Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

Θα αγοράσετε το iPhone 5S ή 5C ;

• Total voters
    39
Δεν νομίζω ότι καταλάβατε.
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν ασχολούνται με ταπεινες έννοιες όπως επιδότηση συσκευής και πάγιο.

ειναι αστείο και μόνο να υποθέσουμε ότι κάποιος δεν αλλάζει κινητό στο Μονακό και τις Καννες λόγω επιδότησης τουλάχιστον από τους ανθρώπους που γνώρισα και συναναστραφηκα αλλα και ξένους μέσα σε Φερραρι και Μπεντλευ.

Μετά από μερικές ημέρες στην Κυανη Ακτή σε κάποια από τα ακριβότερα μέρη του κόσμου και σε κοινές παρέες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν χιλιάδες iPhone δεν είδα ούτε ένα πενταρι. Ολοι με τα 4αρια και εκεί.

Δεν νομίζω ότι καταλάβατε.
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν ασχολούνται με ταπεινες έννοιες όπως επιδότηση συσκευής και πάγιο.

ειναι αστείο και μόνο να υποθέσουμε ότι κάποιος δεν αλλάζει κινητό στο Μονακό και τις Καννες λόγω επιδότησης τουλάχιστον από τους ανθρώπους που γνώρισα και συναναστραφηκα αλλα και ξένους μέσα σε Φερραρι και Μπεντλευ.
Μας τα είπες όλα εκτός από τον λόγο που είναι με το 4
Ποιος νομίζεις ότι είναι?

Ότι βολεύονται μια χαρά και δεν ψάχνονται να πάρουν κάτι που θα τους προσφέρει κάτι που δεν χρειάζονται.
Προφανώς όταν η απλ η άλλη εταιρία κάνει το επόμενο πρωτοποριακό βήμα όλοι θα σπεύσουν αλλα ακόμη αυτό δεν ήρθε.

Ότι βολεύονται μια χαρά και δεν ψάχνονται να πάρουν κάτι που θα τους προσφέρει κάτι που δεν χρειάζονται.
Προφανώς όταν η απλ η άλλη εταιρία κάνει το επόμενο πρωτοποριακό βήμα όλοι θα σπεύσουν αλλα ακόμη αυτό δεν ήρθε.

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι οι ''φραγκάτοι'' είναι με συσκευή τριετίας και όταν βγήκε πέρυσι το 5 δεν είχε καμια διαφορά για να το αγοράσουν, μάλιστα :chinscratch:

Αυτή η κατηγορία ανθρώπων, όπως μας λες, δεν πηγαίνουν να αγοράσουν τις συσκευές τους. Τις ''βρίσκουν'' απλά στο γραφείο τους.

Σου λέω τι είδα.
Και φραγκατος δεν ειναι μόνο ο επαγγελματίας αλλα και η γυναίκα του, η κόρη του, η γιαγιά με τον σωφερ, κλπ.

Ούτε ένα 5αρι δεν έχω δει προσωπικά στα χέρια γνωστού μου η πελάτη μου. Από 4αρια χαμός.

Και δεν έχουν οικονομικό θέμα.
Ίσως με το ios7 που ειναι βαρύ να αναγκαστούν να αλλάξουν.

εγω παλι το αντιθετο, στη δουλεια μου μονο ενας εχει τεσαρ και οι υπολοιποι 5αρι …. και τωρα ολοι ψαχνονται για το 5c (ναι τους αρεσει το χρωματιστο !) και λιγοτεροι για το 5S.

Αν αυτό τώρα δεν είναι ματαιοδοξία, τι άλλο είναι! Να αλλάζεις δηλαδή το 5 με το 5c μόνο για τα χρώματα ("αχ, τι γλυκούλι που είναι το καναρινί" :music-smiley-005: ), αφού ουσιαστικά έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά! Μετά φταίει ο Στουρνάρας ("Lεφτά Yπάρχουν" Νο2) :Banane0:

Last edited:
η λογική λέει ότι το 5S θα πάει στα επίπεδα του 5 δηλαδή στα 530 ευρώ πάνω κάτω στα παρεισαγωγής καταστήματα του Σκρούτζ αλλά με το 5C στα 570 ευρώ σήμερα στα ίδια μαγαζιά η προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες

η λογική λέει ότι το 5S θα πάει στα επίπεδα του 5 δηλαδή στα 530 ευρώ πάνω κάτω στα παρεισαγωγής καταστήματα του Σκρούτζ αλλά με το 5C στα 570 ευρώ σήμερα στα ίδια μαγαζιά η προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες

Μακάρι αλλά μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο.
Το πεντάρι στο skroutz μέχρι και το Μάρτη του 2013 κόστιζε πάνω από 600 .

Οχι... Υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα από το iPhone!
εκτός και αν αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας:ADFAD2:

γενικα τα τηλεφωνα είναι να τα αγοράζεις 6 μηνες μετα την κυκλοφορια τους αφου εχει πεσει η τιμη τους .τουλάχιστον το iPhone δεν χανει τιμηκαι μετα μπορεις να το πουλήσεις και να παρεις το επομενο

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρέσκονται να δοκιμάζουν ότι νέο κινητό κυκλοφορεί. Είναι ακριβό σπορ βέβαια, αλλά ο καθένας με τις προτιμήσεις του.

δεν ειπα να αλλαζουμε κινητο κάθε 6 μηνες αλλα να αγοράζουμε κιντοι 6 μηνες μετα την κυκλοφορια του πχ θες iPhone στην αρχη εχει 776 μετα από 6 μηνες εχει 500 αυτό εννουσα και εννοω βεβαια αοχι να παρω από το 5αρι το 5 alla to 6αρι όταν βγει