Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Καλά παιδιά, αν θέλουν να βρουν στοιχεία σας το τελευταίο πράγμα που θα ψάξουν θα είναι τα φόρουμ..... αφήστε το. Εχουμε καταχωρηθεί από μέσα που ούτε τα φανταζόμαστε.....αφήστε το.
Και βέβαια είμαστε υπερήφανοι που είμαστε από τα μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού φόρουμ, που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών είναι επώνυμοι. Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο το παρεϊστικο κλίμα που μας διέπει κάτι που άλλωστε φαίνεται σε όλες μας τις συνεστιάσεις. Οποιοι έχουν παρευρεθεί το γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

εδώ και χρόνια ξεκίνησα να γράφω με ονοματεπώνυμο, γιατί από κάποια στιγμή και μετά απαντούσα μόνο στο ... vagnik (ακόμη κάποιοι έτσι με αποκαλούν), κοντεύοντας να ξεχάσω τ' όνομά μου. η οικειότητα με τα μέλη του avforum (νυν avclub), αλλά και η ποιότητα τους, δε μου έδωσε ποτέ αφορμή να μετανιώσω για τα πλήρη στοιχεία με τα οποία γράφω. όσο για φωτογραφίες μου, είναι διάσπαρτες σε τούτη την ιστοσελίδα, χωρίς ποτέ να προκύψει κάποιο πρόβλημα ...

Όταν θα βγάλω τρελλά φράγκα και γίνω διάσημος και πάρω και κανα ζευγάρι ηχεία της προκοπής, ε, τότε θα αρχίσω να γράφω με ψευδώνυμο.

Skaloumbakas ; :flipout:

( σόρρυ Χρήστο , αλλά εγώ τουλάχιστον γέλασα ).

Εγω δεν μετανιωσα ποτε που γραφω επωνυμα εδω, οσο και στο παλαιο AVForum.. Θεωρω αυτη την ιδιαιτεροτητα δειγμα ενδιαφερουσα, χωρις αυτο να υποβαθμιζει στο ελαχιστο εκεινους που δεν το επιθυμουν απο αποψη ασφαλειας τουλαχιστον.....

Στο AvForum, υπέγραφα με ονοματεπώνυμο ( Σίμος Ιωσηφίδης ), δεν ξέρω τι με έπιασε τώρα με αυτό το Eki_65, μην ρωτάτε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Οκ υπάρχει μια συμπάθεια προς το πρόσωπο του εν λόγω ποδοσφαιριστή, αλλα όλοι τελικά έχουμε ορισμένες αδυναμίες.
Ως άβαταρ, λοιπόν χρησιμοποιούσα φωτογραφίες του γιού μέχρι τώρα πρόσφατα ενέσκυψα στην γοητεία ( ? ), που ασκεί το συκεκριμένο καρτούν στα παιδάκια, άλλωστε έχω γίνω φαν και εγώ έχω το 1ο dvd, περιμένω να πέσουν τα blu ray για να απολαύσω την μαγεία του hd για το δώ επιτέλους στην υψηλή ευκρίνεια.

Στο AvForum, υπέγραφα με ονοματεπώνυμο ( Σίμος Ιωσηφίδης ), δεν ξέρω τι με έπιασε τώρα με αυτό το Eki_65, μην ρωτάτε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Το 65 τι είναι; Η ηλικία που θα πάρει ο EKI Πρωτάθλημα:firstprize: ;

Το 65 τι είναι; Η ηλικία που θα πάρει ο EKI Πρωτάθλημα:firstprize: ;
......:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: .......
Αγαπητέ Δημήτρη,
είναι η χρονιά που είδαν φως τα ματάκια μου
ΥΣ: Και Πρωταθλήματα όμως έχουν δεί και ο Εκι πήρε ένα, στην 1η χρονιά του

Εγω βγαινω παντα με το Ονομα μου !

δεν φοβαμαι και ας με βαλουν στο κουγλε και στο γιαχου .....

τι θα κανουν ;;;;; θα ασχοληθουν με μενα ;;;;
τι θα μου δυσφημησουν ;;;;; τι θα μου παρουν απο τον λογαριασμο μου που ειναι εκει που πηγε .... το Sea Diamont !!!

σιγα ρε παιδια .... τοσο τρομος τζαμπα ....

ασε που δεν μπορω να βγαλω τη φωτο της μπεμπας απο το αβαταρ διοτι ειναι ομορφοτερη απο μενα .....

Re: Απάντηση: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Εγω βγαινω παντα με το Ονομα μου !

δεν φοβαμαι και ας με βαλουν στο κουγλε και στο γιαχου .....

τι θα κανουν ;;;;; θα ασχοληθουν με μενα ;;;;
τι θα μου δυσφημησουν ;;;;; τι θα μου παρουν απο τον λογαριασμο μου που ειναι εκει που πηγε .... το Sea Diamont !!!

σιγα ρε παιδια .... τοσο τρομος τζαμπα ....

ασε που δεν μπορω να βγαλω τη φωτο της μπεμπας απο το αβαταρ διοτι ειναι ομορφοτερη απο μενα .....

Όχι ρε Βαγγέλη. Μη μου το χαλάς. Σοβαρά δεν έχει προίκα η κούκλα στη φωτογραφία; Και εγώ που την είχα βάλει στο μάτι για το μπέμπη μου. Φρόντισε να έχεις μαζέψει κανα φράγκο μέχρι να μεγαλώσουν και άσε τα Blue Ray κατά μέρος.....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εγώ πάντως απλώς δεν την βάζω γιατί δεν χωράει...
flipout.gif

Μια φορά που το τόλμησα όλοι με ρωτούσαν ποιος είναι αυτός ο αθλητής του Σούμο που έχω στο Άβαταρ...Οπότε το άφησα....

Το Zeb πάλι έχει μείνει από τις ηρωικές τότε μέρες του AD&D και της παλιοπαρέας και είναι λίγο πιο κομψό από το "Τσιφούτης"...
flipout.gif

Εγώ πάντως απλώς δεν την βάζω γιατί δεν χωράει...
flipout.gif

Μια φορά που το τόλμησα όλοι με ρωτούσαν ποιος είναι αυτός ο αθλητής του Σούμο που έχω στο Άβαταρ...Οπότε το άφησα....

Το Zeb πάλι έχει μείνει από τις ηρωικές τότε μέρες του AD&D και της παλιοπαρέας και είναι λίγο πιο κομψό από το "Τσιφούτης"...
flipout.gif

Νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνουμε και μια κατηγορία για AD&D στο forum. Εμένα μου έχει μείνει το yerosh από το AD&D. Ξεκίνησα παίζοντας Dark Sun. Στη Χίο αυτή την εποχή παίζουμε Ravenloft & Forgotten Realms.

Αν και είμαστ λίγο όφ τόπικ.... Τι μου θύμισες τώρα;;; RavenLoft!!!!
Dark Sun: όπου το νέρο είναι το πολυτιμότερο αγαθό...
Και Forgotten Realms.... κλαψ...

Εγώ έπαιξα 3 μήνες Greyhawk σαν μάγος και μετά για 10 συναπτά έτη DM σε greyhawk, dark sun, dragonlance...

Αχ.... Παλιά μου μεγαλεία...
nav_dnd_6.jpg

Ξέρετε πόσο καιρό ψάχνω για ανθρώπους να παίζουν D&D;
Μερικοί φίλοι μου που έπαιζαν το έχουν παρατήσει, η μόνη μου παρηγοριά ήταν τα Baldur's Gate, Torment, Neverwinter Nights...

Παντως εχει πλακα να μην ξερεις πως ειναι οι αλλοι...

Νομιζα μεχρι πριν λίγο καιρο ότι ο Μπαμπης ειναι σαν τον Κλουζω, με μουστακι!!!:flipout: :flipout:

Χαλαει την μαγεια η εικονα... ακομα και το ονοματεπώνυμο...

Ασε τον κοσμο να φανταζεται, να ονειρευεται...

Απάντηση: Re: Θα βάζατε ποτέ την φωτογραφία σας σε ένα forum?

Ελα ντε... Πολυ καλυτερος ο Μπομπ από αυτο το χάλι που ειχες..

Εγώ μια ζωή γράφω με το επίθετό μου και όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ. Επίσης μέχρι πρόσφατα είχα και φωτογραφία μου (του 1999 όμως). Μετά το πέσιμο του φόρουμ έπρεπε να την ξαναανεβάσω, αλλά δεν τη βρήκα.

Εγώ μια ζωή γράφω με το επίθετό μου και όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ. Επίσης μέχρι πρόσφατα είχα και φωτογραφία μου (του 1999 όμως). Μετά το πέσιμο του φόρουμ έπρεπε να την ξαναανεβάσω, αλλά δεν τη βρήκα.

Βλάσση,

εάν την θέλεις, κανένα πρόβλημα, μόνο στείλε Π.Μ -bye-