Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Σπάνιο φαινόμενο μέλη ενός φόρουμ να έχουν την φωτογραφία τους. Βέβαια σε αυτό εδώ το φόρουμ είδα ένα άλλο σπάνιο φαινόμενο, χρήστες να βάζουν ονοματεπώνυμο.
Γιατί να μην έχουμε όλοι μια φωτογραφία να ξέρουμε με ποιον μιλάμε? Ιδίως εφόσον φανερώνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία (όχι εγώ :BDGBGDB55:)

Θα ήθελα να δω πως σκέφτεστε.... -bye-

Τι εννοείς, φωτογραφία στο άβαταρ; Δε νομίζω...

Αν κάτσει όμως καμιά "αδέσποτη" στη photo gallery, δε θα είχα πρόβλημα να γίνει ταυτοποίηση με το άτομό μου.

Όσο για την επώνυμη υπογραφή, το σκέφτομαι να την υιοθετήσω σε λίγο καιρό...

Εγώ πάντως δε βάζω τη δικιά μου για να μη ζηλεύουν τα άλλα μέλη τους κοιλιακούς μου και το αρρενωπό μου πηγούνι. Αν η δικιά σου είναι μια από τις 3 κυρίες του avatar στείλε μου pm να ανταλλάξουμε φωτογραφίες.:flipout: :flipout: :flipout:

Μην μου χαλάς το όνειρο...
και εγώ που νόμιζα ότι κάποια από τις 3 είσαι... -bye-

Τι εννοείς, φωτογραφία στο άβαταρ; Δε νομίζω...

Αν κάτσει όμως καμιά "αδέσποτη" στη photo gallery, δε θα είχα πρόβλημα να γίνει ταυτοποίηση με το άτομό μου.

Όσο για την επώνυμη υπογραφή, το σκέφτομαι να την υιοθετήσω σε λίγο καιρό...

Γιατί όμως? Αυτό είναι το θέμα μας!

Σ'ένα φόρουμ εκτιθέμεθα στον υπέρτατο βαθμό!

Σαν ιδέα μου αρέσει κι εμένα όμως μάλλον δεν θα το έκανα ποτέ γιατί μπορεί π.χ ο nektar και ο Guybrush που συζητώ μαζί τους να είναι οκ άτομα, όμως υπάρχουν κι άλλοι που είτε συμμετέχουν στις συζητήσεις είτε είναι απλοί παρατηρητές οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να βλάψουν την προσωπική μου ζωή!

Υπάρχει και το ενδεχόμενο όμως η φωτογραφία στο αβατάρ ή στην υπογραφή να..τρομάζει το υπόλοιπο φόρουμ (στην περίπτωσή μου:flipout: ) οπότε ?

Ασε που θα αρχίσουν οι κόντρες για το ποιός είναι ο ωραιότερος εδώ μέσα !:argue: :BDGBGDB55:

Last edited:
η γυναικα μου φαγώθηκε να εχω την φωτογραφια της στο avatar μου και υπέκυψα

Απάντηση: Re: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

η γυναικα μου φαγώθηκε να εχω την φωτογραφια της στο avatar μου και υπέκυψα

Πάλι καλά που δεν..επίκυψες !!:flipout:

Κούκλα η γυναίκα σου πάντως (και οι δύο..:grinning-smiley-043 )

Γιατί βρε παιδιά? Ούτως ή άλλως στη Γκαλερί υπάρχουν τόσες φωτογραφίες, που είμαι σχεδόν βέβαιος πως εάν συναντήσω κανένα στο δρόμο σίγουρα θα τον αναγνωρίσω. Ήδη έγινε μία φορά εξάλλου:
"Καλημέρα! Ο κύριος Ντοκατζής?"

Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Σ'ένα φόρουμ εκτιθέμεθα στον υπέρτατο βαθμό!

Σαν ιδέα μου αρέσει κι εμένα όμως μάλλον δεν θα το έκανα ποτέ γιατί μπορεί π.χ ο nektar και ο Guybrush που συζητώ μαζί τους να είναι οκ άτομα, όμως υπάρχουν κι άλλοι που είτε συμμετέχουν στις συζητήσεις είτε είναι απλοί παρατηρητές οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να βλάψουν την προσωπική μου ζωή!

δεν εχεις κι αδικο....εδω ενα messenger δινουμε και υπαρχουν ατομα που επιμενουν οτι μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα στις 2μιση τη νυχτα ακομα και αν τους εχεις ξεκαθαρισει οτι ειναι ανεπιθυμητοι...........:slapface:

τα pm για οποιον γουσταρεις μια χαρα ειναι...τουλαχιστον επιλεγεις εσυ τις....παρεες σου δεν σε επιλεγουν εκεινες.......εκτος και αν φτασουμε στο απολυτα επιθυμητο επιπεδο να μην υπαρχουν ρεμπεσκεδες πραγμα που στατιστικα ειναι αδυνατον .....μιας και το avclub μεγαλωσε απιστευτα....

πότε είπατε ότι θα μαζευτούμε όλοι με τις γυναικες μας (σας)????

Άσε που όπως λέει κι ο Δημήτρης μπορεί να πέσει πολύ ασχήμια εδώ μέσα!:ears:

Υ.γ Μήτσε βάζω στοίχημα οτι σε ξεπερνάω σε ασχήμια...:flipout: :flipout: :flipout:

Χώρια που όπως λένε και οι περισσότεροι συμφορουμίτες άμα βάλει ο doctor την φωτογραφία του στο avatar εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να φύγουμε!
Πολύ τζόβενος λένε οτι είναι!

Υ.γ Φίλε nektar sorry για το :offtopic:

Πριν από πολύ καιρό, δεν θυμάμαι αν ήταν επί avclub ή επί avforum είχε ανοιχτεί ένα θέμα με αυτό τον σκοπό, να ανεβάσουμε όσοι θέλαμε τις φωτογραφίες μας. Όχι σαν avatar, μια μόνη φωτογραφία.
Τότε το έκανα ελαφρά τη καρδία αλλά στην πορεία το μετάνιωσα.
Μάλιστα κάποια στιγμή googlάρισα το όνομά μου και βρήκα όλο μου το βιογραφικό, φωτό δική μου, του σπιτιού μου, απόψεις μου επί παντώς επιστητού...Και όλα αυτά σκεφτείτε κυρίως μέσα από το avforum άντε και του avsite, δεν γράφω σε άλλα φόρα.
Πρέπει λοιπόν να προβληματιστούμε εαν πράγματι θέλουμε να εκθέσουμε τον εαυτό μας τόσο ανοιχτά σε μ'ερη που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Προσωπικά το κάνω και δεν νομίζω ότι μπορώ να το πάρω πίσω πλέον, μετά από τόσα χρόνια και τόσα ίχνη, ελπίζω μόνο να μην μου βγει ποτέ σε κακό....

To θεωρώ ακραίο να είμαστε τόσο φοβισμένοι.
Εξάλλου υπάρχουν εκατομμύρια προσωπικά site & blog που ο καθένας δίνει όλα του τα στοιχεία βιογραφικά photos και άλλες λεπτομέρειες το forum μας πείραξε?, και στο κάτω κάτω της γραφής ποιος πιστοποιει οτι ειμαι αυτα που λέω το ονομά μου κτλ. Μόνο οσοι με ξέρουν και έχω επαφή και εκτός forum γνωρίζουν την αλήθεια, και αμα φοβόμαστε και αυτους, τότε καλλίτερα να πάμε σε κανένα χωριο να μέινουμε μακρυα απο τα πάντα...

Στην Ελλάδα ζούμε οτι δηλώσουμε είμαστε...