Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

• Total voters
    39
Κοιτα, τον τελευταιο καιρό συνειδητοποιω ότι εχουν αλλαξει λίγο οι προτεραιότητές μου.

Μου αρεσει το κινητό να ειναι ''ανετο'', να μη ''το φοβάσαι'', να μπορεις να το πετας αριστερα δεξιά ενόσω κάνεις πράγματα που έχουν πραγματικά νόημα (τα οποία δεν ειναι να χαζεύεις σαν αποβλακωμένος πάνω απο μια οθόνη 4'').

Να ειναι δλδ το κινητό εργαλείο και όχι εμείς σκλάβοι του.

Με αυτη τη λογικη, το C κανει καλύτερη επιλογή.

Και το 5s σου κάνει.Απλά θα πρέπει να αδιαφορήσεις αν σου γρατσουνηθεί η χτυπηθεί (που δεν μπορείς :p )
Το 5C μην νομίζεις πάντως οτι δεν θα λερώνει/τριβεται ευκολα τοπλαστικό του (sorry , not plastic , polycarbon :p )

Δεν ειναι μονο θεμα φθορας (και το 4S άλλωστε το έχω ''γραμμένο'' από τότε που το πήρα - έτσι το απολαμβάνω περισσότερο).

Ειναι και θεμα ''εικόνας''.

Το 5S πχ σε gold δεν θα το χρησιμοποιούσα και να μου το χάριζαν (χωρις πλακα).

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

Κοιτα, τον τελευταιο καιρό συνειδητοποιω ότι εχουν αλλαξει λίγο οι προτεραιότητές μου.

Μου αρεσει το κινητό να ειναι ''ανετο'', να μη ''το φοβάσαι'', να μπορεις να το πετας αριστερα δεξιά ενόσω κάνεις πράγματα που έχουν πραγματικά νόημα (τα οποία δεν ειναι να χαζεύεις σαν αποβλακωμένος πάνω απο μια οθόνη 4'').

Να ειναι δλδ το κινητό εργαλείο και όχι εμείς σκλάβοι του.

Με αυτη τη λογικη, το C κανει καλύτερη επιλογή.

Δεν εχεις αδικο. Ειναι τελειως σπαστικο να εχεις μονίμως το αγχος μην σου γρατσουνιστει το κινητό. Το 5c ειναι ετσι και αλλιως ταχυτατο (και με το IOS 7-επιβεβαιώνω) και απο οτι λενε τα πρωτα unofficial scratch tests ιδιαιτερα ανθεκτικο: http://bgr.com/2013/08/22/iphone-5c-video-scratch-test/

Λύσσαξες!! :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

Δεν εχεις αδικο. Ειναι τελειως σπαστικο να εχεις μονίμως το αγχος μην σου γρατσουνιστει το κινητό. Το 5c ειναι ετσι και αλλιως ταχυτατο (και με το IOS 7-επιβεβαιώνω) και απο οτι λενε τα πρωτα unofficial scratch tests ιδιαιτερα ανθεκτικο: http://bgr.com/2013/08/22/iphone-5c-video-scratch-test/

Μωρέ ανθεκτικά είναι όλα τους (δε διαλύονται εύκολα), αλλά είναι τεράστιο σπάσιμο να έχεις πληρώσει 500-800 ευρώ και να το βλέπεις γεμάτο γρατζουνιές, τις οποίες μάλιστα ούτε καν προκάλεσες (αλλά έγιναν λόγω τσέπης, κλειδιών, βουντού κ.α.)

Νομίζω μια από τις επόμενες καινοτομίες που θα πρέπει να δούμε (από την Apple; Ίσως.) θα είναι το αγρατζούνιστο κέλυφος. Όπως το'χουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό με τις οθόνες, δε νομίζω να είναι δύσκολο να γίνει και για το υπόλοιπο σώμα.

Σχετικό - άσχετο: Πριν λίγες μέρες με ξεναγούσαν συνάδελφοι σε ένα εργαστήριο materials εδώ στο πανεπιστήμιο, όπου φτιάχνουν νέα πράγματα. Οι δυνατότητες είναι τουλάχιστον απεριόριστες. Έχουμε να δούμε διάφορα, και σύντομα.

Θα το δουμε στην πραξη ποσο ανθεκτικο ειναι το κελυφος του 5C. Παντως ολα τα πρωτα reports μιλάνε για υψηλης ποιοτητας κατασκευη.
Οταν το παρει ο Συριος, θα το τεστάρουμε με ενα κλειδάκι! :p

iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S iphone 5S
pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

θα περιμένω να το δω πρώτα
πέρασα δύο φορές από 5 αρι σε μαύρο και λευκό αλά τα έδωσα διότι ήταν πολλά λεφτά για iphone πλέον με την ίδια τιμή και το S και χωρίς τα ξεβάμματα :twoguns:θα το τιμήσω

έχω το 5 (μαύρο) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Να μη λέω μεγάλες κουβέντες αλλά βλέπω να περιμένω για το 7.

Μετά από μερικές ημέρες στην Κυανη Ακτή σε κάποια από τα ακριβότερα μέρη του κόσμου και σε κοινές παρέες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν χιλιάδες iPhone δεν είδα ούτε ένα πενταρι. Ολοι με τα 4αρια και εκεί.

αυτο γινεται πολυ στο εξωτερικο, γιατι κανεις δε πληρωνει συσκευη τοσο ακριβα οσο εμεις.
Κανουν διχρονα συμβολαια, κι ετσι πολλοι μενουν με το 4αρι μεχρι να ερθει η ωρα ν ανανεωσουν το συμβολαιο.

παρα πολλοί το αγοραζουν με διχρονα συμβολαια, οποτε καθε 2 χρονια αναβαθμιση με 100 ευρω περιπου.αλλα το παγιο ειναι μεγαλο, σωστα για μενα.τι να το κανεις το iphone με what's up καρτα και χωρις LTE ή 3g;;;χωρίς data ειναι κουλό το τηλεφωνο.χανεις τα μισα.και χωρις να μιλάς πάλι...να τρελάνεις στις αναπάντητες τον κόσμο για να σε παίρνει και να έχεις iphone 5ς....

δεν ειναι μεγαλα παγια στο εξωτερικο… και φυσικα μη συγκρινεις με Ελλαδα της κρισης.
Οι τιμες που εβαλα καπου πριν, ειναι περιπου 45-55 ευρω , οσα σχεδον πληρωνω κι εγω χωρις φυσικα να παιρνω iphone 5s σ αυτη τη τιμη (199$).
Κι αν πεις γιατα προηουμενα μοντελα (4S), το δινουν δωρεαν , οποτε καταλαβαινεις τι γινεται!

παρα πολλοί το αγοραζουν με διχρονα συμβολαια, οποτε καθε 2 χρονια αναβαθμιση με 100 ευρω περιπου.αλλα το παγιο ειναι μεγαλο, σωστα για μενα.τι να το κανεις το iphone με what's up καρτα και χωρις LTE ή 3g;;;χωρίς data ειναι κουλό το τηλεφωνο.χανεις τα μισα.και χωρις να μιλάς πάλι...να τρελάνεις στις αναπάντητες τον κόσμο για να σε παίρνει και να έχεις iphone 5ς....
Τα καρτοκινητά συμφέρουν περισσότερο απο τα συμβόλαια (για Ελλάδα για έξω δεν ξέρω) :smile:

Εγώ ήμουν με συμβόλαιο και το έκανα καρτοκινητό (Vodafone πάντα) και έχω με κάθε ανανέωση 10
300' λεπτά προς όλους. όσο για data με 5 παίρνω 500mb.

Οπότε με 30 (στο σύνολο) για τις κάρτες ανανεώσεις έχω 900' ομιλία προς όλους για ένα μήνα.
και απο τα 30 που μένουν στην κάρτα μου βάζω 3 φορές τα 500mb (1,5gb σύνολο) για data.

Δηλαδή με 15 το μήνα έχω 900' προς όλους και 1,5gb data ;)

(Send from mini iPad)

Re: Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

δεν ειναι μεγαλα παγια στο εξωτερικο… και φυσικα μη συγκρινεις με Ελλαδα της κρισης.
Οι τιμες που εβαλα καπου πριν, ειναι περιπου 45-55 ευρω , οσα σχεδον πληρωνω κι εγω χωρις φυσικα να παιρνω iphone 5s σ αυτη τη τιμη (199$).
Κι αν πεις γιατα προηουμενα μοντελα (4S), το δινουν δωρεαν , οποτε καταλαβαινεις τι γινεται!

ναι, δεν μπορει να γινει συγκριση.τοσο ειναι Αμερική πάντως, 45-50.για να δωσουν iphone 99 εδώ,πρεπει να κανεις μεγαλους λογαριασμους, απο 75 και πάνω το μηνα.εγω θεωρώ το 50αρι για λογαριασμό κινητού πολλά παντως.12-17 ευρω πληρώνω το μηνα,Έχω μια προνομιακή συνδεση cosmote εδω και χρονια, αλλά δε μιλάω καθόλου.Προτιμω να βάλω μια άλλη υπηρεσια(νοβα) με 50 το μηνα ή να πάω γυμναστηριο.

Τα καρτοκινητά συμφέρουν περισσότερο απο τα συμβόλαια (για Ελλάδα για έξω δεν ξέρω) :smile:

Εγώ ήμουν με συμβόλαιο και το έκανα καρτοκινητό (Vodafone πάντα) και έχω με κάθε ανανέωση 10
300' λεπτά προς όλους. όσο για data με 5 παίρνω 500mb.

Οπότε με 30 (στο σύνολο) για τις κάρτες ανανεώσεις έχω 900' ομιλία προς όλους για ένα μήνα.
και απο τα 30 που μένουν στην κάρτα μου βάζω 3 φορές τα 500mb (1,5gb σύνολο) για data.

Δηλαδή με 15 το μήνα έχω 900' προς όλους και 1,5gb data ;)

(Send from mini iPad)

Αν ειναι έτσι συμφέρει! έχω χρονια να κοιταξω τιμες σε καρτα και θεωρούσα οτι δε συμφερει.Έχω μια προνομιακή συνδεση cosmote εδω και χρονια, αλλά μαλλον δε συμφερει και αυτή, οπως μας τα λες, θα κοιταξω να την κανω καρτα.

Πάντως για να ειμαστε και εντός θέματος, 5s δε θα πάρω, έχω 5.όχι οτι δεν αξιζει η αναβάθμιση, αλλά γιατι καλύπτει με το παραπάνω τις αναγκες που έχω.Βασικά θα αλλάξω iphone οταν μεγαλώσει η οθονη του, επειδή βλέπω ταινιες και σειρές στο κρεβατι(δεν έχω τηλεόραση) με μεγαλη άνεση.και όχι δεν θα πάω σε android, ειχα και μου ειχε σπάσει τα νευρα ο γαλαξίας.Η εμπειρία χρήσης της apple ειναι φοβερή.περασα απο 6 σε 7 σε 10 λεπτά χωρις κανενα προβλημα.πέρασα μια αναβαθμιση στο γαλαξια και δεν ξαναλειτούργησε ποτέ οπως πριν και έφαγα και μια εβδομαδα να το κανω τηλ για να το πουλήσω.