαν παιχνιδομηχανή (games ή μικροεφαρμογές του χαβαλέ) πολύ καλό

ψήφισα φυσικά όχι.

Εννοείται ότι υπάρχουν επιλογές για όλους, είτε από την Apple, είτε από άλλη εταιρεία, οπότε ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι τον βολεύει. :grinning-smiley-043

Επειδή εδώ δεν θα στο πει άλλος, κάπου πήρε το μάτι μου ότι η videoκλήση γίνεται μόνο μεταξύ δύο iphone 4G, και μόνο μέσω wifi... :damnyou: :HTEHETH63:

Ναι εδώ δεν θα σου πούμε τα αρνητικά του, παρά μόνο τα θετικά του...είναι γνωστό ότι παίρνουμε ποσοστά από την εταιρεία...:flipout::grinning-smiley-043

Κ φυσικά σε πειράζω !! :ernaehrung004:-bye-

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

....είναι γνωστό ότι παίρνουμε ποσοστά από την εταιρεία...:flipout::grinning-smiley-043
Αυτό θα ήταν ''φυσιολογικό''.

Το παρανοικό είναι ότι τα λέτε χωρίς να κερδίζετε κάτι.

:P :P :P

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 ;

Δεν μου αρεσουν τα iphone τα βρισκω υπερτιμημενα...

Ασε που ενα μεγαλο ποσοστο των κατοχων τα χρησιμοποιει μονο για τις βασικες λειτουργιες που εχει καθε τηλεφωνο και αρα ο κυριος λογος αγορας ειναι για να πουλαει "μουρη" (υποτειθεται)...

To αναφέραμε το επιτευγμα της apple απο την πρωτη στιγμή αλλα οπως πάντα, αυτα τα "καλα" δε θίγονται ξανά.... μεχρι να γίνει κανονικο 3G video call για να "προσκυνήσουμε" πάλι... στην "νεα" τεχνολογία...

To αναφέραμε το επιτευγμα της apple απο την πρωτη στιγμή αλλα οπως πάντα, αυτα τα "καλα" δε θίγονται ξανά.... μεχρι να γίνει κανονικο 3G video call για να "προσκυνήσουμε" πάλι... στην "νεα" τεχνολογία...

Παιδιά έχετε δίκιο, η βίντεοκλήση είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να είχαμε όλοι μας από την 1η στιγμή...ειδικά εδώ στην Ελλάδα που είναι κ φθηνή...:HTEHETH63: :grinning-smiley-043

Πέρα από την πλάκα πάντως, πιο σοβαρό είναι να μην έχει ακόμα αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, από το παραπάνω.

Παιδιά έχετε δίκιο, η βίντεοκλήση είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να είχαμε όλοι μας από την 1η στιγμή...ειδικά εδώ στην Ελλάδα που είναι κ φθηνή...:HTEHETH63: :grinning-smiley-043

Πέρα από την πλάκα πάντως, πιο σοβαρό είναι να μην έχει ακόμα αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, από το παραπάνω.

Στην vodafone κοστίζει όσο και η απλή ομιλίας από ότι βλέπω...

π.χ. το unlimited 50 που είδα:
Τα λεπτά ομιλίας ισχύουν για εθνικές κλήσεις ομιλίας ή/και βίντεο-κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας. Δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις προς το εξωτερικό, κλήσεις προς υπηρεσίες, καθώς και κλήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια περιαγωγής.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ αλλα δε μπορουν να βγαινουν και να διαφημιζουν οτι εχουν videocall με τοσες φανφαρες ενω ειναι σχεδόν μαπα το καρπούζι και ο ανταγτωνισμός να εχει (ασχετα με τα ποσοστα χρησης για εμας εδω που ειμαστε μικρη αγορα ετσι και αλλιως) πληρης υποστήριξη video call χρόνια τώρα...
Και το χειροτερο ειναι οτα θα το σερβιρουν σε λιγο καιρο με νεο fw ή συσκευή και θα λενε ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ VIDEOCALL μεσω 3G δικτυου...τρεξε κοσμάκη....

Εφόσον υποστηρίζεται με τον τρόπο αυτό η βίντεο-κλήση, το πιθανότερο είναι σε επόμενο δωρεάν λογισμικό να υποστηρίζεται κ με διαφορετικούς τρόπους.