Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

• Total voters
    39

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,304
Λιβαδειά

attachment.php

Η αλήθεια είναι πως ως ευτυχής κάτοχος του Galaxy S4 εδω και λίγες βδομάδες, με έτρωγε ένα σαράκι μέχρι σήμερα το μεσημέρι... μήπως η Apple ξαφνικά έβγαζε το πρωτοποριακό αριστούργημα που χρωστάει στους fans της μετά το...iPhone, και αρχίσω να μετανιώνω την αλλαγή στρατοπέδου.

Δε συνέβη τελικά (αν και το ακριβό ομολογουμένως πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη αναβάθμιση για τα δεδομένα σειράς s.). Για το c δε σχολιάζω καν, μου φαίνεται σαν κακόγουστο αστείο, τόσο η υλοποίηση (κακοποίηση του 5) όσο και η "φτηνή" τιμή του.

Άρα, περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε στο 6 (και κυρίως, αν η χρήση του iTunes γίνει επιτέλους προαιρετική, όπως συμβαίνει στο στρατόπεδο της Samsung πχ)

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

όπως και με το 5 θα περιμένω πρώτα να περάσει κάποιο χρονικό περιθώριο να κατασταλάξουν οι τιμές διότι πάει πάλι για ρεκόρ δεκαετίας

Δεν ξέρω τι να ψηφίσω γιατί τίποτα δε με εκφράζει από τις δεδομένες επιλογές. Θα ήθελα να υπήρχε και η εξής: "Θα αποφύγω την εμπλοκή μου στο τριπάκι της συνεχόυς αναβάθμισης κινητών" :p

Η αλήθεια είναι πως ως ευτυχής κάτοχος του Galaxy S4 εδω και λίγες βδομάδες, με έτρωγε ένα σαράκι μέχρι σήμερα το μεσημέρι... μήπως η Apple ξαφνικά έβγαζε το πρωτοποριακό αριστούργημα που χρωστάει στους fans της μετά το...iPhone, και αρχίσω να μετανιώνω την αλλαγή στρατοπέδου.

Δε συνέβη τελικά (αν και το ακριβό ομολογουμένως πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη αναβάθμιση για τα δεδομένα σειράς s.). Για το c δε σχολιάζω καν, μου φαίνεται σαν κακόγουστο αστείο, τόσο η υλοποίηση (κακοποίηση του 5) όσο και η "φτηνή" τιμή του.

Άρα, περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε στο 6 (και κυρίως, αν η χρήση του iTunes γίνει επιτέλους προαιρετική, όπως συμβαίνει στο στρατόπεδο της Samsung πχ)
Τυχερέ maestro, την γλύτωσες :)
Όσο για το iTunes που σου έχει κάτσει στραβά είπαμε οτι υπάρχει το iTools που είναι πανεύκολο και μπορείς και διαχειρίζεσαι την συσκευή σου από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Πάντως και εγώ προσωπικά αλλά και πολύ "μηλαράκιδες" από τον κύκλο μου είναι(μαι) με το ένα ποδάρι στο switch.
Πιστεύω πως πολλοί που ρίχνουν τσεκούρι στο poll είναι(μαστε) και τέτοιοι.

Πολύ τσεκούρι στο Poll !!! :smash:

... και φαντάσου να μην ήταν η δημοσκόπηση στην φωλιά των ibots, αλλά π.χ. στην "Επί Παντός"... :2thumb22sup:

Θα πάρω το 5s και του χρόνου θα αγοράσω το 6c το οποίο θα είναι το ίδιο κινητό αλλά με πολύχρωμο πλαστικό.

Είμαι φανατικός της Apple και θέλω να βγάλει όσο περισσότερα λεφτά γίνεται από εμένα.:ridinghorse:

ΥΓ. Τάκη σε θυμάμαι σε αρκετά νήματα του Galaxy S4 να λες πόσο καλύτερο (δήθεν...:ADFADF1:) είναι το iphone....:2thumb22sup:

ΥΓ. Τάκη σε θυμάμαι σε αρκετά νήματα του Galaxy S4 να λες πόσο καλύτερο (δήθεν...:ADFADF1:) είναι το iphone....:2thumb22sup:

Δεν θυμασαι καλα.. Πολύ σπανια μπαινω στην android και σιγουρα αδιαφορω πληρως για τα polls τηλεφωνων που δεν με ενδιαφέρουν.. Δεν εχω την καουρα να μπω να βροντοφωνάξω την αντιθεση μου με τον "οχτρό" οπως καποιοι εδω μεσα.. .:p

Αγαπητοί φίλοι Τάκη και Χρήστο.

Χαιρομαι που γνωρισα τον έναν στον άλλον και το avatar μου πιάνει τόπο.

:p :p :p

Επί του θέματος, σκέφτομαι σοβαρα το κιτρινο ή άσπρο 5C γιατί βαρέθηκα την πολύ designια του 4/5...μου κανει πιο cool το μικρό.

Δεν ξερω βεβαια αν θα αντισταθω στο fingerpapari...

Μαλλον θα πρέπει να τα δω απο κοντά για να αποφασίσω.

Last edited by a moderator: